Güzel video olmuş elinize sağlık :cat:
çok yakında aranıza katılıyorum beyler..2.el bakınmaya baslıorm bu geceden itibaren bulacaım en kelepir i alıp geliorumuğur bakın sende
![]()
bizden haberiz motor bakayım deme sakın :wiinkk: ben olamasam bile burada slayerrr olsun diğer arkadaşlarımız olsun sana yardımcı olurlar.. (gerçi aynı işyerinde haberim olmamasına imkan yok ama :queen: )
hee birde benim gibi takıntıların yoktur umarım motor alırkenillaki gri renk olsun gibi.. gri gri diye tutturmuştum ama kırmızı aldım
![]()
varillede siyah
yada füme mi diolar böle gir deilde mat siyah gibi bişi oluor ya..msn e gelirsen atarım resim
siyah istiyorum ozamanzaten bu motorda 3 renk mevcut..
kırmızı-gri
gri
siyah
onun dışında yok..boyatılanlar hariç ..
yoo açıım sende bende off görünüosun...bidaha ekle [email protected]
bu arada ,ben msn ye ekledim seni ama açık değilsin galiba..
Can, Ahmet, Mesut neredesiniz, yaşıyor musunuz?![]()
ben yasiyorum
haftasonu habire forumu kontrol ettim biseyler var mi diye, kimseden ses cikmadi.
ledli sis fari isimiz de yalan oldu
Can ne yapti bu arada, alabildi mi motorunu?
yeni gelen arkadaslar, hosgeldiniz.
ben yasiyorum
haftasonu habire forumu kontrol ettim biseyler var mi diye, kimseden ses cikmadi.
ledli sis fari isimiz de yalan oldu
Can ne yapti bu arada, alabildi mi motorunu?
yeni gelen arkadaslar, hosgeldiniz.
Can metrobüste havasızlıktan mefta oldusaka bir yana bugün arkdaşdan beverly 250 aldım scoter
onunla geldim onuda bugün teslim edeceiğim kuralkanı aradım geri dönecekler bakalım bugun kargoya verselerde yarın alsam motoru içim dışım konjektor olduu :S sıkıldım motorumu ozledimgelsin temizleyip cilalıcam mis mis
gezelim biraz bu arada klasik perşembeyi çarşamba yaparsak benim hatunda da gelebilir uyarsa ... tabi birde motor cıkarsa
![]()
inşallah istediğin motoruna kavuşursun..Merhaba Arkadaşlar,
Hyosung GV 250 için vakit ayırıp bilgi verdiğiniz için çok teşekkürler. Aklımdaki soru işaretlerine yanıt bulmamda çok yardımcı oldunuz.
Can metrobüste havasızlıktan mefta oldusaka bir yana bugün arkdaşdan beverly 250 aldım scoter
onunla geldim onuda bugün teslim edeceiğim kuralkanı aradım geri dönecekler bakalım bugun kargoya verselerde yarın alsam motoru içim dışım konjektor olduu :S sıkıldım motorumu ozledimgelsin temizleyip cilalıcam mis mis
gezelim biraz bu arada klasik perşembeyi çarşamba yaparsak benim hatunda da gelebilir uyarsa ... tabi birde motor cıkarsa
![]()
Gün benim için de fark etmez. Motoru boşuna temizleme yağmur yağıyor![]()
merhaba arkadaşlar. havalar yağmura döndü. acemi motorcu bende ilk sulu tecrübemi yaşadım. (özellikle pantolon bölümünde). Motoruma alışmaya başladım. ancak motor ile ilgili adamakıllı bir ustaya gidip göstermek istiyorum. bir sürtma sesi geliyor sanki. Kadıköyde bir ustaya gittim. ama adamın ilgisizliği beni çıldırttı. scooter ustası olduğundan umursamazdı herhalde. bu bölgede başkada bir yer önerebilen yok galiba. Yazılanları okuduğumda Avcılarda iyi bir usta olduğunu okudum. eğer anadolu yakasında yok derseniz atlayıp avcılara gidicem. Bu konuda biraz takıntılı olduğumdan rahatsız oluyorum. Ne dersiniz nereye götüreyim.
merhaba arkadaşlar. havalar yağmura döndü. acemi motorcu bende ilk sulu tecrübemi yaşadım. (özellikle pantolon bölümünde). Motoruma alışmaya başladım. ancak motor ile ilgili adamakıllı bir ustaya gidip göstermek istiyorum. bir sürtma sesi geliyor sanki. Kadıköyde bir ustaya gittim. ama adamın ilgisizliği beni çıldırttı. scooter ustası olduğundan umursamazdı herhalde. bu bölgede başkada bir yer önerebilen yok galiba. Yazılanları okuduğumda Avcılarda iyi bir usta olduğunu okudum. eğer anadolu yakasında yok derseniz atlayıp avcılara gidicem. Bu konuda biraz takıntılı olduğumdan rahatsız oluyorum. Ne dersiniz nereye götüreyim.