ben 10w-50 kullanıom fiyatı her yerde aynı 20 tl ve bence güzel bi yağ..slm arkadaşlar dün bp ye castrol yağ sordum motosiklet yağı 10w40 17,5 tl 10w-50 racing ede 20 tl dedi sizce iyi mi![]()
ben 10w-50 kullanıom fiyatı her yerde aynı 20 tl ve bence güzel bi yağ..
bende orj olandan aldım ama evde takmak imkansız tabi gerekli olan malzemeler yoksa eli anahtar tutmayan biri kesinlikle takamaz.. lastiklerde yarın elimde olur sanırım anes ten sipariş verdim pirelli mt65 ön arka 125 tlben esd ye çok kolay taktım ağa...
hiç bir sorun çıkmadan tık diye yerine oturdu....
vidalarını sıktım....
evet doğru yapıyorsun bas gaza diyenlere bakma en azından 500 km böyle devam et fakat arada vitesleri değiştir 70km/h arada da olsa çık fakat gaza birden yüklenme yedire yedire ver gazı .... güzel seçim yapmışsın:cat: hayırlı olsun allah kaza bela vermesin:rendeer:Meraba arkadaslar.
Bugun ben de 2011 ybr esd sahibi oldum.aslında cbf icin para ödemistim ama bugun motor geldi mi diye bakmaya gittiğimde satıcı arkadasın da gazıyla ybrye gecis yaptım.
Bu benim ilk motorum.O yüzden size sormak istediklerim var.Rodaj olayını biri basitce anlatabilir mi?Ben simdilik kulaktan dolma bilgiyle 50km hızı ve 5000 deviri gecmeden kullanıyorum.Bu doğrumudur?
Tesekkürler.
evet doğru yapıyorsun bas gaza diyenlere bakma en azından 500 km böyle devam et fakat arada vitesleri değiştir 70km/h arada da olsa çık fakat gaza birden yüklenme yedire yedire ver gazı .... güzel seçim yapmışsın:cat: hayırlı olsun allah kaza bela vermesin:rendeer: