honda servise gittim2

metehan amcam :) bayılıyorum bu huyuna, yardım isteyen insanlara bu camiada el uzatıosun elinden geldiğince yardım ediyorsun:rendeer:

x lite vızor getirtemdim bı turlu ızmıre en son aradım mototalı kargo ıle yollıcaklar aklıma gelmedin mete amcam tuh bak:)

şimdi yarın o civarlarda olucam...bayimden bir site üyemize cbf 150 alıcaz...babası kankam ben 3 ümüz hayırlı bir iş için gidiyoruz...Kızıltoprakda çok uzak sayılmaz aslında...Mototal FB Stad karşısında..benim yapabileceğim ne var...sen onu tarif et bana...ne yapabilirim...yarın uğrarım..

oraya gidip ne dicem...vizör yollayın ülenn mi dicem...siparişi malı bilmem neyi nasıl halledicem...ödemeyi falan cart curt nası olsun istersin...yönlendirde yapayım..

doğu batı teşekkür

arkadaşalar honda doğu&batı ben servis danışmanı kasım yetkiner
göstermiş olduğunuz ilgi alakadan,nazik mesajlarınızdan dolayı çok teşekkür edriz.kaza yapan arkadaşımız halen yoğun bakımda tedavisi sürmekte ilgilenen arkadaşlarıma bilgi vermek isterim.

Doğru servise gitmişsin arkadaşım Gökhan gerçekten samimi güvenilir bir arkadaşımızdır. Honda servisleri arasında yeri ayrıdır. :cat:

arkadaşalar honda doğu&batı ben servis danışmanı kasım yetkiner
göstermiş olduğunuz ilgi alakadan,nazik mesajlarınızdan dolayı çok teşekkür edriz.kaza yapan arkadaşımız halen yoğun bakımda tedavisi sürmekte ilgilenen arkadaşlarıma bilgi vermek isterim.

Kasımım Allah sizden razı olsun...hem makinamıza adam gibi usta...hemde ben şahsım adına dostlar kazandı..Erginimi...seni Gökhan kardeşim hepinizi çok seviyorum biraderim...

Şu Mustafa kardeşim yoğun bakımdan çıksa başka bişey istemem...

Mustafa kardeşimizin hakkında daha detaylı bilgi alabilirmiyiz nerde kaza yapmış nasıl olmuş en önemlisi şu anda durumu nasıl?
Allah acil şifalar versin kendisine bu arkadaşı tanımıyorum ama gerçekten çok üzülüyorum yolda belde mesela bi araba kazası falan görüyorum direk kazanın boyutunu düşünüyorum sürücü aklıma pek gelmiyor fakat motorla kaza yapmış derken hemen şöförü nasılmış sorusunu soruyorum. Birgün yolda kalmıştım motorcu bi abi bana yardım etmişti ve bana MOTORCULAR KARDEŞTİR demişti gerçektende öyle

Konu hortlamış gibi olacak ama ...
Yeri burası gibi..Bi teşekkür borcum var onuda burdan iletebilirim..
Öncelikle konuyu açan arkadaşta olduğu gibi metehan benimde elimden tutup götürdü doğu-batıya...
Gökhan beyle tanıştık..Kasım beyle telefondan görüştük...
Kasım bey'in " Motorunuz bu kapıdan girdikten sonra bizim motorumuzdur" cümlesi herşeyi anlatıyor sanırım ..Teşekkürler..
Motorum halen daha orda..Ama ilk defa aklım orada değil...

and special thanks to ;
mete-han

ovv dedikodum yapılmış ...:p yav bişey yaptığımız yok utandırmayın beni...:p bana köfte ısmarlayanın her daim emrindeyim...:p diri vicudumu sadece köfteye teslim ederim...:queen:

Son düzenleme:
mete abi bu yağlar dan nasıl temin ederiz kargo ücreti vermeden havale ücreti vermeden senin sözün istanbul servislerin de geçiyor bi yolu varmıdır eğer o masrafları yaparsak bu yağ bana 30 gayme ye gelecek ve pahalı almış olacağım bi yol gösteririr misin nerden gideyim? http://www.gungormotor.com/index.php?do=catalog/product&pid=1076

valla gangam o işi anca 4 veya 5 tane alırsan kargodan karlı çıkarsın maliyet azalır...ya da işte ben sana gelirken bir gezi öncesi alıp sana getiririm anca bu olur aga be...yapcak bişey yok...

F54

valla gangam o işi anca 4 veya 5 tane alırsan kargodan karlı çıkarsın maliyet azalır...ya da işte ben sana gelirken bir gezi öncesi alıp sana getiririm anca bu olur aga be...yapcak bişey yok...
zaten bi bana kıyak geçme sen alacağın olsun şu forumda kıyak eçmediğin bi ben kaldım haberin olsun :salut: bi gezi ayarlarsak bu pazar bana uyar kobra takibi yapabiliriz yani:cherry:

zaten bi bana kıyak geçme sen alacağın olsun şu forumda kıyak eçmediğin bi ben kaldım haberin olsun :salut: bi gezi ayarlarsak bu pazar bana uyar kobra takibi yapabiliriz yani:cherry:

aga acil yağ deişim durumun yoksa bu sene içinde eninde sonunda ben senin oralara doğru gelirim ya da senle buşuşuruz biyerlerde körfezde teslim ederiz...bu pazara değil tabi...:p

F54

neyse abi boşver sen şimdi rahatsız olma ben başka bakarım artık neyse benim yağ değişimi geldi ne yapalım PETROL ofisi marka koyarız sen sıkıntı yapma o kadar önemli değil nede olsa hepsi aynı

Ben de seneye CBF150 alıcam inşallah.Hem şu sorunlarının çözülmesini hem de buraya yetkili bir bayi açmalarını bekliyorum.Açmazlarsa Bursa yada İstanbul.Metehan abimle de tanışmış oluruz...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar