honda cbr 125 r ''2011''

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşlar bugün Tvs Apache almaya gittim. Elimde param hazırdı fakat Honda Cbr 125 r ' nin 2011 modelini gördüm. 6000 Tl civarında. Gerçekten çok hoşuma gitti. Markası sonuçta honda. Sizce yarın 6000 TL ye Cbr 125 r almalı mıyım ?

yeni kasasını görmüssün sanırım.Eski kasası ile motor yapısı olarak farkı yok sadece görüntüsü var.Bence görüntü içinde extra 2-,2.5 bin tl fazladan verilmez.Uzun süre kullanıcam dersen 125 cc bir süre sonra tatmin etmez.Bana sorarsan apache ybr cbf gibi birsey al :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
yeni kasasını görmüssün sanırım.Eski kasası ile motor yapısı olarak farkı yok sadece görüntüsü var.Bence görüntü içinde extra 2-,2.5 bin tl fazladan verilmez.Uzun süre kullanıcam dersen 125 cc bir süre sonra tatmin etmez.Bana sorarsan apache ybr cbf gibi birsey al :)
Hız bakımından yanlışın var. Cbf, tvs, ybr den daha kuvvetli

yenı kasasıyla eskı arasında pek bı fark yok demıs arkadaş ama eskı kasanın tekerlekler bısıklet tekerı gıbı yenı kasada her 2 tekerde eskısıne oranla daha kalın ve eskı motora oranla yenı kasa daha kaslı duruyor...

yahu arkadaş motor alda kurtulalım :S
neyse buluttan alma bak marmariste yaşıyon benım sözümü dinle git kalite yerden bi motor al
kendine apachi dedirttirme git yeni kasa cbr al

tekerlek konusunda bu yeni kasaların tekerleklerini kalınlaştırmaları dezavantaj olarak görenlere bizzat ben inceledim ve görüşlerim

eskiki bisiklet gibi olduğundan ınce yapılıp sürtünmeden kaynaklı daha iyi hızlanabilirdi ancak bununsa tabanı kalın olduğundan yatışı ,yol tutuşu daha iyi ve en önemlisi damak kalınlığı eklemişler bakın buna kimse dikkat etmedi

eskisiyle yenisi arasında en önemli fark kalın fakat damak kalınlığı ekleyip lastik daha yüksek kalmış yani bir inç daha büyük gibi düşünün

Forumdan Uzaklaştırıldı
yahu arkadaş motor alda kurtulalım :S
neyse buluttan alma bak marmariste yaşıyon benım sözümü dinle git kalite yerden bi motor al
kendine apachi dedirttirme git yeni kasa cbr al

tekerlek konusunda bu yeni kasaların tekerleklerini kalınlaştırmaları dezavantaj olarak görenlere bizzat ben inceledim ve görüşlerim

eskiki bisiklet gibi olduğundan ınce yapılıp sürtünmeden kaynaklı daha iyi hızlanabilirdi ancak bununsa tabanı kalın olduğundan yatışı ,yol tutuşu daha iyi ve en önemlisi damak kalınlığı eklemişler bakın buna kimse dikkat etmedi

eskisiyle yenisi arasında en önemli fark kalın fakat damak kalınlığı ekleyip lastik daha yüksek kalmış yani bir inç daha büyük gibi düşünün

Tam bir üç kağıtçı çıktı zaten bu bulut motor. Honda bayisine gittim orada gördüm Cbr 125 r ' yi. 6000 TL. Peki renk olarak ne tavsiye edersiniz ?

e ben sana okadar yazdım ve dikkat ettiysen hepte muğla ili çevresinde olanlara bilgi veriyorum dinliyen dinliyor dinlemiyen sonradan yanıyor.daha ucuz yırtmışın asıl sıkıntı motoru sattıktan sonra servisiyle parçalarında

çok canı yanan arkadaşlarım var 15 yaşından beri aynı hikayeyi dinliyorum:)

hondada sütten çıkmış akkaşık değil ama gel genede cbr al yolda görüşürüz belki selamlaşırız :) o kadar güzel başlangıç motoru almak varken..

Tam bir üç kağıtçı çıktı zaten bu bulut motor. Honda bayisine gittim orada gördüm Cbr 125 r ' yi. 6000 TL. Peki renk olarak ne tavsiye edersiniz ?

Orasınıda sen dusun hangısını begenıyorsan onu al...renkler ve zevkler tartısılmaz...bunu bızlere soruyorsunda sonucta sen kendın begendıgını alacaksın ..onun ıcın bu soruyu sorman yersiz :D

Forumdan Uzaklaştırıldı
Sen ne tavsiye ediyorsun ?

Sen ne tavsiye ediyorsun ?

Benım motorum tri color....bana gore sıyah sankı daha clız gıbı gozukuyor turuncu desen sadece jantlar turuncu motor grı en guzelı trıcolor bana gore ama repsol bulabılırsen onu dusunmenı tavsıye ederım ama yoksa bana gore trıcolor....repsol bulsaydım onu alırdım..

cbr125r-1.jpg

dostum bak bu renginden başka rengi güzel değil en güzel rengi bu
alcaksan bunu sipariş et

bak resımdekı motorun aynısı bende bi içim su :D çalıştıgım yerdekı butun guvenlıkcı bayanlar hepsı bakar oldu bana :D

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bende bunu düşünüyordum :) Kaç basıyor bunlar ?

git motorunu al da kurtulalım ya. valla sırf siteyi işgal etmek için üyelik aldın diye düşünmeye başladım hiç bitmiyor "yarın"ların.

şuan rodajında oldugum ıcın 70 uzerını gormedım ama vıdeolarda 146yı 148i gorenler var... napacan hızını kenan sofuoğuluylamı kapışacan ayagını yerden kessin yeter...

Öenmli olan asla ve asla hız değil, önemli olan sen o hıza ne kadar zamanda çıkabiliyorsun ve o hızda giderken güvende hissediyor musun frene basınca durabiliyor musun ...

Forumdan Uzaklaştırıldı
git motorunu al da kurtulalım ya. valla sırf siteyi işgal etmek için üyelik aldın diye düşünmeye başladım hiç bitmiyor "yarın"ların.
Ah bir bilsen durumumu. Ama yarın veya en geç öbür gün kesin alıyorum. %100

yukarda arkadaş sana ileride yetmez demiş sen yanlış anlamışssın yani demek istediği apache veya ybr cbf cbr den hızlı demek istememiş 6000 tl verdikten sonra o hız yetmez demiş. bu arada biz 2006 cbr ile denedik 2 km yolda aynı gidiyo kalkışta tvs alıyo. cbr uzun ve rüzgarsız yolda 150 der anca.kapanırsan o da. SEN YARIN GİT CBR AL BİDE Bİ DAHA ŞUNU ALAYIM YARIN YARIN DEYİP DURMA. DİYELİMKİ DEDİN BARİ HANGİ RENK DEME ARKADAŞ.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Honda-CBR-125-R-5.jpg
Bu renk nasıl ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar