Hyosung S&T Kanuni Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

tesekkurler cevaplar icin / demek iskenderunda var ha, buna cok sevindim, bu hafta gider incelerim motoru... 3lt yakarsa eger 100km de sabit 80le gittigimizde bu cok iyi rakam... saglamlik konusunda da zaten beni uzecegini sanmam ortalama birini uzmuyorsa,cunku ben cok yavas cok nazik kullanirim motoru , 80i de gecmem hiz olarak.. bakim olarak da zaten cok titizim, yag ve buji degisimini 1km bile gecirmem...

valla tipi , sesi , gucu ve fena olmayan yakit tuketimi ile hele de servisi varsa buralarda
tadindan yenmez diye dusunuyorum:)

herkese selamlar...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
tesekkurler cevaplar icin / demek iskenderunda var ha, buna cok sevindim, bu hafta gider incelerim motoru... 3lt yakarsa eger 100km de sabit 80le gittigimizde bu cok iyi rakam... saglamlik konusunda da zaten beni uzecegini sanmam ortalama birini uzmuyorsa,cunku ben cok yavas cok nazik kullanirim motoru , 80i de gecmem hiz olarak.. bakim olarak da zaten cok titizim, yag ve buji degisimini 1km bile gecirmem...

valla tipi , sesi , gucu ve fena olmayan yakit tuketimi ile hele de servisi varsa buralarda
tadindan yenmez diye dusunuyorum:)

herkese selamlar...

Bayide gidip görmedi düşünüyorsan zor. İstersen bir arayıp sor ama geçenlerde gelen tüm motorlar satıldı, en son Ankara'da bir tane kalmıştı sahibinden.com'da ilanı var halen.
Bir de özellikle motoru ilk aldığın zamanlarda 80'le gidebileceğini hiç sanmıyorum. Çünkü yüksek devirlerde kullanırsan 2. viteste bile 80'i geçiyor. İnsanın gazlayası geliyor. :mrgreen: 2. viteste 80 deyince 200 km gibi bir hız bekleme tabi. Bu motorun maksimum seyir hızı 140 km/s. 140'ın üzerine hava ve yol şartlarına göre çıkabilir ama normalde en fazla 140.

slm beyler bi sorum olucakti arka amortisorleri yukseltebiliyormuyuz? motorun arkasi biraz da yukselsin istiorum 150 90 teker taktimda arkada biri olunca tekerlek camurluga surtuo:(

Forumdan Uzaklaştırıldı
slm beyler bi sorum olucakti arka amortisorleri yukseltebiliyormuyuz? motorun arkasi biraz da yukselsin istiorum 150 90 teker taktimda arkada biri olunca tekerlek camurluga surtuo:(

Evet yükseltilebiliyor. Yükseklik/sertlik ayarı amortisör üzerinde numaralandırılmış. 1'den 5'e kadardı sanıyorum. Standart olarak 1'de duruyor. Yükseltmek için bir aparat lazım. Muhtemelen herhangi bir motor tamircisinde vardır. Standart bir şey çünkü.

Bana kalırsa o yükseltmez, sadece sertleştirir.. Zaten yaylar çok yatık.. Yine de denemek lazım tabi..

ya olmadi biraz sertlestireyimde yukseltirizde o amortisorun alt kisminda gordum numaralari elle donermi peki bu baygı sert bisi yoksa tamirciyrmi gidicez? we slayer senin depo bi ilginc duruo fotografta mavi beyaz şeritlerimi soktun? gri kisim daha fazla sankii... bi soru daha sorayim bu hyosungun isareti yerine baska bisi yapistirmak istiorum bole metal gorunumlu bisiler warmidir nette bilen warmi? sahibindende aradim aradim bulamadim:(

Forumdan Uzaklaştırıldı
ya olmadi biraz sertlestireyimde yukseltirizde o amortisorun alt kisminda gordum numaralari elle donermi peki bu baygı sert bisi yoksa tamirciyrmi gidicez? we slayer senin depo bi ilginc duruo fotografta mavi beyaz şeritlerimi soktun? gri kisim daha fazla sankii... bi soru daha sorayim bu hyosungun isareti yerine baska bisi yapistirmak istiorum bole metal gorunumlu bisiler warmidir nette bilen warmi? sahibindende aradim aradim bulamadim:(

Kesinlikle yükseltiliyor. Buluşmalardan birinde kimindi hatırlamıyorum sanıyorum ayar 3'te duruyordu ve motor belirgin bir şekilde yüksek duruyordu. Onu çevirmek için anahtara ihtiyaç var, herhangi bir tamircide olması muhtemel. Çünkü çinlilerin bile ayarı aynı şekilde yapılıyor. Depo ilginç dediğin avatardaki fotoğraftan bakıyorsan orada biraz fazla parlak çıktığı için öyle görünmüş olabilir. Herhangi bir değişiklik yok depo ya da başka bir yerde.

gençliğinde ayağını motor kazasında sakatlamış bi kayınpeder denk gelince... ;oD

Ahmet valla kararına uzuldum motora yakısan bir çiftsiniz bırakmanızı olumlu bulmuyorum tabi ailevi bir mevzu olduğundan birseyde denmez bizede düşmez ilanıda gordum üzüldüm :S

---------- Post added at 23:47 ---------- Previous post was at 23:45 ----------

Bu arada yeni arkdaşlar hoş gelmiş ben bayram nedeni ile okudum okduum bir sey yazamadım :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Ahmet valla kararına uzuldum motora yakısan bir çiftsiniz bırakmanızı olumlu bulmuyorum tabi ailevi bir mevzu olduğundan birseyde denmez bizede düşmez ilanıda gordum üzüldüm :S

Bu arada yeni arkdaşlar hoş gelmiş ben bayram nedeni ile okudum okduum bir sey yazamadım :)

Ahmet satma konusunda ciddi değildir herhalde. Ahmet? :silent:

Can sen de bir gittin 3 kişi bir araya gelmedik :mrgreen:

Ahmet satma konusunda ciddi değildir herhalde. Ahmet? :silent:

Can sen de bir gittin 3 kişi bir araya gelmedik :mrgreen:

İnşallah değildir ben olsam 7500 yazardım baba koydum sayılmıyor vallahi ilan verdim satılsın hemen elden cıkartacagım derim :):queen:

Onu fark ettim bir araya geliriz simdi perşembe simdiden karar yapalım neler yapacağız akşam takılırız veya isterseniz cumaya alalım :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Onu fark ettim bir araya geliriz simdi perşembe simdiden karar yapalım neler yapacağız akşam takılırız veya isterseniz cumaya alalım :)

Benim için gün fark etmez, Cuma olsun diyen varsa Cuma olsun. Ben hafta içi her gün akşam 6'dan sonra başıma mesai çıkarmazlarsa boşum.

ben bayram nedeni ile okudum okduum bir sey yazamadım :)
can hoşgeldin kardeş :mrgreen: gelmene sevindik be :)

---------- Post added at 00:17 ---------- Previous post was at 00:15 ----------

Benim için gün fark etmez, Cuma olsun diyen varsa Cuma olsun. Ben hafta içi her gün akşam 6'dan sonra başıma mesai çıkarmazlarsa boşum.

benim için de farketmez ama belirli haftalar işyerimde kapanış mesaisi olduğundan 3 haftada bir yada 2 haftada bir gelemeyeceğim maalesef :pale:

bu arada buralarda olsaydın bugün gezi yapacaktık..ama olmadı bende ikindiye kadar yattım valla :cherry:

gençliğinde ayağını motor kazasında sakatlamış bi kayınpeder denk gelince... ;oD

ahmet bak tesadüfe..benim kayın pederim de aynı şekilde gençliğinde motosiklet kazası geçirip sol bacağını paramparça etmiş.şimdi o kadar ameliyat ve tedaviden sonra sol bacağını bükemiyor.motorlara karşı hiç iyi niyet beslemiyor ama ben anlattıkça düzgün bişekilde,bilinçli ve korumalı binince keyifli olduğunu şimdi artık anlayışla karşılıyor.sadece yinede tasvip etmiyor.hayırlısı olsun dostum..yapacak şeyler kısıtlı oluyor böyle durumlarda.

neredeyse 510 sayfayıda okumaya çalıştım .ben bu makineye hasta oldum...şu anda keeway 250 cc süpershadow kullanıyorum .ama gözüm bu motorda..inşallah en kısa zamanda sizin aranızda engin tecrübe ve bilgileriniz ışında keyfini sürmek istiyorum..bugün tamamen kararımı verdim en kısa zamanda motorumun fotolarını çekerek sahibindende satışa sunuyrum ve ben bu makineye sahip olmak istiyorumm....herkese selamlarımla kazasız sürüşler.....dilerimmmm

Son düzenleme:
slm arkadaslar .

motosıklet satıslarındakı puf nokta nedır ben hala satamadım fıyatta sorun etmıyorum neden bu kadar uzun surdu ?etkılı parametreler nelerdir.

not:motorumda bır arıza kusur oldugundan degıl bugune kadar alıcıların samımı olmaması etkılı oldu

Selam arkadaslar,

forumdan gecmis sayfalari karistirirken boyle bir mesaja denk geldim; el yapimi far kasi :queen:

Bir motorcuyla gorustum yapilabilir mi diye, farin capini soylersen yapabiliriz dedi. bizim farin capi kac cm?

Merhaba kardeşim aramıza hoşgeldin bende yenilerdenim. :rendeer:

Arkadaşlar dün bizim motora far kaşını monte ettim soğuk hava baya zorladı ama sonuç içimi ısıttı. fotolara geçelim.

Tedaviden önce :queen::queen::queen:

Önce farı resimdeki tepe vidalarından söküyoruz alttaki vidayıda resimlerde yok diye unutmayalım

farı açtıktan sonra ister fişleri çıkarıp ister çıkarmadan bu mini üç vidayıda söküyoruz aman dikkat far camını elimizden düşürüp kaş yaparken göz çıkarmayalım :queen::queen::queen:

takacağımız kaş böyle birşey tamamen el yapımı :cat:

kaşı cam ile camın çerçevesi arasına sıkıştırıyoruz. önce üç mini vidayı takıp fişlerimizi takıyoruz. sonrada farı geri yerine monte ediyoruz. sonuç bu şekilde oluyor. Tedaviden sonra :queen::queen::queen:

Bence gayet efendi bir hava verdi motora ne dersiniz? :bounce:

Selam arkadaslar,

forumdan gecmis sayfalari karistirirken boyle bir mesaja denk geldim; el yapimi far kasi :queen:

Bir motorcuyla gorustum yapilabilir mi diye, farin capini soylersen yapabiliriz dedi. bizim farin capi kac cm?

nbr Mesut iyi bulmuşun :) 18 cm diye biliyorum ama en iyisi ölçmek bence :)

---------- Post added at 23:41 ---------- Previous post was at 23:37 ----------

can hoşgeldin kardeş :mrgreen: gelmene sevindik be :)

---------- Post added at 00:17 ---------- Previous post was at 00:15 ----------

benim için de farketmez ama belirli haftalar işyerimde kapanış mesaisi olduğundan 3 haftada bir yada 2 haftada bir gelemeyeceğim maalesef :pale:

bu arada buralarda olsaydın bugün gezi yapacaktık..ama olmadı bende ikindiye kadar yattım valla :cherry:

Uğur Hoşbulduk sen lastik olayını ne yaptın geldimi lastik ebatları kış yaklaşıyo iki laştik , pantolon ve eldiven lazım :)

Uğur Hoşbulduk sen lastik olayını ne yaptın geldimi lastik ebatları kış yaklaşıyo iki laştik , pantolon ve eldiven lazım :)
kanka lastik olayı biraz daha kalacak gibi..evdeki hesap uymadı maalesef..ama genede birşekilde ayarlayıp almam gerek..gerçi mct de duro marka lastikle ne yağmurlu havalarda kullandım, bunlar bana canavar gelir o ayrı ama kendimi riske atmak istemiyorum..
müsait bir zamanda soracağım tekrar..bana ekim başında gelir demişti bayii ama teyit etmekte fayda var..firma buz motor..istersen sen de sorabilirsin..
lsatik ölçülerini tekrardan hatırlatayım, rıdvan söylediğinden beri not kağıdı şeklinde cüzdanımda taşıyorum :queen:

ön :120/80-16 michelin en son 130 tl idi -- 150 tl olmuş
arka:140/90-15 michelin bu da 270 tl idi -- 270 tl aynı
sitesi de bu: http://www.buzmotor.com/contact.html
lastik ebat yeri de burada fiyatlı liste: http://www.buzmotor.com/Buzmotorfiyatlistesi.xls

ayrıca bu pantalon ve eldiven olayı bana da lazım..pantalonun özellikle pratik giyilip çıkartılabilen ve %100 su geçirmez olması lazım..araştırıpta hoşunuza giden olursa bana da söyleyin :mrgreen:

ayrıca bu senin sürücü sisy bar projenden ne haber varmı kafanda birşeyler ya da cazip bulabildiğin bir satan yer :silent:

Forumdan Uzaklaştırıldı
neredeyse 510 sayfayıda okumaya çalıştım .ben bu makineye hasta oldum...şu anda keeway 250 cc süpershadow kullanıyorum .ama gözüm bu motorda..inşallah en kısa zamanda sizin aranızda engin tecrübe ve bilgileriniz ışında keyfini sürmek istiyorum..bugün tamamen kararımı verdim en kısa zamanda motorumun fotolarını çekerek sahibindende satışa sunuyrum ve ben bu makineye sahip olmak istiyorumm....herkese selamlarımla kazasız sürüşler.....dilerimmmm

Şimdiden hayırlı olsun motorun. :)

slm arkadaslar .

motosıklet satıslarındakı puf nokta nedır ben hala satamadım fıyatta sorun etmıyorum neden bu kadar uzun surdu ?etkılı parametreler nelerdir.

not:motorumda bır arıza kusur oldugundan degıl bugune kadar alıcıların samımı olmaması etkılı oldu

Öncelikle bence motoru satamamanın ilk sebeplerinden birisi Kahramanmaraş gibi bir ilde olman. Küçük bir şehir değil belki ama İstanbul, Ankara gibi bir yerde olsa daha çabuk satılacağı kesin. Zaten sezon sonu olduğu için satman daha zor olur şu sıralar. Ama en önemli sebeplerinden birisi, ilan tarihi Temmuz 2010 olarak görünüyor. Yani 1 yıldan bile önce verilmiş. Ben alıcı olarak senin ilanını görsem, "bu motor büyük ihtimalle satılmıştır ama ilanı kaldırmayı unuttular herhalde" ya da "kesin bu motorun bir sorunu var yoksa 1 yılda satılırdı" diye düşünürüm. Onun için bir kaç ayda bir ilanını yenilemeni hatta fotoğraflarını da güncellemeni öneririm.

Selam arkadaslar,

Motorcu yapsa da sonuçta paslanmazdan yapıp o parlaklığı sağladığı bir parçayı 10-20 TL bir fiyata satmayacak. Zaten üzerinde kabartma işli olan Highway hawk 50 TL. Kendin yapabilirsen gayet güzel olur ama.

Bence sen lastik için Buzmotor'u ara, Uğuru beklersen işin çok. :mrgreen: Bu arada bahsettiğim yandan fermuarlı pantolonu ve su geçirmez kışlık eldiven alacam. Pantolon neredeyse bütün yorumlara göre gayet sıcak tutuyormuş. Ankara'nın soğuğunda bile rahatlıkla kullanıyorum diyenler var. En önemlisi de giyip çıkarmak çok pratik. Eldiven olarak da Motomax'de 30 TL'ye su geçirmez kışlık eldiven gördüm. İndirim yapmışlar. Gidip bakacam, eğer çok rahatsız bir şey değilse onu alacam. Yağmurluk olarak da yine motomax'den Bering alt ve üst yağmurluk almayı düşünüyorum. Onlara da gidip bakacam. Eğer sen de almayı düşünürsen yarın falan gitmeyi düşünüyorum, beraber bakabiliriz. En azından görmüş olursun.

ayrıca bu pantalon ve eldiven olayı bana da lazım..pantalonun özellikle pratik giyilip çıkartılabilen ve %100 su geçirmez olması lazım..araştırıpta hoşunuza giden olursa bana da söyleyin :mrgreen:

Benim düşündüğüm gibi pratik yandan fermuarlı pantolonun kesinlikle su geçirmeyeni maalesef yok. Ebay'den bile baktım ama yok. Zaten sonradan bu su geçirmezlik olayından vazgeçtim. Çünkü yağmurluk kirlendiğinde temizlenmesi kolay oluyor ama pantolonu yağmurlu havada giyip de kirlendiğinde her hafta makinede yıkanırsa çok deforme olacağı kesin gibi. Her ne kadar motorumu temizlemeye üşenen bir insan olsam da çamurlu pantolondan rahatsız olurum.

Mesaj değil destan yazdım be:p

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar