aynen öyle düz değil kendinden şekilli oymalı bişey@Undocab, ben de gps takıyorum gidonun üstüne vakumluyorum yine rüzgar almıyo siperlik engelliyo hem de göstergeler rahat okunuyo tavsiye ederimama 2011lerde kontağın etrafı tam düz değil mi bana mı öyle ggeldi?
Arkadaşlar elektrikten anlayan varmı aramızda? Şöyle bigün toplanalım 4lü flaşör yapalım bizim motorlara? trafiğe kapalı alanlarda kullanmak görünürlüğü arttırdığı gibi hoşta gözüküyor.
Toplamda 10lira bişey tutar ama butonu güzel bişey yapmak lazımBen 5tl ye almıştım bi flaşör ama denemedim yatıyo evde![]()
arkadaşlar
yarın ektekı motoru alıyorum düşüncesi olan varsa paylasabılırmı bırde yetkılı servıse götürmeyi düşünüyorum 150 tl istediler sizce ne yapmalıyım servıse götürmelımıyım
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-tertemiz-honda-cbr-600-f-59296859/detay/
hadi ya en yakın zamanda bir karadeniz turu yapayım o zaman bugünde aracım bozuldu 2011 model corsa kilitlendi moral takviyesi olurKaradenizin güzelliği nerede var yavHem memleket Trabzon bayramda memleketi ziyarete gittik.
O yolların viraları ve süper tertemiz asfaltlarını görsen ayda 1 gitmek isterdin.istanbul park gibiydi))
Cumartesi fabrikadayım ama Pazar günü olursa beni yazınGT250R GEZİSİ DÜZENLEYELİM BU HAFTA SONU İÇİN. ŞİMDİDEN AÇTIM KONUYU. ZAMAN VARKEN GÜZEL DÜZENLİ Bİ GEZİ DÜZENLEYELİM. HAFTA SONUNA 4-5 GÜN VAR. BİRİSİ ORGANİZASYONU YAPABİLİRSE SÜPER OLUR. GELEBİLİRİM DİYENLER KİMLER ? ? ?
vakumlu kamera aparatı var bende tripod girişiyle bağlıyorum fot makinesini. suction cup camera mount diye ebayde arayıp bulabilirsin 10-15dolar civarında bişey olması lazım
kamera ne kadar iyi olursa olsun titreşim yapıyo aparat.En güzeli gopro almak bi kere almak![]()
Kamera aparatını kimse bilmediği için çalan olmuyo ben hep üzerinde bırakıyorumGeç olsada cevap vermek istedim, aparattı vakumdu tuttu tutmadı rüzdardan uğultu geldi motorun üstünde sürekli sok tak aparatımı çaldılarmı derdi yok ayrıca bana sorarsanız görüntü kalitesi ve ebatı çok iyi kaskınızın içine yerleştiriyorsunuz tabi isterseniz yine mororunuzun üstünede ufak aparatlarıyla tuttura bilirsiniz sonra hop cebeaşağıdaki video da göre bilirsiniz.
Ben almayı planlıyorum amerikadan 20$ dolara geliyor yanlış hesaplamadıysam ulaşım kargo herşey dahil bence iyi fiyat
http://www.youtube.com/watch?v=dWEdGHOJusI
burda göre bilirsiniz nasıl kaska uygulanıyor
http://www.youtube.com/watch?v=HxZsckWZOAQ&NR=1&feature=fvwp
Malesef katılamıyorum bu sefer. herkese iyi eğlenceler. tekeriniz düz bassınGT250R GEZİSİ DÜZENLEYELİM BU HAFTA SONU İÇİN. ŞİMDİDEN AÇTIM KONUYU. ZAMAN VARKEN GÜZEL DÜZENLİ Bİ GEZİ DÜZENLEYELİM. HAFTA SONUNA 4-5 GÜN VAR. BİRİSİ ORGANİZASYONU YAPABİLİRSE SÜPER OLUR. GELEBİLİRİM DİYENLER KİMLER ? ? ?
tank ped alayım diyorum önerebileceğiniz marka var mı model var mı birde bu iş sadece görsellik için mi yoksa
aldıracan sonunda şundan banaKadrajı ayarlamak kolay aslında kaskının içine koyduğunda bakış açını veriyor daha geniş oluyor ayrıca bu aparatı yotubeden bakarsan GSXR da var adam deli gibi video çekmiş saa şöyle söyliyim 210 km hızla yol çizgisi ve bariyer ayaklarını tane tane gösteriyor hiç beklemezdim ama bu cihaz çok başarılı özellikle bu fiyata şu anda dolar 1,8 ise 35 tl falan ediyor yanlışsam düzeltin.Bence diğer videoları izlemelisin adamlar bu camerayı motorun nerelerine koymuşlar. 4 cm uzunluğu 1,2 cm genişliği var![]()