18 Eylül Pazar Yalovaya gidiyoruz (MT-Kemik Tayfa Yollarda)

Kocaeli İl Temsilcisi
ahmat N. ustaaa senide çok bekledim valla fatihle beraber hep yolunuzu gözledim sonradan fatihle konuşunca abi o gelemeyecek dedi harbi canım sıkıldı :)

şu an uykusuzluğumun 48 ci saatindeyim ...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ahmat N. ustaaa senide çok bekledim valla fatihle beraber hep yolunuzu gözledim sonradan fatihle konuşunca abi o gelemeyecek dedi harbi canım sıkıldı :)

şu an uykusuzluğumun 48 ci saatindeyim ...
olacak kardeşim olacak,merak etme sen izmit tayfası olarak Mt.kartepe gezisi düzenleyecez nasipse ozaman kucaklaşırız :)

ulem tembel tavuklar feysle meysle uğraştırmayın milleti yükleyin şuraya resimleri sıkacam ümüğünüzü yavvvv:cherry::p:rendeer:

---------- Post added at 13:58 ---------- Previous post was at 13:56 ----------

baba yorgun elleşmeyin :cherry::rendeer:
irfan abi harbiden atamıyom okadar ugraştım tık yok linkten izleyecez care yok :pr:

Kocaeli İl Temsilcisi
biz az daha öküzün tekine çarpıyorduk o anı İrfan gördü sanıyorum :)

Ulem ne görmesi oğuzum ineklerin pisikolojik davranış bilimleri üzerinde yüksek ihtisasım var 400 metreden ,konvoyun en başından beridir kilitlendim hayvana yola bakmıyorum , alahtan önümüzdekilerin önüne ani bi manevra yapmasa diye dua ediyorum,

bu arada saniyeler geçiyor mesafeler katediliyor konvoyun ilk yarı ortasını geçiyor hayvan ve dahada agresif koşmaya rotu çıkmış kamyon gibi sağa sola ufak sapmalar yapmaya başlıyor ,hızımı düşürüp tetikleme abs durumuna geçiyorum ,

ve tam herkezi kurtardık derken bende sıyrılıyorum ki düşüncelerimde yanılmadığımı sol aynamdan kesiyorum , ama ne şekil firenledin görmedim sadece 3 sn öncesinde önden sana elle yavaş işareti yapmak aklıma geldi sonra seni duruyorken gördüm ..

şakayı makayı bırakın irice bi inekti ve hayvan oldukça motor sesinden ürkmüş bizle birlikta yola paralel koşuyordu allah muhafaza siz yerinizde duruyorken bile kendi hızıyla çarpsaydı fena olurdu , ortalık karışırdı

inek bu sana kediye köpeğe benzemez üzerindende geçemezsin bödösleme girersin gidonla beraber işkembeden , aman şeytan kulağına...:)

---------- Post added at 14:15 ---------- Previous post was at 14:13 ----------

olacak kardeşim olacak,merak etme sen izmit tayfası olarak Mt.kartepe gezisi düzenleyecez nasipse ozaman kucaklaşırız :)

inşallah üstadım bu arada isim ahmet demi yaş kaç aga ben hassasımdır biraz o konularda :)

---------- Post added at 14:21 ---------- Previous post was at 14:15 ----------

Arkadaşlar güzergah olarak birkere mükemmeldi ve yanılmıyorsam zaman yetmediği için gidemediğmiz çok yer kaldı,viraj ise yaptık iniş ise indik çıkış ise çıktık yemek ise yedik manzara ise gördük,dere çayır çimen ise bizzat kokladık hissettik ve dokunduk ama yayla havası vallaha muhteşemdi yani kısacası yorgunuğumuza tam değidi allah razı olsun sizlerden....Bizim motorlarda ss mi enduromu cross mu ne olduklarını şaşırdılar........

---------- Post added at 12:37 ---------- Previous post was at 12:35 ----------

Ulan egzos sesinden yandık kardeşim allahtan önde gidiyordum ......Şaka bir yana egsoz sesin muhteşem özellikle dağlar virajlarda milleti birbirine bağlıyordu...
Arkadaşlar bir ara ben uzunları yaktım ki yol aydınlansın diye ama biraz rahatsızlık oldu kusura bakmayın....

bizim münirinde morali bozuldu satıp enduro alacam diye tutturduda tutturdu :cherry: şaka bi yana yollar tam küçük cc yollarıydı valla yılan gibin kıvrıla kıvrıla keyifle yol aldım ara ara sizede yutturdum ya tozumu naberrrrrrrr:cherry::queen: basaydınız yaaaa nerdeydi 200 km ler :p

---------- Post added at 14:23 ---------- Previous post was at 14:21 ----------

Aranızda kasap yokmuydu kasap,devirecektiniz çayıra öküzü,ohh misss gibi çevirecektiniz etini,mangalını :)

içimizden birine vuracaktı piyango ama hayvanın yiyecek otu varmış daha :cherry::p

---------- Post added at 14:26 ---------- Previous post was at 14:23 ----------

Arkadaşlar sizin gurubunuza ilk kez Yalova gezisinde katıldım, tanıştığımıza çok memnun oldum sizlerle ilk kez görüşmemize rağmen göstermiş olduğunuz sıcakkanlılığa ve ilginize çok teşekkür ederim, sitenize üyeliğimi gerçekleştirdim.Çok güzel bir geziydi özellikle Serdar Abi rehberliğin çok teşekkür ederim.
1200clgs :)

ilk göz ağrısı unutulmaz serkan ağabey senin motürede yer verdim rahat ol sen , canavar goldving gibin duruyo yavvvv:cherry::cat:

bu inek muhabbetine fransız kaldım...
hayvanlara geçerken korna çalmayı biliyordunuz ama:queen::queen:

F54

beyler dün başıma bi kaza geldi kaza değil aslında aksilik sayılır:mrgreen: çantadaki elmalar vardı ya onlar sağlam ama resimde ki bi çuval elma karamürsel civarı lastiklari boşanmış lastik duruyor ama 1 çuval elma yok:santa:

Kocaeli İl Temsilcisi
bu inek muhabbetine fransız kaldım...
hayvanlara geçerken korna çalmayı biliyordunuz ama:queen::queen:

o zaman sen hiç çobanlık yapmadın :cherry::p solunda çitlerin kenarından koşan iri hayvanı nası görmezsin çıkaydı önüne konvoyda !!! fıransız değil japonlar gibin yakın araştırmacı olurdun :cherry::queen:

ben hep önlerde seyrettim abi...
arkalardan haberim yok, ne bilim farketmedim...
kendimi doğaya kaptırıvermişim:queen:

Kocaeli İl Temsilcisi
irfan abi harbiden atamıyom okadar ugraştım tık yok linkten izleyecez care yok :pr:

tamam şekerim bişeymi demişimki :cherry::p yaaa valla ben faceye vs. takılmıyom ya o açıdan :)

---------- Post added at 14:37 ---------- Previous post was at 14:35 ----------

ben hep önlerde seyrettim abi...
arkalardan haberim yok, ne bilim farketmedim...
kendimi doğaya kaptırıvermişim:queen:

zaten mantıkta sen en öndeydin arkandan gelenlerden sonra ve cenk hayvanın yanından bi geçti seranatı kopardı hayvan haklı olarak savaş çıktı sandı sığınağa doğru koyuldu yola :cherry::p

tamam şekerim bişeymi demişimki :cherry::p yaaa valla ben faceye vs. takılmıyom ya o açıdan :)

---------- Post added at 14:37 ---------- Previous post was at 14:35 ----------

zaten mantıkta sen en öndeydin arkandan gelenlerden sonra ve cenk hayvanın yanından bi geçti seranatı kopardı hayvan haklı olarak savaş çıktı sandı sığınağa doğru koyuldu yola :cherry::p
ben diyorum abi cenk o ekzozu değiştirmeden gelmesin gezilere hayvan bile sığınak aramış düşünün bizim halimizi:queen:

Kocaeli İl Temsilcisi
ben diyorum abi cenk o ekzozu değiştirmeden gelmesin gezilere hayvan bile sığınak aramış düşünün bizim halimizi:queen:

olurmu ulem alıştık biz cenke düğün konvoylarında kornamızı yanmaktan kurtarıyo , ne yapalım idare ediyoz içte mesafeyi biraz açık tutuyorum 700-800 mtre kadarcık :cherry::queen:

olurmu ulem alıştık biz cenke düğün konvoylarında kornamızı yanmaktan kurtarıyo , ne yapalım idare ediyoz içte mesafeyi biraz açık tutuyorum 700-800 mtre kadarcık :cherry::queen:
akşam dönüşte yayladan inerken kent ormanına girdik ya, orada girişte bir inek vardı...
daha sonra hayvan nedense dönüşte sadece zil sesi geliyordu....
kesin cenkin geçmesini bekliyordu, pusuya yatıp....

akşam dönüşte yayladan inerken kent ormanına girdik ya, orada girişte bir inek vardı...
daha sonra hayvan nedense dönüşte sadece zil sesi geliyordu....
kesin cenkin geçmesini bekliyordu, pusuya yatıp....
okadar cenkin egzosundan şikayet edeceğine alaydınya cenki arkana artçı :) gireydin sevapçıklara :) hem cenk kardeşimi neden egzosu yüzünden bukadar dışlıyorsunuz ki :) benim önümde gitmesin yeter arkalardan gelsin :)

okadar cenkin egzosundan şikayet edeceğine alaydınya cenki arkana artçı :) gireydin sevapçıklara :) hem cenk kardeşimi neden egzosu yüzünden bukadar dışlıyorsunuz ki :) benim önümde gitmesin yeter arkalardan gelsin :)
ağam o alıştı ne dışlaması adamda yanlış anlayacak şimdi:queen:

Kocaeli İl Temsilcisi
beyler dün başıma bi kaza geldi kaza değil aslında aksilik sayılır:mrgreen: çantadaki elmalar vardı ya onlar sağlam ama resimde ki bi çuval elma karamürsel civarı lastiklari boşanmış lastik duruyor ama 1 çuval elma yok:santa:

beyler biri şu fatihi sustursun yada beni tutsun dalacam ben bu selocana :cherry::p

---------- Post added at 14:57 ---------- Previous post was at 14:54 ----------

hiç birşey demiyom

valla cenk bak hep kulacıklarıı çınlatıyolar sen onlarınkini çınlatıyon diye :cherry: gel birlik olup şu bekiri dövelim :cherry::p:queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
irfanım ne işimiz ola bizim sahte niklerle,çakma lakaplarla :) gerçek hayatta adım sanım ne ise buradada odur evellallah...
Adım:Ahmet Nevzat
Soyadım:Ataş
İkamet:izmit
Memleket:Ordu
Meslek:Truzim
Eğitim:sölüman demiğel önüvestesi,işletme mezunu :)
Medeni hal:Gariban hala yalnız takılıyor..
Gsm:ulaşılamıyor
Hobiler;Yağlı boya resim yapar(bob ross tekniği),masa tenisi(profesional düzey),uzak doğu sanatları (spor sağlıktır),freestayle -artistigue nunçhaku(zamanında kafamı kolumu çok şişirdim,şuan Bruce Lee gelsin benden ders alsın),balık tutarım geri salarım :),cinema,felsefe,Motosikletler ve karınca hızında motoseyahat :),feysbuk,Mt,PES EXTREME 2011 manyak oynar-rakip yok,takımı Real madrid...vs.vs çok var liste uzamasın.
Fobiler;Motosiklet kazasından çok tırsarım.

daha yazammmı.....yetemi gariiii :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar