Selam arkadaşlar nasılsınız... ben şuan kayserideyim... kahvaltı yaptım biraz dolaştım ve kopamadım dostlarımın yanına geldim.... nasılsınız...
dün beni yalnız bırakmayan herkese teşekkür ederim... iyiki varsınız ..çok sağolun... bir kaç resim atında yeşillik olsun... :cherry:
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:21 ----------
bu arada dün benim doblonun kornası infilak etti....
vayyy kardeşim benim beeee hayırlısı ile gidecek aslanlar gibi geleceksin , bizler burada seni bekliyor olacağız , resim ve videoları yükleyecektim fakat saat tam 12 gösteriyordu eve girdim 1.5 saat uyumaya çalışma opereasyonumdan sonra senle içtiğimiz nescafelerinde tesiriyle kalkıp aynı gazla işe gittim , fakat sabah olmadı desem yeri var sandalye tepelerinde uyuklaya uyuklaya sabah 9 zor ettim ve şu an itibari ile pc yi açtımki aslında hemen uyumam gerekiyor çünki akşama bir cemiyette çalmaya gideceğim uyuyup kalırsam beni resmen oyarlar

valla siz bile kurtaramazsınız...
onun için ancak güzel düzenleme ve gözden geçirmeden sonra resim ve videoları ancak yarın yükleyebilirim ama bir kaç resim yüklerim elbette ,
hayırlı teskereler kardeşim güle güle git güle güle gel inşallah ,
EN BÜYÜK ASKER BİZİM ASKER...............