azmin ve emeğin hikayesi ...

tamamlandığında değer olarak bu ve benzerlerine biçilen fiyatlar o civarlarda kanka bakalım bi bitireyimde hayırlısıyla :) neyse ben kaçar uyku zamanı ,sütümüde içtim senide öptüm gıdından :)

taam hadi bakam erken yat uykunu al epmekler seni bekler...gıdıştan öpme la huylanıyorum...:queen:

İrfan kardeşim ;şehitlerden biri de Karamürsel Yalakdere'den Mustafa Güldal'ın oğlu Hüseyin Güldal'mış. Tüm milletimiz ve Karamürsellilerin başı sağolsun Allah CC sabır versin.

Kocaeli İl Temsilcisi
İrfan kardeşim ;şehitlerden biri de Karamürsel Yalakdere'den Mustafa Güldal'ın oğlu Hüseyin Güldal'mış. Tüm milletimiz ve Karamürsellilerin başı sağolsun Allah CC sabır versin.

aynen abi yalakderedendi allah rahmet eylesin yakınlarına sabır versin...

istanbul trafiğinde yanında taşıyacaksın biraderi , iş yapar ;)

Son düzenleme:
Kocaeli İl Temsilcisi
adamım hepsini aynı mesaj kutusuna ekliyorsun , takip edemiyorum sireni silmişin şimdi cimi cipi eklemişsin , konu geride kaldı

aslında benim için problem bir konuydu aga denemek için ilk videoyu ölesine yükledim olunca kendi videomu yükledim sanıesam bu konuda jimimy jible alakalıydı

İrfan abi tebrik ederim..mükemmel olmuş..boşa mucit irfan değilsin yaw..motoru çekecektin ne oldu..mahalleyi çekmişsin..alkışlıyorum seni ve ellerinden öpüyorum

Kocaeli İl Temsilcisi
İrfan abi tebrik ederim..mükemmel olmuş..boşa mucit irfan değilsin yaw..motoru çekecektin ne oldu..mahalleyi çekmişsin..alkışlıyorum seni ve ellerinden öpüyorum

sağolasın koraycım motür olduğu gibin çamurdu bilader geçen ki geziden kalma halen de öyle paspal duruyor :cherry::queen: bu arada hasta hasta dün yattım evde şekerim gene duramadım canım sıkıydı son rutuşları yapıp pazara teslim vaziyetine getirdim vallaha yavvv bittti de rahatladım yavvv :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar