facebook grubunda bi kaç ark. satıyor,oraya bakarsan daha iyi olur.
merhaba herkese.. bu motosiklet için düşüncelerinizi alabilir miyim arkadaşlar? 10000 km olması çok sorun yaratır mı? ustayla filan gideceğim ancak yine de bi sorayım dedim.. bu motoru tanıyan eden var mı diye? ne de olsa tecrübenin hali başkadır.. teşekkürler şimdiden..
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...k-temiz-2010-model-ninja-250r-56937339/detay/
merhaba herkese.. bu motosiklet için düşüncelerinizi alabilir miyim arkadaşlar? 10000 km olması çok sorun yaratır mı? ustayla filan gideceğim ancak yine de bi sorayım dedim.. bu motoru tanıyan eden var mı diye? ne de olsa tecrübenin hali başkadır.. teşekkürler şimdiden..
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...k-temiz-2010-model-ninja-250r-56937339/detay/
geçen günlerde düz yolda 5. vitesten 6. vitese geçerken boşta kaldı vites, nasıl oldu anlamadım ama bildiğin motor kontrolsüz yokuştan aşağı yuvarlanıyor gibiydi, bi manevra yapsam kayıcak,yatıcakmış gibiydi,neyseki bişey olmadı.
ilk defa başıma geldiği için ve nasıl olduğunu anlamadığım için şaşrıttı beni bayağı..
böyle bişeyin olması imkansız gibi bişey.... benim 10000km oldu balatalar 20000km getirir diye düşünüyorumSelam arkadaşlar bende uzun suredir takip ediyorum forumu ve bisey sormak istiyorum fren balataları ortalama kac km'de değiştiriyosunuz benimkiler 3682 km de bitti ve 2 balata fiyatı 280 lira dendi bu konuda bilgisi olan arkadaş vardır dimi =)
Mümkün değil, sana onu diyenlere de bi daha gitme sakın.Selam arkadaşlar bende uzun suredir takip ediyorum forumu ve bisey sormak istiyorum fren balataları ortalama kac km'de değiştiriyosunuz benimkiler 3682 km de bitti ve 2 balata fiyatı 280 lira dendi bu konuda bilgisi olan arkadaş vardır dimi =)
Benimde başıma 3-4 defa geldi. Servis, vitesi tam geçirememişsindir dedi. O günden beri daha sert atıyorum vitesi sorun olmadı.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:28 ----------
Bu arada egzoz değiştirince ruhsata işletme işlemi nasıl oluyor?
Grenaj koruma topuzunu 2011 model için Türkiye'de satan var mı?
Teşekkur ederim fakat balatalarımdan asırı ses gelmekte ve fren sonucta insanı ürkütüyo bu fiyatı verende daytona servisi başka yerde degiştiren arkadaş varmı ve fiyatı nedir