TEKTEKER RAMÇO!!! Bir Süre Aranızda Olmayacağım...

Seninde sizlerinde cumanız hayr olsun

Özer abi kusura bakma yahu gelirken biraz gazladık galiba....sonradan biraz bekledik ama o saatlerde beklemek bile sakat....

Hayırlısıyla ramço kardeşimizi askere uğurladık Allah hayırlı askerlikler nasip etsin...Tez gitsin tez gelsin....allaha emanet ol kardeşim...

Özer abi kusura bakma yahu gelirken biraz gazladık galiba....sonradan biraz bekledik ama o saatlerde beklemek bile sakat....

Hayırlısıyla ramço kardeşimizi askere uğurladık Allah hayırlı askerlikler nasip etsin...Tez gitsin tez gelsin....allaha emanet ol kardeşim...

dert etme tünal kendini nasıl güvende hissediyorsan o hızda git ana düstur olmalı ben öyle şeyleri kafama takmam emin ol,evet ramço yu gönderdik hayırlısı ile dönsün güzide kardeşimiz arka bahçede kuzu çevireceğiz inşallah...

özer abi sorma bende arada kaldım tünal abi gaz açtı sen geride kaldın ben ortada kafam karıştı sonra bende basim yetişiim dedim bende bastım abi :) süper muhabbettin için Allah razı olsun. heee bu arada (evdeki şişeler sağlammı abi) bizim yüzümüzden sakatlanmadın umarım?

dert etme tünal kendini nasıl güvende hissediyorsan o hızda git ana düstur olmalı ben öyle şeyleri kafama takmam emin ol,evet ramço yu gönderdik hayırlısı ile dönsün güzide kardeşimiz arka bahçede kuzu çevireceğiz inşallah...

Eyvallah abi önümüzdeki hafta sonu bir etkinlik yapalım derim çünkü ekim kasım aralak full kurslar çalışma vs çok yoğunluk var...

özer abi sorma bende arada kaldım tünal abi gaz açtı sen geride kaldın ben ortada kafam karıştı sonra bende basim yetişiim dedim bende bastım abi :) süper muhabbettin için Allah razı olsun. heee bu arada (evdeki şişeler sağlammı abi) bizim yüzümüzden sakatlanmadın umarım?

Sorduğun için sağol kızım beni kurtardı
iyi akşamlar olsun

kadıköye yakındım bende maltepe kfc deydim...
haberim olsa gelirdim yanınıza....

konvoya 6:45 pendik köprüsünden tersane köprüsü sahiba gökçen havalimanı sapağına kadar eşlik ettim ama tanıyan eden hiç kimse olmayınca beyaz dominos motoruyla çok yabancı hissettim kendimi :)

konvoya 6:45 pendik köprüsünden tersane köprüsü sahiba gökçen havalimanı sapağına kadar eşlik ettim ama tanıyan eden hiç kimse olmayınca beyaz dominos motoruyla çok yabancı hissettim kendimi :)
kardeş konvoy halinde ramcoyu ugurlamaya gidiyorduk kusurakalma ama tanıtsaydın kendini veya katılsaydın kimse sana sen niye geldindiyen olmaz

---------- Post added at 08:46 ---------- Previous post was at 08:44 ----------

gitti he ensonunda remazannn..:mrgreen:
hayırlısıyla hepberaber yoladık gelen tüm dostlar sagolsun:thumleft:

---------- Post added at 08:49 ---------- Previous post was at 08:46 ----------

Eyvallah abi önümüzdeki hafta sonu bir etkinlik yapalım derim çünkü ekim kasım aralak full kurslar çalışma vs çok yoğunluk var...
ne güzel olurdu inşalah cümbür cemhat gideriz bu geziye ama günler öncesi acmak lazım konuyu

Selam arkadaşlar nasılsınız... ben şuan kayserideyim... kahvaltı yaptım biraz dolaştım ve kopamadım dostlarımın yanına geldim.... nasılsınız...

dün beni yalnız bırakmayan herkese teşekkür ederim... iyiki varsınız ..çok sağolun... bir kaç resim atında yeşillik olsun... :cherry:

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:21 ----------

bu arada dün benim doblonun kornası infilak etti....

Kocaeli İl Temsilcisi
Selam arkadaşlar nasılsınız... ben şuan kayserideyim... kahvaltı yaptım biraz dolaştım ve kopamadım dostlarımın yanına geldim.... nasılsınız...

dün beni yalnız bırakmayan herkese teşekkür ederim... iyiki varsınız ..çok sağolun... bir kaç resim atında yeşillik olsun... :cherry:

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:21 ----------

bu arada dün benim doblonun kornası infilak etti....

vayyy kardeşim benim beeee hayırlısı ile gidecek aslanlar gibi geleceksin , bizler burada seni bekliyor olacağız , resim ve videoları yükleyecektim fakat saat tam 12 gösteriyordu eve girdim 1.5 saat uyumaya çalışma opereasyonumdan sonra senle içtiğimiz nescafelerinde tesiriyle kalkıp aynı gazla işe gittim , fakat sabah olmadı desem yeri var sandalye tepelerinde uyuklaya uyuklaya sabah 9 zor ettim ve şu an itibari ile pc yi açtımki aslında hemen uyumam gerekiyor çünki akşama bir cemiyette çalmaya gideceğim uyuyup kalırsam beni resmen oyarlar :)valla siz bile kurtaramazsınız...

onun için ancak güzel düzenleme ve gözden geçirmeden sonra resim ve videoları ancak yarın yükleyebilirim ama bir kaç resim yüklerim elbette ,

hayırlı teskereler kardeşim güle güle git güle güle gel inşallah ,

EN BÜYÜK ASKER BİZİM ASKER...............

Abim hayırlısıyla git gel inşallah.Hep beraber seni bekliyoruz:king:
Güzel konvoydu her şey için tünal abime onur abime ve herkese teşekkürler.:rendeer:

yanarım yanarım :queen:seni motorcu kolarımızda pof pof atamadık havaya ona yanarım:pr:

Kocaeli İl Temsilcisi
<object width="400" height="300"><param name="allowfullscreen" value="true" /><param name="allowscriptaccess" value="always" /><param name="movie" value="http://www.izlesene.com/embedplayer.swf?video=4457441" /><embed src="http://www.izlesene.com/embedplayer.swf?video=4457441" wmode="window" bgcolor="#000000" allowfullscreen="true" allowscriptaccess="always" menu="false" scale="noScale" width="400" height="300" type="application/x-shockwave-flash"></embed></object><p><a href="http://www.izlesene.com/video/asker-ugurlama/4457441" target="_blank" title="asker uğurlama">asker uğurlama</a> | <a href="http://www.izlesene.com" target="_blank" title="izlesene">izlesene.com</a></p>

yanarım yanarım :queen:seni motorcu kolarımızda pof pof atamadık havaya ona yanarım:pr:

ağa atamazdınız.. ben sizi düşündüm..kendimi düşündüysem namertim....

ağa hepiniz sağolun..........

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:23 ----------

irfan ne yaptıysan benim pc de garip bişeyler olarak gözüküyor....

at bir kaç resimde gözümüz açılsın teslim olmadan önce....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar