1948 Panhead FL48 (Foto Galeri)

Zincir ve disk frenim birlesim detayi son nokta , daha bir sey demiyorum. Sanat eseri olmus bu.

aynaları olmadığına göre kask da gerekmiyordur şimdi buna....:silent: :p :cherry: :wiinkk: :pl::pl::pl:

çok süper ama arka çamurluğu beyenmedim biz bununla cukura girdimi çamurluk yerde

Mersin İl Temsilcisi
gıcık oldum...

çünkü içimde müthiş bir kıskançlık belirdi....

haaa, sahibi olacak adama gıcık oldum...

ama oturuşu filan kenan beyleri aratmasın da :p

Ben arka dişli ve fren diskinin beraber olmasına bittim.Acaba fren performansı nasıl? Aslında güzel bir uygulama ama başka kullanan var mı bunu??
Ayrıca paylaşım için teşekkürler.

Ben arka dişli ve fren diskinin beraber olmasına bittim.Acaba fren performansı nasıl? Aslında güzel bir uygulama ama başka kullanan var mı bunu??
Ayrıca paylaşım için teşekkürler.

bana pek sağlıklı çalışır gibi gelmiyor açıkçası..zinciri ne ile yağlarsan yağla...

diske ve balatalara değen bir damla yağ arka frenin işini bitirir...

ve kısa sürede,dönen dişlinin ve zincirin fren yüzeyini YAĞLAMA MA ihtimali olduğunu sanmıyorum.kesinlikle yağlanacaktır...

zincir de kupkuru çalışmaz,çalışsa balata tozu bu sefer dişliyi ve zinciri bozar...

iki ucuda yağlı :pl: bir sistem yani...:p

birde sanki bu motor sadece fotoğraftan ibaret gibi bir izlenim oluştu bende..
hem fren hem zincirin tahrik gücünü sırtlayabilecek bir bağlantı gerekli ama bulamadım ben...
arka diskin jant göbeğine nereden ve nasıl bağlandığını gören anlayan varsa anlatabilirmi...ben göremedim ve anlayamadım.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar