Evet arkadaşlar uzun zamandır sizlerden uzak kaldım...Nihayet fırsat bulupda birşeyler karalayabiliyorum.Motorumla yaklaşık 3. ayım ancak 1.5 aydır binebiliyorum.Malum tatil olayları.Motor ile kilometredeki yakıt sarfiyatım ortalama 10,11 kuruş civarı.Motorda bi çok şeyden memnunum ancak motor ısınınca o gelen şıkırtı sesi son zamanlarda beni bi hayli rahatsız ediyor.Ancak bunu bazen yapmadığı anlarıda oluyor.%70 yapıyorsa %30 o sesi çıkarmıyor.Teknik servisim ilk 1000km de sesi fark etti ve problemi çözmeye çalıştı ancak motorun çok kasılmasından rahatsız olduğum için 2 gün sonra kasılmadan şikayet ettim ve motoru geri verdim tekrar uğraştı motor bu sefer kaymak gibi akıyor ancak o ses halen gelmeye devam ediyor.Motorun sesinden çok bu sesi duyar oldum son zamanlarda.Bu mesela en başlıca problemim.
Lastiklerimden tabiki şikayetçiyim..Öyle anlarım oluyo ki insanlar çarpmam için önüme atladığı oluyo

)Geçen bi teyzem yine atladı önüme frene öyle bi asıldım ki iki tekerinde abs kıvamında fasılalı olarak kaydığını fark ettim.Motorun fren tertibatınadan memnunum çok iyi tutuyor amma velakin lastikler kuru asfaltta dahi kaymayı başarabiliyor ki bu üstün bi özellik olsa gerek

)Yine geçen gün bi arkadaşımla motoru kullanırken öndeki arabanın aniden durması ve benim frene asılmamla motorun hız kesişini görmeliydiniz.Arkamda artçım olduğu için lastikler kaymadı ve motorun da fren tutma kabiliyeti ön plana çıkınca inanılmaz bi şekilde motor stabil bi şekilde yavaşladı

Artçım o ivmelenmeyle bana yapıştı tabi ve arkadan beni kalayladı

))
Ayrıca motorumun daha 3.ayında uzun farı patladı.2000km'yi daha yeni yeni bitirdim sayılır.Biraz yükleniyorum.İvmelenmesinden memnunum ama tabi iki kişi geçen gün az bi yokuşta 4 viteste bayıldı

Bilmiyorum bundan şikayetçi olmalımıyım?

)Belki de devrini yakalayamamıştım
3 gün önce de shad marka 33 litrelik bi çanta aldım..Çanta güzel tabi ama büyük çukurlarda bi takırtı sesi geliyor.Yine de memnunum
Gelişmeler oldukça buradan sizlerle paylaşımda bulunuca

Kalın sağlıcakla...