Hyosung S&T Kanuni Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Aslında forumu okumaya bile gerek yok basit bir google araması bile yapılsa yapılsa ilk çıkan sonuçlar zaten burada geçen bilgiler olacaktır çünkü bu soruların aynıları geçmiş sayfalarda çokça sorulmuştu.

Güzel video olmuş elinize sağlık :cat:

hah :D harbi çok hoş olmus beğendim,çekim açıları vs. de iyiymiş

---------- Post added at 00:21 ---------- Previous post was at 00:12 ----------

çok yakında aranıza katılıyorum beyler..2.el bakınmaya baslıorm bu geceden itibaren bulacaım en kelepir i alıp geliorum ;) uğur bakın sende :D

selam beyler nabersiniz :mrgreen:

bizim arkadaşa gv 250 bakıyoruz aramızda satan varsa benimle iletişime geçsin..zaten sahibinden ilanlarına da bakacağım..öncelik tabikide bizim kullanıcı arkadaşlarımızdan almak :wiinkk:

Son düzenleme:
çok yakında aranıza katılıyorum beyler..2.el bakınmaya baslıorm bu geceden itibaren bulacaım en kelepir i alıp geliorum ;) uğur bakın sende :D

bizden haberiz motor bakayım deme sakın :wiinkk: ben olamasam bile burada slayerrr olsun diğer arkadaşlarımız olsun sana yardımcı olurlar.. (gerçi aynı işyerinde haberim olmamasına imkan yok ama :queen: )

hee birde benim gibi takıntıların yoktur umarım motor alırken :p illaki gri renk olsun gibi.. gri gri diye tutturmuştum ama kırmızı aldım :p

bizden haberiz motor bakayım deme sakın :wiinkk: ben olamasam bile burada slayerrr olsun diğer arkadaşlarımız olsun sana yardımcı olurlar.. (gerçi aynı işyerinde haberim olmamasına imkan yok ama :queen: )

hee birde benim gibi takıntıların yoktur umarım motor alırken :p illaki gri renk olsun gibi.. gri gri diye tutturmuştum ama kırmızı aldım :p

var :D illede siyah :D yada füme mi diolar böle gir deilde mat siyah gibi bişi oluor ya..msn e gelirsen atarım resim

var :D illede siyah :D yada füme mi diolar böle gir deilde mat siyah gibi bişi oluor ya..msn e gelirsen atarım resim

zaten bu motorda 3 renk mevcut..
kırmızı-gri
gri
siyah

onun dışında yok..boyatılanlar hariç ..

bu arada ,ben msn ye ekledim seni ama açık değilsin galiba..

Merhaba Arkadaşlar,
Hyosung GV 250 için vakit ayırıp bilgi verdiğiniz için çok teşekkürler. Aklımdaki soru işaretlerine yanıt bulmamda çok yardımcı oldunuz.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Can, Ahmet, Mesut neredesiniz, yaşıyor musunuz? :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
ben yasiyorum :p

haftasonu habire forumu kontrol ettim biseyler var mi diye, kimseden ses cikmadi.

ledli sis fari isimiz de yalan oldu :)

Can ne yapti bu arada, alabildi mi motorunu?

yeni gelen arkadaslar, hosgeldiniz.

Haftasonu (dün) hava yağmurluydu zaten. Ahmet işe girdiğinden beri pek sesi çıkmıyor. Can'ın da motoru alabildiğini pek sanmıyorum. Belki bugün ya da yarın alır.

ben yasiyorum :p

haftasonu habire forumu kontrol ettim biseyler var mi diye, kimseden ses cikmadi.

ledli sis fari isimiz de yalan oldu :)

Can ne yapti bu arada, alabildi mi motorunu?

yeni gelen arkadaslar, hosgeldiniz.

Can metrobüste havasızlıktan mefta oldu :) saka bir yana bugün arkdaşdan beverly 250 aldım scoter :) onunla geldim onuda bugün teslim edeceiğim kuralkanı aradım geri dönecekler bakalım bugun kargoya verselerde yarın alsam motoru içim dışım konjektor olduu :S sıkıldım motorumu ozledimgelsin temizleyip cilalıcam mis mis :) gezelim biraz bu arada klasik perşembeyi çarşamba yaparsak benim hatunda da gelebilir uyarsa ... tabi birde motor cıkarsa :)

Can metrobüste havasızlıktan mefta oldu :) saka bir yana bugün arkdaşdan beverly 250 aldım scoter :) onunla geldim onuda bugün teslim edeceiğim kuralkanı aradım geri dönecekler bakalım bugun kargoya verselerde yarın alsam motoru içim dışım konjektor olduu :S sıkıldım motorumu ozledimgelsin temizleyip cilalıcam mis mis :) gezelim biraz bu arada klasik perşembeyi çarşamba yaparsak benim hatunda da gelebilir uyarsa ... tabi birde motor cıkarsa :)

can, allahtan bugun metrobuse binmemissin, dolup tasmis bu sabah butun duraklar :)

gun konusunda da benim sikintim yok, isten zamaninda cikabilirsem her gun uyar bana.

Forumdan Uzaklaştırıldı

Gün benim için de fark etmez. Motoru boşuna temizleme yağmur yağıyor :p

merhaba arkadaşlar. havalar yağmura döndü. acemi motorcu bende ilk sulu tecrübemi yaşadım. (özellikle pantolon bölümünde). Motoruma alışmaya başladım. ancak motor ile ilgili adamakıllı bir ustaya gidip göstermek istiyorum. bir sürtma sesi geliyor sanki. Kadıköyde bir ustaya gittim. ama adamın ilgisizliği beni çıldırttı. scooter ustası olduğundan umursamazdı herhalde. bu bölgede başkada bir yer önerebilen yok galiba. Yazılanları okuduğumda Avcılarda iyi bir usta olduğunu okudum. eğer anadolu yakasında yok derseniz atlayıp avcılara gidicem. Bu konuda biraz takıntılı olduğumdan rahatsız oluyorum. Ne dersiniz nereye götüreyim.

merhaba arkadaşlar. havalar yağmura döndü. acemi motorcu bende ilk sulu tecrübemi yaşadım. (özellikle pantolon bölümünde). Motoruma alışmaya başladım. ancak motor ile ilgili adamakıllı bir ustaya gidip göstermek istiyorum. bir sürtma sesi geliyor sanki. Kadıköyde bir ustaya gittim. ama adamın ilgisizliği beni çıldırttı. scooter ustası olduğundan umursamazdı herhalde. bu bölgede başkada bir yer önerebilen yok galiba. Yazılanları okuduğumda Avcılarda iyi bir usta olduğunu okudum. eğer anadolu yakasında yok derseniz atlayıp avcılara gidicem. Bu konuda biraz takıntılı olduğumdan rahatsız oluyorum. Ne dersiniz nereye götüreyim.

su ana kadar bulduğumuz en iyi usta motopark kanuni servisi erdal usta herkesin fikrimi aynı değildir belki ama ben daha telefonda derdimi soyleyeyip cevap ve teshis alabiliyorum ..

Forumdan Uzaklaştırıldı

Sürtme sesi dediğin yüksek ihtimalle bozulan zincirinin gergin olduğu kısımdan geliyordur.
Usta konusunda da Anadolu yakasında bilgim yok maalesef. Ama motopark'da sorun yaşayan olmadı hiç. Tavsiye ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar