cuma günü yarım gün diye dedikodu var? bizim gibi özel sektörde çalışanlar içinde geçerli mi ? (=
Ne bayram ne c.tesi.ne pazar tatili banamisin demiyorum Allahtan 29 ekim izin gunume denk geliyo![]()
ya hüseyin kusura bakma,ben fırsat bulamadım,dün nöbetçiydim bugün de istirahat mesai ile geçti..ilk fırsatım olunca bakacağım..abi kask on numara bi kask, ama anesmotor da 275 lira aynı kask.. hatta sahibinden de bi bayi aynı kaskı 199 liradan satışa koymuş, iskenderunda, ilker müsait olduğunda bakacaktı, eğer olumlu bi geri dönüş olursa iki tane birden alırız ordan
bu arada robocop deri ceket harika görünüyor..
Cuma günü iskenderundayım. İlker'in vakti olursa bu kaska bakmak isterim. Fiyat avantajlı...
Sahte kask yapılacağını en azından bu tip ürünler için düşünmüyorum. Ürün ün orjinal olduğu kanısındayım...
iyi akşamlar..
ya hüseyin kusura bakma,ben fırsat bulamadım,dün nöbetçiydim bugün de istirahat mesai ile geçti..ilk fırsatım olunca bakacağım..
olgaç abi sen gelince birlikte bakarız.ama sana kötü haberlerim var..cuma günü çelenk koyma töreni varmış..görevlendirdiler..kaçmaya çalışacağım ama kaçamazsam bir süre seni yalnız bırakabilirim bilgin olsun..kısmet bakalım..bizim işlerde son ana kadar hiçbişi belli ve kesin olmuyor..
armağan senden birşey öğreneceğim.. ben yurtdışından bunu getirtmek istiyorum bunda yardımcı olabilirmisin ? boyutu bildiğimiz kalem kadar..ürün bunun gibi..sadece mw si farklı olabilir o kadar
http://www.ebay.com/itm/532nm-5mW-G...202?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item336b95910a
Bende 10 mw 'ı var çok çabuk pil bitiriyor... Ama zevkine değer ancak zevki 1 hafta da kaçıyor bilesin. Şu an nerede bilemiyorum bile... Bulursam gönderirim.
armağan senden birşey öğreneceğim.. ben yurtdışından bunu getirtmek istiyorum bunda yardımcı olabilirmisin ? boyutu bildiğimiz kalem kadar..ürün bunun gibi..sadece mw si farklı olabilir o kadar
http://www.ebay.com/itm/532nm-5mW-G...202?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item336b95910a
AVM, market falan mı?
Armagan nerde oturuyorsun geçmiş olsun heralde takozun üstünde bulacaktın arabayıGünaydınler,
dun gece komsumun haber vermesi ile asagıya indiö bir ne göreyim, bizim arabanın lastiklerini indirmişler, supap kapaklarını calmıslar 4 ünüde. yetmemiş jank kapaklarını sokmek ıcın baya uğrasmıslar. ama sokememısler deli oldum gece gece. Ülkemizde o kadar çok kansız var ki çıldırmamak içten değil...
bu arada herkese selam çoktan beri yazmıyorum ama okuyorum devamlı, cumartesi geliyorsunuz demi bayrak lazım motorlara takmak lazım.
Ben devamlı motorun üzerinde durması için küçük bir bayrak düşünüyordum ama bulamadım. Bugün ya da yarın Real'den 50x70cm sopalı bayrak alıp onu takacam. Biraz büyük ama olsun![]()
Çok büyük takma durduğunda yere değmesin![]()
iyi akşamlar..
ya hüseyin kusura bakma,ben fırsat bulamadım,dün nöbetçiydim bugün de istirahat mesai ile geçti..ilk fırsatım olunca bakacağım..
Günaydınler,
dun gece komsumun haber vermesi ile asagıya indiö bir ne göreyim, bizim arabanın lastiklerini indirmişler, supap kapaklarını calmıslar 4 ünüde. yetmemiş jank kapaklarını sokmek ıcın baya uğrasmıslar. ama sokememısler deli oldum gece gece. Ülkemizde o kadar çok kansız var ki çıldırmamak içten değil...
armağan çok geçmiş olsun.. benim sinyaller aklıma geldi direk.. polis çağırıp parmak izi aldırsaydın keşke.. benimkinin üzerinden bir gün geçtiği için parmak izi bulamamıştık biz..