Mondial Mondial 150 MC Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

9500 km ye geldim yakıt tüketimi kmde 12 krş.4 ayda 9500 km yaptım ve çıkan arızalar 2 kere ampül değişimi 6000 kmde mutlaka sübap ayarı şart çinlide olsa temiz kullanımdan sonra motoruda zorlamassanız yüzünüzü kara çıkarmıyor 150 mc

bız yazdık yer mekan gösterdık . saat belırledık ama ses veren olmadı .herhalde cıddıye alan da olmadı sizlere ıyı keyıfler arkadaşlar halbuki bır araya gelseydık milli cemal partisinı kuracaktık MC .

şu mcxlerin fiyatı düşerse almayı düşünüyorum.
abicim sen türkiyede fiyatların düştüğünü nerde gördün 250cc ve altında ötv indirimi yaptılar bugun bakıyorum yine aşa yukarı aynı fiyata geldi noldu eskiden devlete verdiğimizi şimdi markalara veriyoruz her türlü bizi soyuyolar ne yazıkki bizim ülkemizde soyulmaya alıstı :(

Arkadaslar bulusma olursa ben katılırım eger işim olmazsa tabiiki....bide haziran ayında Almanyadayken Motosiklet pantolonu aldım 75 euro ya fakat XXL almısım bana büyük geldi..hic kulanılmamış etiketleri de üzerinde ve cok kaliteli isteyen olursa verebilirim bende kendime burdan biseyler bakarım..ilgilenen varsa özelden yazabilir Resimlerinide cekip yollarım Fiyat konusunda anlasabiliriz...

arkadaşlar benim anlamadığım bişey var motorda. motor 162 cc ama 150 li lik diye geçiyo neden 160 lık veya 165 lik yapmamışlar onu:silent: normalde öyle olması gerekmiyormu?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
merhaba arkadaşlar.
ya motorunuza binmiyorsunuz, ya biniyorsunuz ama artık yazacak pek bir şey bulamıyorsunuz, yada motor sorunsuz gidiyor, yada vakit bulamıyorsunuz yazmak için. yada başka bir sebep.
ben yazmak için bir sebep buldum. bence önemli bir sebep hemde.
sebep şu ki; motorumuzun üzerinde bulunan orjinal lastiklerinin değişmesi gereken km kaçtır ortalama kullanımda?

merhaba arkadaşlar.
ya motorunuza binmiyorsunuz, ya biniyorsunuz ama artık yazacak pek bir şey bulamıyorsunuz, yada motor sorunsuz gidiyor, yada vakit bulamıyorsunuz yazmak için. yada başka bir sebep.
sebep şu ki; motorumuzun üzerinde bulunan orjinal lastiklerinin değişmesi gereken km kaçtır ortalama kullanımda?
lastik eskidiğinde değiştirirsin bu kullanıma bağlıdır artık onu sen bilecek sin ama 20000 km normal gibi

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
lastik eskidiğinde değiştirirsin bu kullanıma bağlıdır artık onu sen bilecek sin ama 20000 km normal gibi
:)doğru dedinde, eskidiğini nereden anlayacağım? bu motorların üzerinde IRC markasının nylon tipi var.12bin km ye geldi deforme olmamış gibi duruyor sanki

:)doğru dedinde, eskidiğini nereden anlayacağım? bu motorların üzerinde IRC markasının nylon tipi var.12bin km ye geldi deforme olmamış gibi duruyor sanki
o zaman yeni demektir :) yani belli eder lastik kendini zaten frenden yol tutuşundan falan. onu hep merak ediyodum demek vergi içinmiş oda iyi :)

merhaba arkadaşlar.

Motorsikleti aldığımdan beri lastikler ıslak zeminde çok fazla kayıyor bugün ırc marka lastik sordum ön arka takmasıyla birlikte 160 tl yakın bir zamanda taktırmayı düşünüyorum

sol akü kapatan grenaj kırıldı garantiden değişir mi değişirse ücret verirmiyim bilen var mı ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar