ulem o barnaklarını yerim ben senin :cherry: eline koluna sağlık yalnız son resimde biraz işin kolyanına mı kaçtın yoksa resmi tamamlamak için acelemi ettin ?
dost acı söyler gusura galma sen bu linke bi göz gezdiriver
http://www.motosiklet.net/forum/konu-disi/89017-yagli-boya-calismalarim.html
Yawwhu..... ben ne bilem ulem senin picasso olduğunu :salut:,gelmişim üstadın karşısında Bob Rossluk taslıyorum
Geliriz bir araya boyaşırık felen işte![]()
Tek başınamı gitmiştin yoksa çift başınamı....????
Maşallah Oguz Kadrajı Kaplamış,boşuna demiyorum Kapı gibi Adam
eee gördük buraları seneeeeler önce başka varmı![]()
Tünal abi o adamda yengen vizesi var![]()
olma mı be ya olma mı , biraz sevgi bir de resim ekliyeyim bari...
![]()
Arkadaşlar hepinizden tek tek özür diliyorum, gelmeyi çok istiyordum fakat pazar sabahı
müthiş bir boğaz ağrısıyla uyandımale: Ateşte cabası. Önceki gece hiçbirşeyim yoktu.
Unnamed arkadaşımla geceden konuştuğumuzda da bişeyim yoktu.
Unnamed arkadaşım senden de ayrıca özür dilerim, seni arayacaktım sabah fakat
kafamı hiç kaldıramadım. Çok güzel bir gezi olmuştur eminim, tekerinize yüreğinize sağlık.
Çok üzgünüm gerçekten :salut: Şu an nasıl huzursuz olduğumu size anlatamam.
abi bende seninle tanışıp sohbet etme fırsatı bulduğum için sana ve mt ye teşekkür ederim selametle güzel insan tekerine taş değmesin:rendeer:Arkadaşlar hepinizi selamlıyorum .Pazar günkü Yalova gezisinde bize rehperlik eden Serdar kardeşime geziyi düzenleyen Tünal kardeşime çokteşekkür ederim .Ayrıca gezide tanıştığım kardeşlerime sevgilerimi sunuyorum Gerçekten çok güzel bir geziydi herşey bir yana dostluk kardeşlik güzeldi sizleri tanımaktan mutlu oldum .Gezinin güzel geçmesine yardımcı olan resim ve video çekimi yapan tüm genç kardeşlerime teşekkür ederim .On parmağında on marifet olan İrfan kardeşime Pohaça ları için Adapazarlı kardeşime elmaları için teşekkür ederim yine başka bir gezide buluşmak dileğiyle hoşçakalın sağlıklı kalın
mmTünal abi o adamda yengen vizesi var![]()
Arkadaşlar hepinizi selamlıyorum .Pazar günkü Yalova gezisinde bize rehperlik eden Serdar kardeşime geziyi düzenleyen Tünal kardeşime çokteşekkür ederim .Ayrıca gezide tanıştığım kardeşlerime sevgilerimi sunuyorum Gerçekten çok güzel bir geziydi herşey bir yana dostluk kardeşlik güzeldi sizleri tanımaktan mutlu oldum .Gezinin güzel geçmesine yardımcı olan resim ve video çekimi yapan tüm genç kardeşlerime teşekkür ederim .On parmağında on marifet olan İrfan kardeşime Pohaça ları için Adapazarlı kardeşime elmaları için teşekkür ederim yine başka bir gezide buluşmak dileğiyle hoşçakalın sağlıklı kalın
Bizim vize süreli .....
---------- Post added at 21:15 ---------- Previous post was at 20:50 ----------
yıkıl karşımdan xx adına seni kınıyorum....bir daha yengeye vereceğim makinayı o kullansın....Hayırlı işler iyidir kardeşim allah herzaman yanınızda olsun allaha emanet olun yeğenimizde gözlerinden öper yanaklarından ısırırız ailecek ....
---------- Post added at 21:17 ---------- Previous post was at 21:15 ----------
Geçmiş olsun yakışıklı unnamed ile konuş bence....
arkadaşlar dönüş yolunda karanlığa kaldık.asfaltta kocaman çamurlu bir çukurada girdik
artçımla beraber.sonrasında mıcırlı toz toprak yollara daldık yanımdan araba geçiyor toz duman
göremiyorum duramıyorum mıcır dursam düşecem.arkadaşlar uzadı gitti.dedim bunlar uzadı yavaş çekim
moduna girdim,girdiğimiz çukurun şokunu atlatmak için yolda şurup molası da verdik.tin tin
topçular iskelesine vardık.baktım bir sürü motor bekliyor ya dedim seferlermi iptal.
vardım yanlarına alkış alkış..meğerse beni bekliyorlarmış nerde kaldı bu diye
şaşırdım utandım HERKESE BURADAN TEŞEKKÜR EDİYORUM VE ÖZÜR DİLİYORUM
Sevgili dostlar;
Güzel bir gezi ve birlekteliği sorunsuz (minik-tefekler hariç) bitirdiğimiz için çok mutlu oldum .Şahsıma arkadaşlar lütftmiş methiye etmişler ama bu evsahipliğini aramızdan kim olsa belki de daha iyisini yapardı.
Geziden sonra biirikmiş olan işlerimi tamamlamak için (şöyle bi girip çıkmak dışında) MT ye pek giremedim.
Tüm arkadaşlara tek tek teşekkür ediyorum.Kalabalık katılımlı Bir grup gezisini Allaha şükür minimum sorunla bitirdik.
Tünal ;arkadaşları iyi toparladın ,Seni seviyorlar bunlar yahu!! Allah sevenlerini artırsın.
Yüreği zengin adam İrfan hep birşeyler vermek zorundamısın,poğaçaların güzeldi ziyadesi olsun video emeğin için de ayrıca teşekkürler.
Fatih elmalar için teşekkürler.
Cenk videolarını seyrettim emeğine sağlık.
Farcob damla çıkartmaların beklediğimden den güzel çıktı teşekkür ederim.
Tek tek arkadaşların isimlerini mazur görün saymayacağım ama saygı ve sevginin harmanladığı geziden arda kalan ''bir hoş anı'' umarım sadece anı olarak kalmaz, dostluklar daim olur.
Bu arada Ünal (fınalCut) bol bol fotoğraf çekip kamera kaydı yapmıştın bekiyoruz onları.
Hoşçakalın Allaha emanet olun.
Arkadaslar gercekten guzel bi gezi olmus, pazar malesef ucusum oldugu icin aranizda olamadim insallah bi dahaki sefere olursa katilmaya calisicam saglicakli kalin.
arkadaşlar şuana kadar derleyebildiğim bütün fotoğraflar burada yeni gelecek resimleride bulduk ça ekleyeceğim
http://www.facebook.com/groups/247633845279257/edit/#!/media/set/?set=oa.248902685152373&type=1