Blöf değil. Siparişi verdik. Kapora vereceğiz yarın sabah. Fakat :S :S. Koca honda bayilerinde istanbul'dakiler de dahil cbr yokBeyler kaçın adam motoru almamış :queen:
---------- Post added at 21:57 ---------- Previous post was at 21:54 ----------
blöf yapmış ağabey:thumright
Acelesi yok. Motoru alayım zaten şap diye görürsünüz başlığı. Kocaman HOnda bayisi diyorum ki para hazır. Nakit vereyim. Diyor ki sipariş almıyorum. Ne ukala bir hareket bu. Sipariş almıyorum da ne demek oluyor arkadaş :Smont kask falan aldınmı zaten ehlıyet yok bare motorun gelmeden onları al...
bu arada onlar ıcınde anket beklıyoruz hangı mont-kask hangi renk uyumu olmak uzere 2 baslık beklıyoruz senden...
ewt akyaka kavşağından marmaris fethiye dörtyoluna giden yol güzel motor orda sağlam açılıyo =) devrantta iyi muğlaya inerken ama orası rüzgarlı oluyo. bi kere denedim orda çift kişi 135 dedi.yapmasına yapılırda tehlikeli işte
bende bi aralar arkadaşla sakardan marmaris dört yola inilen yerden basıyoduk hemde taaa akyaka kavşağından basmaya başlıyoduk o zamanki motor sym euro mix 125 diye bi motordu iki kişiyle scooter 130 görmüştü sonrada indiğimizde lastik indi noldu filan dedik meğer lastik önceden çivi almış yoldada genleşmişmi nolmuş canta oturdu ya 130 dayken inseydi hala allah korumuş diyorum![]()