Hediye motosiklet

Bence o dediğiniz mal kısmı tecrübesiz birine 500 cc makine teslim edip hayatına kasteden için geçerlidir.

sonuçta deneyımsız degıl. yanı kucuk cc de olsa bıraz motor tecrubesı var.vitesli tecrubesıde varsa kullanabılecegını düşünüyorum. bisikletten 500 cc ye gecse hak verebilirdim. ona bakarsanız bende mobiletten 650 cc ye gectım aralarda 150 250 cc kullanmadım degıl ama arkadaslarımındıve yılda 3-5 kez kullanmısımdır. Tabi bunu kardesımızı gaza getırmek için söylemiyorum . Elbette imkanı varsa eğitim alsın. Yoksa da korumalarını gıyıp trafıkten uzakta, boş bir alanda yanında bilen bır yakını arkadaşı ile (sokak araları kesınlıkle değil)antreman yapabılir. bütçe kısmına gelırsek harclıgını biz vermediğimiz için bu konuyu kendısı dusunmesi lazım.

Sonuç olarak dediğine gelırsek hediye hediyedır. küçüğü büyügü olmaz . Ne atılır ne satılır nede baskasına hedıye edılır. Adı üstünde hediye.

mantıklısı buysa öyle yapsın o zaman.

---------- Post added at 00:37 ---------- Previous post was at 00:25 ----------

Motosiklet hediye olduğu için satmıycam.Ayıp olur bana vericeğine kendi satardı.Paraya dönüştürmek olmaz
Bütçe konusunda aylık 50 lira ayırabilirim zaten yaz tatilinde bir kaç ay kullanıcam

güzel kardeşim.söylediklerinin tamamının doğru olduğunu kabul ederek söylüyorum.anladığım kadarıyla ehliyetin yok.belki mobilet için gerek görmedin ama o motora binmek istiyorsan öncelikle ehliyet ve ekipman şart.ayrıca birikmiş vergi borçları, sigortası, muhtemelen değişecek parçaları olacağından onları da alıp bakımını da yaptırdığını düşünsek bile ayda 50 tl ye o motora ancak ayda 3 gün binersin o da benzin parası zaten.hem yaz tatillerinde 1-2 ay bineceksen önünde kafadan bir 8 ayın var.madem hediyedir satılmaz diyorsun o zamana kadar sen bir daha düşün.hevesini kırmak istemem ama bence o 1-2 ay gene mobiletle devam et.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar