TEKTEKER RAMÇO!!! Bir Süre Aranızda Olmayacağım...

ben zamanında gidip gelseydim gittiğim yılı unutmuş olacaktım... ama demekki hayırlısı buymuş....

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:00 ----------

Uploaded with ImageShack.us

ahada biletimi çektim.....

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:12 ----------

e beyler kaç kişi ramçoyu uğurlamaya gelecek...????

gelecekleri ben karşılayacağım...
1- cenk şenver
2-mahonnyy
3- by hazin
4- cbr1100xx
5-unnamed
6-speedy2
7-piyanist_irf ???
8-onur.Y
9-facob
10- victorist
11- mehmet
12-??????
cuma günü gelmek isteyenler 18:00 dan sonra bana ulaşa bilrler .. cenk şenver 0536 986 46 74 ... pendik köprüsü e5 üzerinden daha uygun olur gelecek arkadaşları almam... gelecek olanlar listeye adlarını eklesinler....

Bayraklar elimizde iman yüreğimizde geliyoruz....

Hayırlı Teskereler Allah Yar Ve Yardımcın Olsun..

eyvallah sağolun.....

---------- Mesajlar birleştirildi - 06:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 06:39 ----------

Yarın uğurlama komitesi iş başında arkadaşlar.....EN BÜYÜK ASKER TEK TEKER RAMÇO......

eyvallah sağolun ... en iyi arkadaş en iyi dostlarda sizlersiniz...

bu arada mesai başlangıncında net i kapattırmaya gideceğim..dolayısıyla sekizden sonra net e giremeyeceğim... iletişim bilgileri mevcut.. gelecek arkadaşları cenk alıp getirecek kaybolunmaması için. ayriyetten konu başında yani birinci sayfada evin açık adreside var.. gelecek olan ve gelmeyen tüm arkadaşlar sağolun...iyiki varsınız...

selam dostlar ramcoyu yolculuyacaz gurbette gelen arkadaşlar abiler bana ulaşabilir cenk: 0536 986 46 74
saat: 06:45 de pendik e5 4yol köprüsünün altında gelen arkadaşları karşılayacam :cat:
gelmek isteyen tüm dostlar davetlidir mavi kawasaki en 500 bekleyen:flower::flower::bestmt:

selam dostlar ramcoyu yolculuyacaz gurbette gelen arkadaşlar abiler bana ulaşabilir cenk: 0536 986 46 74
saat: 06:45 de pendik e5 4yol köprüsünün altında gelen arkadaşları karşılayacam :cat:
gelmek isteyen tüm dostlar davetlidir mavi kawasaki en 500 bekleyen:flower::flower::bestmt:

Gurban biz geliyoruz bu arada cumanız hayr olsun kardeşler...

Kocaeli İl Temsilcisi
ulem tam pc başından kalkacaktım konuya son bi bakayım dedim doğruya dostlar asker uğurlucaz bayraksız olmaz du bayrağımıda alayım valla iyi aklıma getirdiniz :)

vay be en sonunda Ramazan kardeşimide askere yoladık...
Ramazan kardeşimi bu önemli gününde yalnız bırakmayan ve konvoya gelen gelemeyen tüm arkadaşlara çook teşekkür ediyorum hepinizden ALLAH razı olsun...:bestmt:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar