[Ankara - MT]

öncelikle buğra kardeşim , geçmiş olsun , hayırdır ne yaptın kendine ?...

mehmet ~~NEO~~ kardeşimizi de şimdiden tebrik ediyorum , sultanlardan birini daha kaybettik demek :) böyle bir gün de seni yalnız bırakmak olmaz ama , c.tesi çalışan biri olarak söz veremiyorum malesef , gelme ihtimalim olursa telden ulaşırım , kortej de gidonlara eşarp bağlamayı unutmayın sakınn :)))

sevgiler , saygılar ...

abi süperötesi 10 numara bi etkinlik ama biliyosun bizim çekim işleri dur durak bilmiyor :pale: allahtan yarın çekim çüküm yok da düğün yapıcaz :queen: bugünde olmasaydı çok güzel olacaktı ama kısmet işte.

evet hüseyin abiyle biz TİKAnın önünde buluşup batıkente yardırıcaz KENAN!!! duy sesimizi olm nerdesin karşılicanmı karşılamicanmı ona göre bak :p

Delikanlı adamın laf ağızdan bir kere çıkar olm, yarın sabah 8.30 da karfurun oradaki ışıkları geçince biraz ilerde sağda ( istanbula giderken sağda, ankaraya giderken solda =) ) beklemeye müsait boş bir alan var, orada toplaşıp mehmetlere devam edebiliriz.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
köprüden çıkınca ilerde sağda yani istanbul dönüşü solda kalıyor. anladım tarifi :mrgreen:

köprüden çıkınca ilerde sağda yani istanbul dönüşü solda kalıyor. anladım tarifi :mrgreen:

karfurun orada alt geçide girmeyin abi, üstten gidin, ışıkları geçin az ilerde sağda boş bi alan göreceksiniz, orada bekliyor olacağım. Olmadı az bekleyin ben illaki geleceğimdir =)=)

slmm ankara mt manisa mt den slmlkar dılerım ankarada vatani görev yapıyorum askerimm vee cok bunaldımmmmm benı anlıyorsunuzzdur umarımm :D

Motosikleti
Suzuki GSX-S 1000 F ...S..... CGSUKİ 250 MELEZ KROSS
slmm ankara mt manisa mt den slmlkar dılerım ankarada vatani görev yapıyorum askerimm vee cok bunaldımmmmm benı anlıyorsunuzzdur umarımm :D

a.s.... anlıyoruz efenim.... yarın çarşıya çıkarsanız numune hastanesının az aşagısında ankara ticaret lisesi var.... öğlen 12:40 gibi orda olursanız bi motoruma bakıtırım....:p bindirmem ona göre :jocolor:
zaten ben o sırada ders de olurum...10 dakıka sonra dersten cıkarım....motoru okulun bahçesınde görürsünüz...
okulda benden başka akıllı yok :cherry:
yarın çarşıya cıkarsanız beklerım.... gelirken yanında bı tane de kompozit başlık getir.... :queen::queen:

a.s.... anlıyoruz efenim.... yarın çarşıya çıkarsanız numune hastanesının az aşagısında ankara ticaret lisesi var.... öğlen 12:40 gibi orda olursanız bi motoruma bakıtırım....:p bindirmem ona göre :jocolor:
zaten ben o sırada ders de olurum...10 dakıka sonra dersten cıkarım....motoru okulun bahçesınde görürsünüz...
okulda benden başka akıllı yok :cherry:
yarın çarşıya cıkarsanız beklerım.... gelirken yanında bı tane de kompozit başlık getir.... :queen::queen:

Allah razi olsn ferhatkars bakmaya ve bujilerini sevmeye gelicm ;) bu dedigin yer tam neresi oluo bn genelde kizilay civarindaim

Motosikleti
Suzuki GSX-S 1000 F ...S..... CGSUKİ 250 MELEZ KROSS
Allah razi olsn ferhatkars bakmaya ve bujilerini sevmeye gelicm ;) bu dedigin yer tam neresi oluo bn genelde kizilay civarindaim
gs500 alacagım....artık ona bakarsın....:bounce:
kızılayı biliyorsan sıhhıye köprüsünü de bilirsin sanırım...
sıhhıyeye 8-10 dakıka yürüme mesafesinde....sıhhıye köprüsünün orda kime söylesen tarif eder....
okulda sadece hafta sonları oluyorum....
bu cumartesi de öğlen 13:30 dan akşam 17:00 a kadar okuldayım...
pazar günü 9:00-13:30 okuldayım....teneffüs saatlerim de her saatin son 10 dakikası....ona göre kendini ayarla...

voleyi vurayım 560 sec alacam aslanım, kıralınızı tanımayacam :)

tigem'de arkadaşlar bekliyodu, baktım piroyada kimseyi göremedim geçerken.

34804861512F4618BE56E78BCC7B968D.jpg

:queen:

ya ama bak yunuscuğum ben öyle vn'm var diye değişmedim, yine aynı kenanım olm, öncesinde yazıyorum bak bi xj6n vardı ki gayet nayzz makina bindim hoşuma gitti, fazera binmedim bi ama çok farkı yoktur. Ama olm senin f650nin selesi bana pek bi rahatsız geldi ya söylemeden edemeyeceğim, tabi benim küfeden kaynaklı olabilir bu durum =)=)

@taşkın dediğin gibi en büyük benimki olm =)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar