Casey Stoner virajı alırken piste birden su samuru fırladı

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
ABD'nin Indiana eyaletindeki Indianapolis kentinde yapılan motosiklet yarışında Avustralyalı pilot Casey Stoner, önüne fırlayan su samuruna kıl payı çarpmaktan kurtuldu. Canlı yayınlanan yarışa start verilmesinden birkaç saniye sonra 26 yaşındaki profesyonel motosiklet pilotu Casey Stoner bir dönemeci alırken piste birden su samuru fırladı. Su samurunu son anda gören ancak fazla yapacak bir şeyi bulunmayan pilot kaza yapmaktan salise farkı ile kurtuldu.

Kaynak: DHA

[flv]http://hurriyet.cubecdn.net/Spor/su_samuru_yeni_03092011_1342_wmp4.mp4[/flv]

Ekli dosyalar

• susamurumotogp.jpg
    susamurumotogp.jpg
    16.4 KB · Görüntüleme: 12,959
Nerde bu devlet nerde bu insanlar?
Bizde Cumhurbaşkanlığı bisiklet turnda köpek fırladı diye olay olmuştu.
ABD devleti nerede böyle durumlarda çaresiz mi?

Bizim Esenboğa havalimanını, en çok sis alan bölgeye yapmaları gibi, bunlarda pisti sulak yere mi yapmışlar?_
"Su" samuru ne alaka?
iyi yırtmış hayvancık, bişey olmamış

helal olsun hemen topladı vaziyetı kılına bıle zarar vermedı hayvancagazın...

Turkiye nin aksine Amerika'da sincap,su samuru,porsuk,kokarca
tarzi hayvanlar gorulebiliyor hatta sincaplarin cogu insandan korkmuyor.
Bizim okulun kampusunde surekli dolaniyolar.

Bizim ulkede kedi,kopek bile urkuyor "insanlardan".:pale:

O hayvanin girmesini engellemek imkansiz gibi bisey oraya,
cok kivrak namussuzlar sevmek icin birini yakalamaya calismistim.:cherry:

Bizdeki kediler yüzünden sincap şehirlerde yoktur. Kediler hepsini avlıyolar, yarasa yakaladıklarını bile gördüm.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yine mt de okumuştum galiba,sadece dikkatimi çeken noktaya takıldım.(Hayvanlar 1 kere karar verir ve uygularlar)diye..su samuru motorun önüne çıkınca durakladı ve ileri hamle yaptı,pilot demekki bu kuralı biliyorduki su samurunun arkasından geçti...önünden geçse ezecekti vede düşecekti.

Bizdeki kediler yüzünden sincap şehirlerde yoktur. Kediler hepsini avlıyolar, yarasa yakaladıklarını bile gördüm.

Bizim kedilerin psikolojileri bile bozuk.Bizim mahalledeki kedilerin hepsi sabıkalı , birinin gözü yok birinin kulağı yok birinin kuyruğu yok psikopat gibi dolaşıyorlar birbirleriyle kavga ediyorlar.

yav ben stoner seviyorum yarışcı ve davranışları olarak.orda yarışı düşünüp üstündende gecebilirdi hayvanın ama yapmadı işte:)

Bu sene takvimde İstanbul park olsaydı piste ne fırlıcaktı acaba?

Bizim kedilerin psikolojileri bile bozuk.Bizim mahalledeki kedilerin hepsi sabıkalı , birinin gözü yok birinin kulağı yok birinin kuyruğu yok psikopat gibi dolaşıyorlar birbirleriyle kavga ediyorlar.
yav bizde de öyle valla sayko kedi dolu bizim üsküdar semaları.türk kedisi ne de olsa.geçen balkondan bakıyorum, arkadaş çöpü paylaşamıyolar şerefsizler gecenin bi saati cav cuv bi hengame .baktım ayrılmıyolar aldım havalı tüfeği kıçlarına ikişer saçma yedirdim o gün bugün kediler ortada yoklar.evin karşısındaki komşu hayvansever teyze bile oğlum eline sağlık bıktık valla diye destek çıktı bana balkondan.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar