- Katılım
- 30 Eyl 2006
- Mesajlar
- 3,084
baktınız mı 7bin devirdeki hıza?
5bin devirde;113
6bin devirde;134
7bin devirde;154
bozcada dan yeni geldim resimler yetişirse atarın
baktınız mı 7bin devirdeki hıza?
5bin devirde;113
6bin devirde;134
7bin devirde;154
bozcada dan yeni geldim resimler yetişirse atarın
İyi Dileklerin İçin Saol Bende seninle tanıştığıma memnun oldum ne kadar sanalda tanışsakta yüz yüze olunca daha iyi oluyor motosikletimin eksoz sesi benide mest ediyor bu hafta baya patlattık edirne gezisinde resimler için teşekkürler
Erol abi merhaba, egzosla ilgili yorumları okuyunca seviniyorum valla.



Radyatörün koruması olmadığından dolayı taş çarpma esnasında petekler yamuluyor. Bende 1-2 tane göze çarpmayan petek yamulması var tabi bu zamanla artacaktır. Bu yüzeden radyatör koruma almaya karar verdim. İnternette Aaraştırdım ve ufakcık krom parçaya min. 80 dolar fiyat biçiyorlar. (oha dedim) Sonra bayramda babamlar bana gelmişti. Babam metal işleri öğretmeniydi ve bu tür şeylerden anlayacanı dusundum. Söyledim böyle birşey lazım diye baktı ölçü aldık ve Memlekete döndüklerinde tamamlayıp bna gönderdi.
alt vidaların ölçüsünü iyi tutturamadıgımızdan dogramacıdan rica ettim ve yenı delıkler actık. hırdavatcıdanda 2 tane somunlu vide ve 4 adet pull alıp montajını yaptım. tabı herzamankı gıbı takmadan önce degıl taktıktan sonra foto cekmek aklıma geldi.
Uploaded with ImageShack.us
Üstteki kulakcıgı tel ile bagladım cunku oradakı vidayı sökmek için komple granajı sokmem gerekıyordu. bu sekılde sorun cıkarmadığı surece kullanmayı dusunuyorum + ses olmaz ise tabı.
Uploaded with ImageShack.us
teli iyice büktüm sımdılık sallanma veya ses yok bakalım ileri zamanlarda ne olacak ?
Uploaded with ImageShack.us
şu kadarcık seyı takmak bıle saatlerımı aldı ama sonunda bitti.![]()
daha bugün taktım tam anlamıyla test edemedım ama kapagın peteklerı sık oldugundan havalandırmda sıkıntı olacagını düşünmüyorum. internette baktıgım kapaklar daha kapalı ve delik sıklıgı daha az gorunuyordu. Eğer onlar bı zarar vermıyorsa bu hiç zarar vermez.Soğutma olayı nasıl oluyor bunu taktığında hiç gözlemlediniz mi? Sıcak havalarda ve malum istanbul trafiğinde sorun yaratıyor mu diğerine oranla kıyaslama yapabildiniz mi acaba? Bi sıkıntı yaratmayacağına emin olabilirsem ben de böyle birşey düşünüyorum uzun zamandır.
Tesekkur ederım babam sagolsungerçekten güzel olmuş radyatör koruması. eline sağlıkevet netten araştırınca baya pahalı bişeyler..bende yaptırmayı düşünüyorum sanayide biryerde uygun bi şekilde kısmetse
ama normalde de f ler n lerden pahalıYeni kasa 2. eller ne kadar pahalı yav sıfır n ile aynı![]()
evet en son halını cekmedım . o telı ıyıce kastırıp sonrada ucundan kestım . cunku usttekı vıdaya takmak sandıgımdan zor. onu takabılmek ıcın granajları komple sokup radyatoırun arkasına ulasmam gerekıyor. sımdılık bır sıkıntı ve ses yok. plastık kelepceyı telı kastırırken kullandım ve sonra cıkarttım. ılk bas kelepce ıle baglamak benımde aklıma geldı ama sıcaktan erıyıp yanabılecegını dusundum ve tel ıle montajı tamamladım. eger yanmayan plastık kelepce var ıse ondan alabılırım?@raphae1
güzel olmuş umarım faydasıda olur birde tel ile bağlamışsın ses veya kopma falan yaparsa plastik kelepçe kullan derim siyah renk hani şu cırt diye takılan umarım anlatabilmişimdir.
ama normalde de f ler n lerden pahalıben suan satıyıorum . memnunıyetsızlıkten degıl sace satarsam yenı kasa cbf 1000 alıcam.satamazsam kullanmaya devam cunku az yakıp cok kacıyor.
Kısmet diyelim ozamanEvet senin ilanı gördüm ama ben ancak yaza doğru parayı denkleştirebilirimHem kurlar bu haldeyken pahalı bi motor almak bana pek mantıklı gelmiyor bekleyecez bakalım
Eğer ki satılmaz kışın durursa motorun, alacağımda ilk seni ararım![]()
Tesekkur ederım Erol abi. Yaklasık 1 haftadır kullanıyorum ve ne bır ses nede farklı bır ısınma hıssetmedım. massallah sımdılık bır sıkıntı yapmadı.görkem radyatör koruman çok güzel olmuş yapanın ellerine sağlık