Cruıser Kullandım Obsesif Kompulsif Bozukluk Yaşıyorum

Arkadaşlar bir arkadaşımın makinasını ricasıyla emaneten servise bakıma götürdüm...Makina 750 cc Honda Shadow...:)

Sadece motosikletten değil hayattan soğudum yav...:) bunalıma girdim anlık anksiyete sorunları yaşıyorum...:p makinasını emaneten Taksimden aldığım arkadaşımın bana kastı olduğunu nerden bileyim...:mrgreen:

Taksimden aldım makinayı trafiğin göbeğine Bomontiye kendi işyerime götürdüm ve mesainin bitmesini bekledim...bu arada aman makinayı devirmeyelim aman kaza bela olmasın diye ayrı bir stres yaşamaktayım....emanet malın canı egsozda olur misali...:p

makina güçlü olduğu kadar ses yönünde hayli tatmin edici ama sövdüren cinsten...gaza dokunduğun an volkanik patlamalar gibi o an 100 metrelik alanda ne kadar canlı varsa tüm dikkati sizin üzerinizde oluyor...:p iyi mi kötü mü bilemedim...iyiydi belki ama rahatsız olduğum bir ambiansın bu sefer başrolünde olmak hiç hoşuma gitmedi..anama niye sövdüreyim hiç yoktan...:queen:

neyse eve uğradım sonra 2.köprüden Honda servisine gittim...önceden usul usul ne kadar kalabalık olsa da bile rahatlıkla girdiğim servisime bu makinayı sokamadım...:p büyük makina olunca doğal olarak ekstra bir emek kitliyorlar yer kaplıyor herkesin gözü sizin üzerinizde oluyor ...seninde tavırların az değişiyor...:p godaman gibi hissediyosun dötüm başım oynuyor tabi... :p az kendini aga gibi hissediyorsun...

neyse işler bitti asıl çileli dönüş yolu beni bekliyor...köprüler kalaba...trafikten kaçış yok...neyse bir nefeste Taksime geldim ve makinayı teslim ettiğin an sanki yeniden doğdum...kendi motorum bu sefer bana bisiklet gibi geldi ilk 5 dakika ne fren ne vites ne sürdüğümü bile algılayamadı bedenim...elimi ayağımı nereye koyacağımı bilemedim cbfde...

tork ve ses hususunda tartışılmaz keyif veriyor dikkat çekiyor ama İstanbul trafiğinde bir yakadan diğer yakaya geçecekseniz bu makinalar tam bir baş belası...

istemem yan cebime koy da demiyorum ama gerçekten de asla bir chooper veya crusıer kullancısı olmayacağım..çünkü yaşamı seviyorum :p tek bildiğim bu...Allah İstanbul trafiğinde çakma bile olsa bu tarz makinaları kullananlara sabır versin...beni resmen bitirdi...hem beden hem ruhen...emanet makina stresi bir yana kesinlikle hiç keyif vermedi...

konu komşu eş dost çoluk çocuk ve trafiği bu makinalarla ihtişamıyla etkileyebilirsiniz ama sürüş keyfi İstanbul sınırları dahilinde işkence hali yaratan bir tarz...artık çapır ve kruzırcılara Uzaylı gibi davranıcam...:p onlara bu dünyadan değillermiş gibi davranıcam...:p çünkü o makinaları kullanmak insan evladı her babayiğidin işi değil...ayrı bir yetenek ve ayrı bir sabır...:p

eğer sevmediğiniz bir arkadaşınız var ise ona bir ders vermek istiyorsanız veya düşmanınıza yapabileceğiniz en büyük kötülük İstanbul trafiğinde 750 lik cruıser vermek en ideal fikirdir...:p

makina bu.... :p

http://s1096.photobucket.com/albums/g326/metehandro1/?action=view&current=SANY0345.mp4

....

Son düzenleme:
Metehan abi arkadaşınla aranda bir husumet felan geçmişmiydi yada onu kızdıracak birşeymi yaptın senden acaba bu şekildemi öcünü aldı :pl: gerçi sende bu işten biraz keyif almışsın yinede :mrgreen:

hoş bi anı olmuş. :) hem anı hem ders :p

Metehan abi arkadaşınla aranda bir husumet felan geçmişmiydi yada onu kızdıracak birşeymi yaptın senden acaba bu şekildemi öcünü aldı :pl: gerçi sende bu işten biraz keyif almışsın yinede :mrgreen:

aslında sever beni ama niye bu hayınlığı yaptı bilemedim :p

750>150 matematiksel olarak....o kadar olsun artık :)

http://s1096.photobucket.com/albums/g326/metehandro1/?action=view&current=SANY0345.mp4

videosu burada...bizim köyde bir massey dırahdör vardı aynı o gibi sesi...bunun kükrediğini düşünün yüksek devirlerdeki halini düşünün gayrı..:p

Ünal geçen haftaki Yalova ( şelale-delmece yaylası vs.) gezisinde abi ''çok yoruldum canım çıktı'' diye boşuna söylenmemiş demekki.

Son düzenleme:
FınalCUP geçen haftaki Yalova ( şelale-delmece yaylası vs.) gezisinde ''çok yoruldum canım çıktı'' diye boşuna söylenmemiş demekki.

abi anamdan emdiğim süt başka yerlerden çıktı...canım çıktı yav...:queen: motoru mu beni sürdü ben mi motoru taşıdım anlamadım...eve kendimi zor attım...üzerimden tren geçti sanki...:queen: kilomda 130 hani pehlivan gibiyim şöyle çelimsiz bi adam olsam tamam da 5 kişiden zopa yemmiş gibiyim...:p

Benim ikamet ettiğim ilçede bu Shadow 750 denen aletten iki tane var.İkiside sevdiğim arkadaşlarımda.Ben bu arkadaşlara kamyoncu diyorum.Gerçi arkadaşlardan biri emekli TIR şöförü,diğeride taksici:)Yani ticari araç kullanmaya alışık arkadaşlar:p VT 750 gerçekten kamyondan farksız,kullanışı son derece zor ve zahmetli bir motosiklet.Bol nikelajı seven bir millet olduğumuz için,tutuluyor ülkemizde.:pHele benim gibi enduro tarzı motosiklet kullanan bir kişiye bu motosikleti kullandırmak adeta bir işkencedir.:salut:

Benim ikamet ettiğim ilçede bu Shadow 750 denen aletten iki tane var.İkiside sevdiğim arkadaşlarımda.Ben bu arkadaşlara kamyoncu diyorum.Gerçi arkadaşlardan biri emekli TIR şöförü,diğeride taksici:)Yani ticari araç kullanmaya alışık arkadaşlar:p VT 750 gerçekten kamyondan farksız,kullanışı son derece zor ve zahmetli bir motosiklet.Bol nikelajı seven bir millet olduğumuz için,tutuluyor ülkemizde.:pHele benim gibi enduro tarzı motosiklet kullanan bir kişiye bu motosikleti kullandırmak adeta bir işkencedir.:salut:

ama abi çok ilgi odağı oluyor...çoluk çocuk böyle ağzı açık bakıyor makinaya...bebeleri mutlu edebilirsin yani bu tarz makinalarla...inanmıcan 10 yaşlarında çocuğun biri artık nası bir ruh halindeyse beni alkışlamaya başladı...:queen:

ama KAMYONCU harika bir sıfat...çilekeş yolların çilekeş motorcuları çapırcılar...:queen:

ama abi çok ilgi odağı oluyor...çoluk çocuk böyle ağzı açık bakıyor makinaya...bebeleri mutlu edebilirsin yani bu tarz makinalarla...inanmıcan 10 yaşlarında çocuğun biri artık nası bir ruh halindeyse beni alkışlamaya başladı...:queen:

ama KAMYONCU harika bir sıfat...çilekeş yolların çilekeş motorcuları çapırcılar...:queen:

İlgi odağı olduğu doğrudur.Neden????Çünki biz bol nikelajı,cafcafı,gürültüyü ve önemlisi hava atmayı seven bir milletiz.

Ama kimse kusura bakmasın bu tip motosiklet kullananlar gerçek motorcular değildir.Bu tip motorlar,bu işe yeni başayanlar için bir heves motorudur.Daha sonra gerçek motorcu olmaya başladıklarında hepsi bu motorları değiştirirler.Çevrenize bir dikkat edin,tanıdığınız eski ve gerçek motorcuların hiç biri bu tip motosiklet kullanmaz.

Ünal geçen haftaki Yalova ( şelale-delmece yaylası vs.) gezisinde abi ''çok yoruldum canım çıktı'' diye boşuna söylenmemiş demekki.
FınalCUP geçen haftaki Yalova ( şelale-delmece yaylası vs.) gezisinde ''çok yoruldum canım çıktı'' diye boşuna söylenmemiş demekki.

Serdar abim ısrarla adımı yazmışken sen altıntı yaparken üşenmeyip benim nickime nazire yapar gibi CUP eklersen...
Bu yapılanlar sana az bile pandacım...:pl:

---------- Post added at 21:24 ---------- Previous post was at 21:17 ----------

İlgi odağı olduğu doğrudur.Neden????Çünki biz bol nikelajı,cafcafı,gürültüyü ve önemlisi hava atmayı seven bir milletiz.

Ama kimse kusura bakmasın bu tip motosiklet kullananlar gerçek motorcular değildir.Bu tip motorlar,bu işe yeni başayanlar için bir heves motorudur.Daha sonra gerçek motorcu olmaya başladıklarında hepsi bu motorları değiştirirler.Çevrenize bir dikkat edin,tanıdığınız eski ve gerçek motorcuların hiç biri bu tip motosiklet kullanmaz.

Sen böyle dersen kusura bakan olur abicim...Asıl sen kusura bakma...
Benim gözümde cruiser dışında motor yoktur..kişisel fikrim...ama kimseyide neden buna biniyorsun diye eleştirmem...sen motorcu değilsin demem...
Bu arada bir çok motor kullanan yaşı ilerlemiş ve bu işte usta diyebileceğim dostlarım var...ve bir çoğunda cruiser vardır...
Ve Allah bana ömür verirsede cruiser dışında başka bir motor kullanmayı düşünmüyorum...

Mesele altında seni neyin taşıdığın değil..
Kalbinde senin ne taşıdığındır...
Ben kalbimde hep cruiser aşkı taşıdıysam...
O aşka birinin laf söylemesine kızarım...

metehan vürüs biyerden almışsın ama isteyerek ama istemeyerek yada zorla ;)

Serdar abim ısrarla adımı yazmışken sen altıntı yaparken üşenmeyip benim nickime nazire yapar gibi CUP eklersen...

Benim gözümde cruiser dışında motor yoktur..kişisel fikrim...ama kimseyide neden buna biniyorsun diye eleştirmem...sen motorcu değilsin demem...
Bu arada bir çok motor kullanan yaşı ilerlemiş ve bu işte usta diyebileceğim dostlarım var...ve bir çoğunda cruiser vardır...
Ve Allah bana ömür verirsede cruiser dışında başka bir motor kullanmayı düşünmüyorum...

Dostum yaşın kaç bilmiyorum.Yaş ilerledikçe bazı fikirler değişiyor.Bunu ileride sizde yaşıyacaksınız ve bu yaşlı ağabeyinize o zaman hak vereceksiniz.Sevgiyle ve hep iki tekerinizin üzerinde kalın.:rendeer:

Yine doğru söz yaa allahım napçem ben:bestmt: :):):)

chopper cruiser candır canandır yahu yapmayın etmeyin :cherry: valla ben daha önceden kendi kullandığım ve tecrübe ettiğim motosikletler haricinde kullanmıyorum hele hacimi büyükse aman abicim benden uzak olsun diyip hemen olay mahallinden uzaklaşıyorum :p ne olur ne olmaz araba olsa problem değilde motosiklet olunca o riski alamıyorum siz yine iyi cesaretliymişsiniz :)

abi gerçek motorcu değildir biraz ağır kelam oldu ama...biri çıkar der ki gerçek motorcu kim...işte bu soruya cevap veremezsin...bu soruya cevap veremediğimiz için o sınırları çizemeyiz...

QUOTE]

Senin çektiğin çileyi asla çekmeyeceğimi bilmek beni hayata bağlıyor...:p

metehan vürüs biyerden almışsın ama isteyerek ama istemeyerek yada zorla ;)

senin makinayıda sulanıcam abi nasip olursa...:p

Dostum yaşın kaç bilmiyorum.Yaş ilerledikçe bazı fikirler değişiyor.Bunu ileride sizde yaşıyacaksınız ve bu yaşlı ağabeyinize o zaman hak vereceksiniz.Sevgiyle ve hep iki tekerinizin üzerinde kalın.:rendeer:

abi bırak bizde senin geçtiğin yollardan geçelim...:p

Yine doğru söz yaa allahım napçem ben:bestmt: :):):)

vay çilekeş spidi abim vay...Allah bu meşakkatli yolda size sabır versin...:queen:

chopper cruiser candır canandır yahu yapmayın etmeyin :cherry: valla ben daha önceden kendi kullandığım ve tecrübe ettiğim motosikletler haricinde kullanmıyorum hele hacimi büyükse aman abicim benden uzak olsun diyip hemen olay mahallinden uzaklaşıyorum :p ne olur ne olmaz araba olsa problem değilde motosiklet olunca o riski alamıyorum siz yine iyi cesaretliymişsiniz :)

deneyim olsun diye değil de arkadaşımızın işi olsun diye bunu yaptım ve hep yaparım kendimi feda ederim ama yine yaparım...:queen:

metehandro reyiz gene yapmış şeklini koymuş ortaya farkını. fakat bu aletler bize gelmez. biz A noktasından B noktasına en spesifik şekilde ulasma derdine düşmüş garibanlarınız bu şadowlar falan gayet burcuva işi, tuzu kuru adam oyuncağıdır. bu makinaya sahip olan adam harbiden motorcu damarı taşıyorsa bakkala çakkala gitmeye illaki kullanışlı kıvrak bi yedeği vardır kenarda köşede.

_w_

Obsesif Kompulsif başlık müthiş :queen::queen::thumleft:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar