S.a
Arkadaşlar size bir sorum olucak kusuruma bakmayın.
Motor almayı planlıyorum ama benim bütçem ZZR250'lere uygun. 2004-2005 model olarak bu motorlar alınırmı sizce?
Sorun çıkarsa çok uraştırır mı?
(Yanlış anlaşılmasın bu diceklerim. Bilgisi olmayan arkadaşların, kulaktan dolma bilgilerle konuşup çok parça sorunu yaşarsın. Hergün hatta saat başı bile arızalar çıkarın şeklinde yorum yapıp beni motordan soğutmasını istemiyorum. Eğer gerçekten bir bildiği varsa o zaman seve seve dinlerim o kişiyi.)
Erdem abi seninde fikirlerini merak ediyorum. Yorum yaparda beni bilgilendirirsen çok sevinirim.
Birde özellikle zzr250 kullanıcısı varsa onun yorumlarını merak ediyorum.
Şimdiden yardımcı olan herkeze teşekkür ederim. Tekeriniz düz bassın.
7 ay kadar önce sahibinden.com da satılık zzr250 vardı,tertemizdi,almaya niyetlendim.
çok güvendiğim 2 senedir bakımlarımı yaptırdığım abi kardeş gibi olduğumuz ustam o motoru alırsan bana tamire getirme dedi
tavsiye etmem dedi,saydı sayıştırdı,bana aldırmadı.benim sana mesajım budur
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:18 ----------
Selam arkadaşlar bende uzun suredir takip ediyorum forumu ve bisey sormak istiyorum fren balataları ortalama kac km'de değiştiriyosunuz benimkiler 3682 km de bitti ve 2 balata fiyatı 280 lira dendi bu konuda bilgisi olan arkadaş vardır dimi =)
benim motor 9000 de pazar günü ustama balataları gösterdim iyi durumda dedi güzel dedi
ve forumda konuştuğumuz 3000 km lerde 4000 km lerde balatası biten arkadaşlardan bahsettim ve : evet balataları bitmiş olabilir kullanıma bağlı dedi,ayağınız devamlı arka fren pedalında olursada farketmeden hafif hafif frene basılıp balatalar yenebilirmiş