Kocaeli İl Temsilcisi
düğün işi geçti be abi çok oldu yok bende bayağı takıldım şaban var kesin tanırsın onunla 1.5 2 sene düğünler kınalar falan 10 sene önce o zamanlar hiç merak etmedim geçen sene bir org hevesi sardı gittim yamaha or 700 aldım bebeceremedim sattım yine dayanamadım gittim roland ex 46 aldım onu da sattım ahım var org çalmayı öğrenmek hayatta allaha çok şükür ne istersem oldu bir tek onu beceremedim çok sabır isteyen bişey ve hemen bişey almak istiyosun kafayı yedim org yüzünden
şabanı tanırım oda beni iyi tanır kardeşi hüseyinle aram oldukça iyidir motosikletten sonra bide org bu çok iyi ortak noktalar 2 oldu daha adam gibi tanışmadık ama du bakayım daha neler çıkacak zamana bırakmak icabet eder
bu arada or 700 iyi alettir fakat pek tutulmadı alan bir kaç arkadaş tekrardan geri sattı çok güzel alet saundları sesleri mükemmel fakat korglardaki pretiklik olmadığı için piyasa yapmadı şu an seninde bildiğin üzere piyasanın çeyrek altını pa 800 , haaa daha güzel aletler var ama bize bu gidiyo aga bakma bana bende pek bişey bilmem org konusunda sadece ukalalık gibi algılanmasın lütfen 1993 ten beridir amatör olarak çalıyor ve söylüyorum sonuçta müziğin sonu yok
inşallah sende çalmayı çözersin çalışmak lazım hemde çok azmedip inatla sabırla çalışmak ki yaş 30 un üzerine çıkınca harddisk yavaşlamaya başlıyor ve eski birikimle yol alıyorsun
sen yeni başladıysanki bilmiyorum bu yaştan sonra işin 2 kat daha zor görünüyor kanımca
ben de senin gibi düşünüyorum ama ideallerime ulşamaya çalışıyorum çok çalışarak hatta gece gündüz
ben sana org çalmayı öğretirim sen bana 1000 rr ı öğretirsin geçinir gideriz
---------- Post added at 22:01 ---------- Previous post was at 21:50 ----------
ya bırak bu işleri irfan abi sen kibariye ile birlikte fotolarını koy darbuka çalarken hani bana göstermiştin sapanca kenarın da:queen:
lütfen konunun dışına çıkmayalım :cherry: