Hyosung S&T Kanuni Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

@Undocab, ben de gps takıyorum gidonun üstüne vakumluyorum yine rüzgar almıyo siperlik engelliyo hem de göstergeler rahat okunuyo tavsiye ederim :) ama 2011lerde kontağın etrafı tam düz değil mi bana mı öyle ggeldi?

@Undocab, ben de gps takıyorum gidonun üstüne vakumluyorum yine rüzgar almıyo siperlik engelliyo hem de göstergeler rahat okunuyo tavsiye ederim :) ama 2011lerde kontağın etrafı tam düz değil mi bana mı öyle ggeldi?
aynen öyle düz değil kendinden şekilli oymalı bişey :)

Arkadaşlar elektrikten anlayan varmı aramızda? Şöyle bigün toplanalım 4lü flaşör yapalım bizim motorlara? trafiğe kapalı alanlarda kullanmak görünürlüğü arttırdığı gibi hoşta gözüküyor.

Arkadaşlar elektrikten anlayan varmı aramızda? Şöyle bigün toplanalım 4lü flaşör yapalım bizim motorlara? trafiğe kapalı alanlarda kullanmak görünürlüğü arttırdığı gibi hoşta gözüküyor.

Ben 5tl ye almıştım bi flaşör ama denemedim yatıyo evde :)

Motorun normal piyasası nedir.

Merhaba , uzun süren bir aradan sonra tekrar motosiklet sevdasına dönüş yapmak istiyorum. Motor olarak GT 250 R yi belirledim. Yaptığım araştırmalarda piyasada, çok geniş bir fiyat aralığı oluştuğunu görüyorum. 2008-2010 arası servis bakımlı kazasız bir örneğine rastlar isem kaç liraya kadar almalıyım. Kullanıcılar yardımcı olursa sevinirim. İyi sürüşler...

@UNdocab

Burada ön hazırlıkları yapıyorum :)

2vc9apu.jpg

Beyazı da gayet güzel duruyor :cat:
Bi canlısını göremedim şu meretin :cherry:

Motorumda biraz sikinti yasamaya basladim, sanki verimi dustu gibi geliyor. yagini degistirecegim, yag filtresi 5.000 km once degismisti. KN-131 var ustunde. sizce filtreyide degistirmelimiyim, yoksa idare edermi dersiniz.

Karadenizin güzelliği nerede var yav ;) Hem memleket Trabzon bayramda memleketi ziyarete gittik.
O yolların viraları ve süper tertemiz asfaltlarını görsen ayda 1 gitmek isterdin.istanbul park gibiydi :)))
hadi ya en yakın zamanda bir karadeniz turu yapayım o zaman bugünde aracım bozuldu 2011 model corsa kilitlendi moral takviyesi olur:)

GT250R GEZİSİ DÜZENLEYELİM BU HAFTA SONU İÇİN. ŞİMDİDEN AÇTIM KONUYU. ZAMAN VARKEN GÜZEL DÜZENLİ Bİ GEZİ DÜZENLEYELİM. HAFTA SONUNA 4-5 GÜN VAR. BİRİSİ ORGANİZASYONU YAPABİLİRSE SÜPER OLUR. GELEBİLİRİM DİYENLER KİMLER ? ? ?

GT250R GEZİSİ DÜZENLEYELİM BU HAFTA SONU İÇİN. ŞİMDİDEN AÇTIM KONUYU. ZAMAN VARKEN GÜZEL DÜZENLİ Bİ GEZİ DÜZENLEYELİM. HAFTA SONUNA 4-5 GÜN VAR. BİRİSİ ORGANİZASYONU YAPABİLİRSE SÜPER OLUR. GELEBİLİRİM DİYENLER KİMLER ? ? ?
Cumartesi fabrikadayım ama Pazar günü olursa beni yazın :)

vakumlu kamera aparatı var bende tripod girişiyle bağlıyorum fot makinesini. suction cup camera mount diye ebayde arayıp bulabilirsin 10-15dolar civarında bişey olması lazım
kamera ne kadar iyi olursa olsun titreşim yapıyo aparat.En güzeli gopro almak bi kere almak :)

Geç olsada cevap vermek istedim, aparattı vakumdu tuttu tutmadı rüzdardan uğultu geldi motorun üstünde sürekli sok tak aparatımı çaldılarmı derdi yok ayrıca bana sorarsanız görüntü kalitesi ve ebatı çok iyi kaskınızın içine yerleştiriyorsunuz tabi isterseniz yine mororunuzun üstünede ufak aparatlarıyla tuttura bilirsiniz sonra hop cebe :) aşağıdaki video da göre bilirsiniz.

Ben almayı planlıyorum amerikadan 20$ dolara geliyor yanlış hesaplamadıysam ulaşım kargo herşey dahil bence iyi fiyat

http://www.youtube.com/watch?v=dWEdGHOJusI

burda göre bilirsiniz nasıl kaska uygulanıyor

http://www.youtube.com/watch?v=HxZsckWZOAQ&NR=1&feature=fvwp

Son düzenleme:
Geç olsada cevap vermek istedim, aparattı vakumdu tuttu tutmadı rüzdardan uğultu geldi motorun üstünde sürekli sok tak aparatımı çaldılarmı derdi yok ayrıca bana sorarsanız görüntü kalitesi ve ebatı çok iyi kaskınızın içine yerleştiriyorsunuz tabi isterseniz yine mororunuzun üstünede ufak aparatlarıyla tuttura bilirsiniz sonra hop cebe :) aşağıdaki video da göre bilirsiniz.

Ben almayı planlıyorum amerikadan 20$ dolara geliyor yanlış hesaplamadıysam ulaşım kargo herşey dahil bence iyi fiyat

http://www.youtube.com/watch?v=dWEdGHOJusI

burda göre bilirsiniz nasıl kaska uygulanıyor

http://www.youtube.com/watch?v=HxZsckWZOAQ&NR=1&feature=fvwp
Kamera aparatını kimse bilmediği için çalan olmuyo ben hep üzerinde bırakıyorum :)
Bu mini dv kameralar güzel fakat kadrajı odaklamak çok zor forumda alanlar vardı çoğu kez ya gökyüzünü yada yeri çekmişler minik olduğundan çok küçük bi oynamada kadraj değişiyo sanırım.Bide kalite olarak 10-20km hızda iyiler ama sonrasında garipleşiyolar.
Açıkcası iyi bi fot.makineniz varsa video modunu kullanarak çok daha yüksek çözünürlüklü videolar kaydedebilirsiniz ama benim fot makineme bakmayın lensini kırdım tamir gördü video modu biraz saçmalıyo o yüzden.
Md80 ler dandik ama bu dv 005 yeni model sanırım yanında aparatta veriyo alıp denemek lazım titreşim yapmazsa aparatıyla birlikte kullanılabilir.görüntü kalitesi fena değil

---------- Post added at 12:09 ---------- Previous post was at 11:59 ----------

Malesef katılamıyorum bu sefer. herkese iyi eğlenceler. tekeriniz düz bassın

Son düzenleme:
Kadrajı ayarlamak kolay aslında kaskının içine koyduğunda bakış açını veriyor daha geniş oluyor ayrıca bu aparatı yotubeden bakarsan GSXR da var adam deli gibi video çekmiş saa şöyle söyliyim 210 km hızla yol çizgisi ve bariyer ayaklarını tane tane gösteriyor hiç beklemezdim ama bu cihaz çok başarılı özellikle bu fiyata şu anda dolar 1,8 ise 35 tl falan ediyor yanlışsam düzeltin.Bence diğer videoları izlemelisin adamlar bu camerayı motorun nerelerine koymuşlar. 4 cm uzunluğu 1,2 cm genişliği var ;)

tank ped alayım diyorum önerebileceğiniz marka var mı model var mı birde bu iş sadece görsellik için mi yoksa

tank ped alayım diyorum önerebileceğiniz marka var mı model var mı birde bu iş sadece görsellik için mi yoksa

Herhangi bir marka model alabilirsin. Kalite olarak cok büyük farkları yok.Ben Motomax den Motorgraphics marka almıştım. Kaliteli bence yapıştığı yerden herhangi bir şekilde sökülmedi.Sökülcek gibide durmuyor. Motoruna uygun olan bi renk seçebilirsin. Görsel açıdan tamamen senin zevkine kalmış bi olay.
Tank pedin görsellikten ziyade birde çizilmelere karşı koruma gibi bi görevi var. Mesela pantolonunun kemerinin tokası, tam depo ile sele nin birleştiği noktaya yakın bi yere denk geliyor. tank ped yapıştırırsan kemerin deponu çizmez. ki zaten bana göre motoru alır almaz yapılcak 2 şey var.
1. Tank ped
2. Jant sticker

Kadrajı ayarlamak kolay aslında kaskının içine koyduğunda bakış açını veriyor daha geniş oluyor ayrıca bu aparatı yotubeden bakarsan GSXR da var adam deli gibi video çekmiş saa şöyle söyliyim 210 km hızla yol çizgisi ve bariyer ayaklarını tane tane gösteriyor hiç beklemezdim ama bu cihaz çok başarılı özellikle bu fiyata şu anda dolar 1,8 ise 35 tl falan ediyor yanlışsam düzeltin.Bence diğer videoları izlemelisin adamlar bu camerayı motorun nerelerine koymuşlar. 4 cm uzunluğu 1,2 cm genişliği var ;)
aldıracan sonunda şundan bana :p gsxr lı videoyu bulamadım ya yollada makine görek hocam :)

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar