Hediye motosiklet

Motosikleti al ilkönce devrini al üzerine sonra götür bi tamirciye aküsünü şarjlat yada değiştir motor bakımlarını falan yaptır çalışırsa çek bi kenara dursun sonra honda güvenli sürüş eğitimlerine katıl eğitimi tamamla sertifikanı al kasıkını korumalarını al binersin satışını alırken zaten ne kadar vergi cezası var 2011 temmuza kadar ödüyeceksin yakıt sarfiyatıda çok fazla gazlamaz ve aşırı km yapmazsan üzmeyecektir seni abi motorunu verecek kadar samimiyse senle zaten bi arızası varsa söylüyecektir sanırım bi arızasıda yoktur motor bakımı yapılınca çalışacaktır...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kardeşimizin sorduğu,500 cc 1999 model motorun vergisi ne kadar tutar,yakıt sarfiyatı nedir,muayenesini falan sormuş,yokmu bilen? Motorun arızası yokmuş zaten,yatmaya bağlı olarak aküsüydü,elektriğiydi,pasıydı,kiriydi onlar halledilir...
kardeş sen al o motoru bana getir benim 2011 125 cc sym ile değişelim :) yakıtıydı,arızasıydı,parçasıydı,vergisi,muayenesi uğraşmazsın adam gibi binersen 5 yıl kolay kolay arıza çıkarmaz,yakıt dersen kokluyor zaten,
he bi düşün bakalım :)

1- Motoru Kap
2- Abiyi boşver. Facebooktan sil, telini değiştir.
3- İlan ver. Motoru sat.
4- Hyosung GT250r al. Tepe tepe kullan.

:cherry:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
1- Motoru Kap
2- Abiyi boşver. Facebooktan sil, telini değiştir.
3- İlan ver. Motoru sat.
4- Hyosung GT250r al. Tepe tepe kullan.

:cherry:
Askerliğe yazıl,apaçiler birliğine katıl :)ahahahahaha :)
A.E.Adamın diline düşmektense belediyenin çukuruna düşseniz daha iyiydi :)

Çok kısa ve öz.Satabiliyorsan yani üzerine alman gerekiyorsa al ve hemen sat.Anladığım kadarıyla ehliyetin yok.Önce bir kursa yazıl ehliyet al.Ehliyetini alınca da kalan parayla 125cc fiddle gibi ya da o ayarda 0km yeni bir scooter al.Hem az yaksın, hem kafan rahat olsun, hem de başlangıç için riskini azalt.

Çok kısa ve öz.Satabiliyorsan yani üzerine alman gerekiyorsa al ve hemen sat.Anladığım kadarıyla ehliyetin yok.Önce bir kursa yazıl ehliyet al.Ehliyetini alınca da kalan parayla 125cc fiddle gibi ya da o ayarda 0km yeni bir scooter al.Hem az yaksın, hem kafan rahat olsun, hem de başlangıç için riskini azalt.
size bırı hedıye verdıgınde onu satar mısınız?

bu arada yıllık vergısı 48 tl tutar

mobilete binen 19 yaşındaki birine 500 cclik motor hediye edilir mi? ayrıca bu çocuk öğrenci.sizce o yaştaki motoru yürütebilecek bütçesi olabilir mi?
sonuçta deneyımsız degıl. yanı kucuk cc de olsa bıraz motor tecrubesı var.vitesli tecrubesıde varsa kullanabılecegını düşünüyorum. bisikletten 500 cc ye gecse hak verebilirdim. ona bakarsanız bende mobiletten 650 cc ye gectım aralarda 150 250 cc kullanmadım degıl ama arkadaslarımındıve yılda 3-5 kez kullanmısımdır. Tabi bunu kardesımızı gaza getırmek için söylemiyorum . Elbette imkanı varsa eğitim alsın. Yoksa da korumalarını gıyıp trafıkten uzakta, boş bir alanda yanında bilen bır yakını arkadaşı ile (sokak araları kesınlıkle değil)antreman yapabılir. bütçe kısmına gelırsek harclıgını biz vermediğimiz için bu konuyu kendısı dusunmesi lazım.

Sonuç olarak dediğine gelırsek hediye hediyedır. küçüğü büyügü olmaz . Ne atılır ne satılır nede baskasına hedıye edılır. Adı üstünde hediye.

Motosiklet hediye olduğu için satmıycam.Ayıp olur bana vericeğine kendi satardı.Paraya dönüştürmek olmaz
Bütçe konusunda aylık 50 lira ayırabilirim zaten yaz tatilinde bir kaç ay kullanıcam

Motosiklet hediye olduğu için satmıycam.Ayıp olur bana vericeğine kendi satardı.Paraya dönüştürmek olmaz
Bütçe konusunda aylık 50 lira ayırabilirim zaten yaz tatilinde bir kaç ay kullanıcam

sen al o motoru kardeş çok güzel bir motordur yakıtıda burada bir aidede var 2004 modeli uzun yolda 3-3,5 litre yakıyor 100 km de dedi inanasım glmedi ama doğru kokluyor gibi sanki :D

sen al o motoru kardeş çok güzel bir motordur yakıtıda burada bir aidede var 2004 modeli uzun yolda 3-3,5 litre yakıyor 100 km de dedi inanasım glmedi ama doğru kokluyor gibi sanki :D
Öyleyse süpermiş zaten yazları en fazla 1000-2000km yaparım

"Arkadaş bedava motor verdi " kısmı biraz kurgu gibi geldi. Acaba işin aslı " sahibinden.com da 500 cc 99 model suzuki gördüm, onu alıp direk başlasam olur mu ? " şeklinde olabilir mi ? :mrgreen:

"Arkadaş bedava motor verdi " kısmı biraz kurgu gibi geldi. Acaba işin aslı " sahibinden.com da 500 cc 99 model suzuki gördüm, onu alıp direk başlasam olur mu ? " şeklinde olabilir mi ? :mrgreen:

Yok kardeş 99 model motosiklete 6000 lira vermem onun üzerine biraz daha koyarım sıfır cbr 250 yada yamaha YZF-R125 alırım.Tasarım olarak süperler performaslarıda beni şimdilik tatmin eder

böyle mallar hala dünyada var , lafımı yememek için bizzat 1.000 cc hediye etmişliğim var , :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar