MT YÖNETİMİNE NAÇİZANE BİR ÖNERİ.

Kocaeli İl Temsilcisi
Evet önce işin olup olmayacağını öğrenip, gerekirse yeni bir başlık altında sipariş listesi oluştursak daha iyi olacağa benziyor

valla serdar abi bizde kendi kendimize garibanlar gibin sevinip duruyoz abi yavv tişört alacağız diye :) birlik olup isyan çıkaralım abi tşört istiyoruz diye :cherry::queen:

Kocaeli İl Temsilcisi
Malum şahıslar 1 adet siparişlerinde ücreti 2 ile çarpılacak.(Kumaş/metre):p

o zaman en ucuza benimki gelir en az kumaş benim tişörte harcanız kesin :cherry::p

---------- Post added at 22:34 ---------- Previous post was at 22:32 ----------

yalovaya gel beraber gidelim soralım.. hatta yaptırırık..:mrgreen:

ulem çok kandırıgcı adamsın heee ne oldu telefon işi ????

gelecem gözüm gelecemde geldiğimde seni nası bulcam onu düşünüyorum hatta acayip kurtlandıp sıvışmam lazım bi yerlere eeee en yakın neresi tabiki yalova :cherry:

o zaman en ucuza benimki gelir en az kumaş benim tişörte harcanız kesin :cherry::p

---------- Post added at 22:34 ---------- Previous post was at 22:32 ----------

ulem çok kandırıgcı adamsın heee ne oldu telefon işi ????

gelecem gözüm gelecemde geldiğimde seni nası bulcam onu düşünüyorum hatta acayip kurtlandıp sıvışmam lazım bi yerlere eeee en yakın neresi tabiki yalova :cherry:
almadım daha alınca vercem hemenden kanka gelde sohpet edke çaybahçesinde...

Kocaeli İl Temsilcisi
almadım daha alınca vercem hemenden kanka gelde sohpet edke çaybahçesinde...

yavvvv çay bahçesine gelirim mezit buradan mı anlaşalım hangi çay bahçesi saat kaçta ? :cherry: ulem flört zamanlarım aklıma geldi iyimi :cherry::queen:

gelirken sana alo desem daha kıyak olmazmı aga :cherry: hadi al şu telefonu gari yetti canıma yauuuu:cherry::queen:

yavvvv çay bahçesine gelirim mezit buradan mı anlaşalım hangi çay bahçesi saat kaçta ? :cherry: ulem flört zamanlarım aklıma geldi iyimi :cherry::queen:

gelirken sana alo desem daha kıyak olmazmı aga :cherry: hadi al şu telefonu gari yetti canıma yauuuu:cherry::queen:
yok bee boşlukta dedim ozamana kadar alırım hattı.. çok yavaş adamımdır:mrgreen:

arkadaşlar eleman ile bugün görüştüm beni kırmayacağını söyledi , buraya kadar sorun yok...

şimdi sipariş veren birkaç kişi için ilgili ölçülerde MT t-shirt temin etmeye kaldı iş , Bostancıda olduğumdan stokta var ise bunda da sorun yok...

ilk fırsatta birkaç numune ile pazar analizi yapıp sokaktaki vatandaşın görüşlerini alıp sonrasında MT ahalisi için toplu sipariş almanın doğru olduğunu düşünmekteyim.

en kısa sürede startı verip sizleri bilgilendireceğim...

Kocaeli İl Temsilcisi
arkadaşlar eleman ile bugün görüştüm beni kırmayacağını söyledi , buraya kadar sorun yok...

şimdi sipariş veren birkaç kişi için ilgili ölçülerde MT t-shirt temin etmeye kaldı iş , Bostancıda olduğumdan stokta var ise bunda da sorun yok...

ilk fırsatta birkaç numune ile pazar analizi yapıp sokaktaki vatandaşın görüşlerini alıp sonrasında MT ahalisi için toplu sipariş almanın doğru olduğunu düşünmekteyim.

aynen oğuzcum ön araştırma şart gözüm :)

olmadı eylem aypıp isyan çıkartırız tişört istiyoz diye :cherry::p

Halla tarifime uygun birşey çıkmadımı yaw :(
KEndi imkanlarımla yapıcam artık demekki :)

Kocaeli İl Temsilcisi
Halla tarifime uygun birşey çıkmadımı yaw :(
KEndi imkanlarımla yapıcam artık demekki :)

ağlamayan çocuğa emzik yok eyübüm acayübüm :) tırmalıcaz ama pes etmek yok, bi yere ayrılMa bak , tekkeyi bekleyen çorbayı içer ,komşuda pişer sanada düşer :cherry::queen:

birileri sesimizi duyacak elbet koro halinde arkadaşlar hep beraber :flower: B-İ-Z- T-İ-Ş-Ö-R-T İ-S-T-İ-Y-O-R-U-Z :cherry::rendeer:

Senin beden bana uyar galibammmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

yalovada var tişörte baskı yapan yer hatta ben bastırmayı düşünüyorum...
hani ya da benim xxl beden tshırtim??
konyalıdan başkasına bastırmam oy oy konyalım yürü....:queen::queen:

sen üstüne alınma sana 4xl yaptıracağız..biraz daha sevimli olucak...:queen:

arkadaşlar site yönetimi ile yazışmamız sonrasında , stokta hiç MT t-shirtünün olmadığını , sadece MT gömlek kaldığı onların ise dar kesim olduğu bilgisini almış bulunmaktayım.,

abi , O şimdi asker...

XX , Ankara'da vatani görevini yapmakta olan MT üyesi arkadaşımızın emin ellerinde ....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar