Ciddi alıcıysanız 2004 model GS500'ümüz var.Fiyat konusunda yardımcı olmaya çalışırım.Arkadaş araba alma niyetinde.7250TL ye ilanı var fakat 7 lira civarına bitiriririz düşüncesindeyim.bugunden itibaren aramaya başlıyorum.... bayrama kadar inşallah bir gs500 alacagım.... :cat:
Ayrıca 1999 model sarı renk GS500 'de var.Km olarak 20binde.Motor temiz.ikisinin de ilanı sahibinden'de var.Kocaeli izmit olarak bakarsanız ikisinide göreceksiniz.Soracaklarınız varsa yardımcı olurum.
Zira ikisininde bakımlarını ben yapıyorum.
Saygılar
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:40 ----------
geldim İlkan kardeş..bu arada gönderdiğin depo vanası için teşekkürler bu hafta değişimini yapıcam kısmetse. ben yakında bakıma alıcam motorumu birkaç foto ekliycem..biraz canlanır diye umuyorum forum . modifiye yok normal parçalar))) yakıt olarak rekora imza attımm bu gezimde 80 /90 km hız 6 bin devir 30 tl benzinle 220 km cik gitti. Marmaris/Antalya yayla yolu. xt 600 yine aynı hızlarda 45 tl yaktı. yağ değişimi masrafım da çıktı
)))
inanç olm senin motorun bozuk ben sana söyliyim.Hem musluğundan benzin akıp hem 13,6Krş benzin yakan başka bir motor yoktur.Seni bilmesem yalan söylüyorsun derim