dostum Allah iyi insanlarla karşılaştırsın.YIKILDIM ARKADAŞLAR MOTOR REKTEFİYE GÖRÜYO TAM 1 AYDIR İŞİN İÇİNDEN ÇIKAMIYORUM TÜRKİYEDE HEP DÜDÜKLENMEK ZORUNDAMI MOTOR KULLANICILARI ANLAMIYORUM PİSTON-SEKMAN-KRANK,RULMANLAR-TAKIM CONTALARI-BALATALAR-FİLTRE HERŞEYİNİ SIFIR ALIYORUM VE MOTOR HALA TOPLANAMIYO NEDEN? BENDEN ÖNCEKİ SAHİBİ REKTEFİYE ETMİŞ OYNAMIŞMIŞ PİSTONLA MOTORUN ORJİNAL PİSTONU UFAK GELİYO STANDART 66MM PİSTON YERİNE USTA BENDEN 68 HATTA 70MM'E KADAR YOLU VAR DİYO İHTİYAÇ OLAN PİSTONA. BEN HALLEDEBİLİRM AMA 100 LİRAYI BULUR DIYO ÇILDIRCAM ARTIK, BÜTÜN SAYDIĞIM PARÇALARI 250LİRAYA GETİRT SONRA PİSTON UYMASIN 100 LİRA TEKRAR PİSTON PARASI VER YANİ FABRİKA BÖYLE TOPLANMIŞ SIFIR MOTOR GÖNDERMEZMİ BİZE YA BEN HERŞEYDEN GEÇTİM ARTIK MOTORUMU KULLANMAK İSTİYORUM ALDIĞIM PARÇALRDA KALSIN SIFIR BÖYLE PAKETLENMİŞ MONTAJA HAZIR MOTOR GÖNDERMEZMİ YADA BEN BU İŞİN İÇİNDEN NASIL ÇIKICAM ARKADAŞLAR BANA YARDIM EDERSENİZ SEVİNİRİM BU NE BEN BIKTIM ARTIK YA ACİL YARDIM SEVGİLİ ARKADAŞALR ACİL YARDIM!!!
dostum Allah iyi insanlarla karşılaştırsın.
benim motorun silindir piston sekman takım olarak parca fiyatı 100 hadi yanıldım 150 olsun hadi seninkide 200 olsun. krank ve piston koluda 100 derken 150 olsun. bunların maddi deyeri para ile ölçülüyor ama salak bir ustanın deyeri ölçülemez. senin ustanın kumpası metresi ölçü aleti yokmu. 70 şe kadar yolu var diyorsa senin ustan harbiden salak. 67 ile 70 arasındaki farkı normal cetvelle bile ölçer. sen sürekli parça değiştireceyine bence ustayı değiştir, zararın neresınden dönersen kardır. daha conta monta falanda girecek fiyat iyice şişecek. istersen bir ara salihliye gelde adam gibi adam usta gibi usta insanlarla tanıştarayım. kendi vaktim olsa ben toplardım ama zamannım yok.
175 parça + conta takımı bilemedin bir kaç parça masrafla senin rektefiye işi 200+ işcilik ( 75-100 ) senin iş hal olması gerekirdi sürede en fazla yata yata gerine gerine 1 hafta.
hatta genelde krank salamsa piston kolu sağlamsa sadece silindir ve pistonla en fazla işçilik dahil 200 e bitmesi lazımdı.
evet almıştım ama bir gün sonra geri sattımjönysf
hayırlı olsun ktm 125 duke almışssın![]()