jönsyf, tekerleri değil komple motor için bi pazarlık yapsak seninle 
japon al xl200 tabikide karakızdan iyidir
jönsyf, tekerleri değil komple motor için bi pazarlık yapsak seninle![]()
üstadım imkanın varsa japon al xl200 tabikide karakızdan iyidir zira beraber yol yaptığımız zamanlar da oldu xl200 ile kendi şahsi fikrim bu yönde.. ama şuda var tabiki asya ile motoru komple yaptırsan daha az para çıkacak cebinden ama bir xl200 yaptırmaya kalksan belki 2.el bir asya parası vereceksinburasıda ayrı bi muamma..
vay arkadaş şimdik böyle mi oldu!
püü yazıklar olsun, parayı bulunca çok değiştin sen.
:queen:
yapalım ilanı burda var... fazlası var eksiği yok...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-asya-dag-kecisi-satlik-58673250/detay/
malesef hatırlayamiyacağım sondan geriye doğru arayarak gitmende fayda var yalnız.gaccal bulamadım o resimleri kaçıncı sayfadaydı hatırlıyomusun?
vay arkadaş şimdik böyle mi oldu!
püü yazıklar olsun, parayı bulunca çok değiştin sen.
:queen:
85. sayfaya geldim birçok sorun okudum ama hala düşünüyorum KARAKIZ'ı, ortalama bi XL 200 5000 TL civarında, en az 4-5 ay beklemem gerekecek böyle bir motor için, kararsızım :silent:
![]()
85. sayfaya geldim birçok sorun okudum ama hala düşünüyorum KARAKIZ'ı, ortalama bi XL 200 5000 TL civarında, en az 4-5 ay beklemem gerekecek böyle bir motor için, kararsızım :silent:
Sadece haftasonları kullanmak için almayı düşünüyorum ve 4-5 ay beklemek zor geliyor açıkçası
5000 TL bütçem yok henüz, 4-5 ay sonra anca o kadar biriktirebilirim. vitesli motor deneyimim yok denecek kadar az, bu yüzden 600 cc'lik bir motoru hemen düşünmüyorum, 2006 model 7000 km'de 1500 TL'ye bi karakız almayı planlıyorum...
Doğru seçim. 2. el daha mantıklı.Daha dün elektrik tesisatıyla ilgili bir sorun için servise gittim.Ne derseniz beğenirsiniz suç bendeymiş güya o yüzden garantiye girmiyormuş.Sonra anlaşıldı ki gidonu çevire çevire kablolar zedelenmiş.Tabi bu durum da garantiye girmedi.Çünkü tek suçum motosikleti döndürmek için gidonu döndürmek.
kadir dostum dun konyadaydım. sağa sola bakındım. bir tane as 200 görsem önüne atlıyacağım bu kadir diye. ama malesef hiç as 200 görmedim.![]()