- Konu Yazar
Merhaba abilerim ablalarım kardeşlerim =)
Öncelikle kendimi tanıtayım. Bu sene 17 yaşıma girdim, 94 doğumluyum. İsmim Murat. Bursa/fsm 'de oturuyorum.
Normalde araba sürüyorum 2011 a4 abimin arabasını ancak ehliyet olmadığı için korkuyorum.
Ayrıca dersane okul felan yürümek servisle gitmek sıkıcı geliyor
bende babamdan izin kopardım bursa özel nilüfer sürücü kursuna kaydımı yaptırdım. İnşallah 22 ekim sınavına girip a2 ehliyetini almaya hak kazanırım abilerim.
Ancak benim bir kaç sorum var. Ben daha önce bir kere bile ne scooter nede motor kullandım
bisiklet sürdüm hep 
Ancak sağolsun arkadaşlar öğretecek motor direksiyon sınavına kadar...
Acaba motor kullanmak zormu.. Ve ben vitesli motor istiyorum
ayrıca SS olmasını istiyorum. Hız yapmam kendime güveniyorum, Allah'ın izniyle düzgün şekilde kullanırsım ve ekipmanları takarsam inşallah birşey olmaz...
Ve istediğim motor "kawasaki ninja 250r"... Babama söyledim kurbanda gelince alırız oğlum dedi... Bende tamam dedim, kurbanda bu motor alınacak... Acaba zormudur bu motor nasıldır biraz akıl verin abilerim
Öncelikle kendimi tanıtayım. Bu sene 17 yaşıma girdim, 94 doğumluyum. İsmim Murat. Bursa/fsm 'de oturuyorum.
Normalde araba sürüyorum 2011 a4 abimin arabasını ancak ehliyet olmadığı için korkuyorum.
Ayrıca dersane okul felan yürümek servisle gitmek sıkıcı geliyor
Ancak benim bir kaç sorum var. Ben daha önce bir kere bile ne scooter nede motor kullandım
Ancak sağolsun arkadaşlar öğretecek motor direksiyon sınavına kadar...
Acaba motor kullanmak zormu.. Ve ben vitesli motor istiyorum
Ve istediğim motor "kawasaki ninja 250r"... Babama söyledim kurbanda gelince alırız oğlum dedi... Bende tamam dedim, kurbanda bu motor alınacak... Acaba zormudur bu motor nasıldır biraz akıl verin abilerim