Bence sen lastik için Buzmotor'u ara, Uğuru beklersen işin çok. :mrgreen: Bu arada bahsettiğim yandan fermuarlı pantolonu ve su geçirmez kışlık eldiven alacam. Pantolon neredeyse bütün yorumlara göre gayet sıcak tutuyormuş. Ankara'nın soğuğunda bile rahatlıkla kullanıyorum diyenler var. En önemlisi de giyip çıkarmak çok pratik. Eldiven olarak da Motomax'de 30 TL'ye su geçirmez kışlık eldiven gördüm. İndirim yapmışlar. Gidip bakacam, eğer çok rahatsız bir şey değilse onu alacam. Yağmurluk olarak da yine motomax'den Bering alt ve üst yağmurluk almayı düşünüyorum. Onlara da gidip bakacam. Eğer sen de almayı düşünürsen yarın falan gitmeyi düşünüyorum, beraber bakabiliriz. En azından görmüş olursun.
Benim düşündüğüm gibi pratik yandan fermuarlı pantolonun kesinlikle su geçirmeyeni maalesef yok. Ebay'den bile baktım ama yok. Zaten sonradan bu su geçirmezlik olayından vazgeçtim. Çünkü yağmurluk kirlendiğinde temizlenmesi kolay oluyor ama pantolonu yağmurlu havada giyip de kirlendiğinde her hafta makinede yıkanırsa çok deforme olacağı kesin gibi. Her ne kadar motorumu temizlemeye üşenen bir insan olsam da çamurlu pantolondan rahatsız olurum.
pantalon olayı yatar o zaman benim..su geçirdikten sonra fayda etmez
bugünden itibaren izine çıktım ayın 19'una kadar hürgeneralim :thumleft: ama bu seferde bizim site işiyle uğraşacağız benim abiyle..karşı tarafa gidip geleceğiz 1 hafta kadar..
cuma günkü standart buluşmamıza da elimden geldiğince katılmaya çalışacağım..