ne yani victorist , sadece memnun kalanlar mı yazsın foruma, hiç mi sorun yaşamayacak millet ve bunu dile getirmeyecek... allah razı olsun burada yeni cbf lerin sıkıntılarını dile getirenlerden, yoksa gidip dünyanın parasını verecektim, o sitıkırlar da zaten hiç içime sinmemmişti...
şimdi bekliyorum , ya honda yeni bir model getirir , ya da ben gidip eski model bir cbf 150 - xl 200 - ya da kredi filan çekip hyo gv 250 alacağım... bu forumlar olmasa tüm paramı muhtemelen sorunlu ve git gide mimlenen bir motora yatırmış olacaktım ( sadece internet ortamında değil artık sokakta da motor muhabbetlerinde yeni cbf lerin kalitesizliğinden söz ediliyor , bu fikirleri beyan edenlerde sürekli bu işin içinde olan abiler , 600 1000lik aletlere binen yıllardır motor kullanan abilerim ) . İyi ki internet var... innovayı satma kararı aldığımda serviste çalışan arkadaşım bana asla cbf için satma çok pişman olursun, cbf ler sorunlu bak benden demesi deyip tamire gelen motorları işaret etmişti... o zaman honda olan bir motorun sorun yaratacağı aklımın ucuna bile gelmediğinden inanmamıştım... ama burada yazılanlara bakılırsa haklıymış... şimdi bana kendinin de kullandığı xl 200 ü aldırmaya çalışıyor ama, onun da uzun yol konforu yok , modifiye gerekiyor uzun yolda rahat etmem için...