İstanbuldaki Aprilia Servisleri

Merhabalar,
ya arkadaşlar istanbulda aprilia servisi nerde var yani satış mağazasıda ollucak böyle civ civli janjanlı şeyler varya :) bir kaç şey almak istiyorum. hemde yurt dışına çıkartmadan önce bir motoru genel taramadan geçirtmek istiyorum o bakımdan ama ben bilmiyorum servisin yerini bilen var mı :joker:

Aprilliaya servis veren bildiğim bir yer var ama yetkili servisi değil...

Zeytinburnunda Sahilyolundaki BP'den sonraki köprünün altından geçiyorsun.. Dümdüz sapmadan 500 metre ilerde sağda :cherry: şaka yapmıyorum.. Açık adres de istersen veririm.. Ancak civcivli janjanlı şeyler bulamazsın orda..

Merhabalar,
ya arkadaşlar istanbulda aprilia servisi nerde var yani satış mağazasıda ollucak böyle civ civli janjanlı şeyler varya :) bir kaç şey almak istiyorum. hemde yurt dışına çıkartmadan önce bir motoru genel taramadan geçirtmek istiyorum o bakımdan ama ben bilmiyorum servisin yerini bilen var mı :joker:
kendi motorumu götürdüğüm yer var beşiktaşta özel servis ustalar oldukça iyi beşiktaş da balbaros bulvarın da genç motoyu geçiyorsun ilk sağdan aşağı sonra yine ilk sağ yapıyorsun yolun sonunda bakkal var onun altında uğur usta. genç moto nun eski servisi diye de sora bilirsiniz

kendi motorumu götürdüğüm yer var beşiktaşta özel servis ustalar oldukça iyi beşiktaş da balbaros bulvarın da genç motoyu geçiyorsun ilk sağdan aşağı sonra yine ilk sağ yapıyorsun yolun sonunda bakkal var onun altında uğur usta. genç moto nun eski servisi diye de sora bilirsiniz
+

Bravo, tam 7 yıllık soruya cavep vermişsin. Soran kişinin de uzun bekleyişi bu şekilde sona ermiştir. :mrgreen:

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
ilk tarifi veren arkadaş da tam kasabın yerini tarif etmiş

acaba o arkadaş oraya gittimi ? :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar