- Konu Yazar
beyler merhaba 1 ay önce aldığım motoran torro dan tam çok memnunum derken bi sorun ortaya çıktı.sorun şu.özellikle gün içinde ilk çalıştırmada sabah akşam farketmez marşa basınca tık diye kalıyo .ilk günlerde acemi olduğum için fazla önemsemedim fakat aynı zamanda ayak marşını da kilitlediğini görünce ciddi bi sorun gibi geldi bana.şöyle ki kilitledikten sonra vitesle oynadıktan ve 30 -40 cm hareket ettirdikten sonra marş açılıyo ve elden marşa basınca sorunsuz çalışıyo.anladığım kadarıyla marş motorunda sorun yok ama teknik olarak bilmiyorum ama marş motorunun döndürdüğü kısımda sıkışma oluyo ki ayak marşını da kilitliyo.sanki ordaki dişlilerin ki herhalde var orda dişli arasında bişey varmış gibi veya dişlilerden biri kırıkmış gibi bi his veriyo.hafta içinde 300 km dolar dolmaz bakıma gidicem ama ondan önce ustalara yani siz arkadaşlara bi danışıyım dedim.işin aslı garanti dışı gibi bi cevap almaktan da korkuyorum malum çin ve çinlilerin servis sorunları.fikirlerini yazan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.