Kask için air brush çalışması mükemmel tam 10 dakikada bitirdi

Bu ürünler bu yetenekler Türkiyede de yeterince olsa keşke....

---------- Post added at 18:51 ---------- Previous post was at 18:39 ----------

BUDA AYRI BİR DAL TABİ :)

Son düzenleme:
8240.jpg

8253.jpg

8268.bmp

8279.jpg

işte benim istediğim kask arkadaşlar bilen varas çok sevinirim BANDIT aır brushlı kaskı nerden nasıl temin edebilir ve maliyeti ne olur.Sitede biride bunun yeşilini gördum sanırım.!
8290.jpg

Satışıyla alışıyla fiyatlarıyla vs.vs. bilgisi olanlarıda paylaşıma bekliyoruz arkadaşlar.Benim aldığım bilgi almanya yada var orj. satış mazası BANDIT onlarda 300euro lardan başlıyor.!

zaten motorcuların adı serseriye çıkmış bide bu kasklardan takarsak sataniste kadar varır adımız.

bu kaskları yüksek hacimli racede kullanıcaksın 250 ile giderken bi 4tekerin popsuna yapışınca adam dikiz aynasına bakar bakmaz kaçıcak yer arıyıcak :queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bu kaskları yüksek hacimli racede kullanıcaksın 250 ile giderken bi 4tekerin popsuna yapışınca adam dikiz aynasına bakar bakmaz kaçıcak yer arıyıcak :queen:
hahaha süper :)
ama çok iğrenç olmuşlar ben şahsen takmam

Aboo kasklar çok kötü, gece böyle birşey ile karşılaştığını düşünsene :queen: :flower:

Bu airbrushların ve kaska atılan boyaların kaskların yapısal dayanıklılıklarını bozduğunu biliyorsunuz değil mi ? Nacizane tavsiyen kasklarınıza asla airbrush vb şeyler yaptırmayın

Konuyu acan aarkadasin son resmindeki kasktan bende aradim ama burada bulamadim yurt disi da ise oldukca pahaliya yapiliyor. Birde beyaz uzayli kasklarindan biri yanlis cagrisimlara neden olabilir :)

Anlaşılan kimse geniş bir bilgiye sahip değil oluırda yurt dışına çıkarsam kesinlikle alıcam almanyada varmış en yakın bayisi zaten veya gelenlerden spariş edilicek fiyatlarını gidip görmek gerekiyor 150 dolarada var 500 dolarada var.!

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar