Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kask için air brush çalışması mükemmel tam 10 dakikada bitirdi
işte benim istediğim kask arkadaşlar bilen varas çok sevinirim BANDIT aır brushlı kaskı nerden nasıl temin edebilir ve maliyeti ne olur.Sitede biride bunun yeşilini gördum sanırım.!
bu kaskları yüksek hacimli racede kullanıcaksın 250 ile giderken bi 4tekerin popsuna yapışınca adam dikiz aynasına bakar bakmaz kaçıcak yer arıyıcak :queen:
bu kaskları yüksek hacimli racede kullanıcaksın 250 ile giderken bi 4tekerin popsuna yapışınca adam dikiz aynasına bakar bakmaz kaçıcak yer arıyıcak :queen:
Bu airbrushların ve kaska atılan boyaların kaskların yapısal dayanıklılıklarını bozduğunu biliyorsunuz değil mi ? Nacizane tavsiyen kasklarınıza asla airbrush vb şeyler yaptırmayın
Konuyu acan aarkadasin son resmindeki kasktan bende aradim ama burada bulamadim yurt disi da ise oldukca pahaliya yapiliyor. Birde beyaz uzayli kasklarindan biri yanlis cagrisimlara neden olabilir
Anlaşılan kimse geniş bir bilgiye sahip değil oluırda yurt dışına çıkarsam kesinlikle alıcam almanyada varmış en yakın bayisi zaten veya gelenlerden spariş edilicek fiyatlarını gidip görmek gerekiyor 150 dolarada var 500 dolarada var.!