MT YÖNETİMİNE NAÇİZANE BİR ÖNERİ.

Bende tshird almak istiyorum arkadaslar nasıl temin edebilirim, 2 sefer iletişimden yonetici arkadaslara mesaj çektim ama cevap gelmedi. Simdiden tesekkurler.

siparişler alınmıştır...

en kısa sürede ilgileneceğim...

bende isreim....

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:16 ----------

siparişler alınmıştır...

en kısa sürede ilgileneceğim...

Aşağıdaki gibi bir liste oluştursak

1-Motoseyyah (2 adet L)
2-?

bu akşam sana uğruyacaktık abi çınarcık dönüşü geçoldu diye vazgeçtim..

1-Motoseyyah (2 adet L)
2-piyanist_irf (2 adet s , m )
3 Raphae1 (1 adet L beden) nickte yaziliyor degil mi?
4?

sevgili mt dostları tişört nasıl olacak dizayn nasıl yoksa eski maymunlu tişörtmü veya yeni model yeni dizayn tişörtmü bilgi verirseniz?

selam arkadaşlar..ben de eşim ve kendim için istiyorum..ücretini eft yaparım..kaliteli bişi olsun ama..şimdiden teşekkürler...
1-Motoseyyah (2 adet L)
4 YÖRÜK (2 adet S,L)

Bende istiyorum, eski yani ilk sayfadaki model güzel tabiki cogunluk neyi isterse oda uyar bana bende ücreti havale veya kk. Ödeye bilirim simdiden tesekkurler.
1-Motoseyyah (2 adet L)
4 YÖRÜK (2 adet S,L)
5. canasil07 ( 1 adet L beden )
6.?

1-Motoseyyah (2 adet L)
4 YÖRÜK (2 adet S,L)
6. Eeee MT bu kadarmı ????

1-Motoseyyah (2 adet L)
4 YÖRÜK (2 adet S,L)
6. my91 (1 adet L beden)
7.?

Kocaeli İl Temsilcisi
Yav. arkadaslar biz listeyi yapiyoruz ama bu isi. Kim uslenecek .:)

Oguzcum senmi. Kovalayacaksin aga :)

ayu bedenide olacakmı???:queen:
hayır kendim için bişey istiyorsam namerdim...:pl:
bazı tanıdığım arkadaşlar normal insanlar için olan giysilere sığamıyorlar...:queen:

bende varım benide ekleyin bedenim xxl olsun.....erhan abi duy bu sesi herkes mt tişörtü istiyor :)

---------- Post added at 04:12 ---------- Previous post was at 04:10 ----------

@ takendy nickli kardeşim tişört nasıl olacak dizany nasıl... bilgi versene?

Son düzenleme:
Yav. arkadaslar biz listeyi yapiyoruz ama bu isi. Kim uslenecek .:)

Oguzcum senmi. Kovalayacaksin aga :)

irfan abi , ben MT t-shirt ve gömleklerinden çok önceleri aldım , hani bir sabah seni aradığım gezinin devamında festivale katıldık ve MT den birçok kişi ile festival alanında olmamıza rağmen kimse kimseyi görmeden ve tanımadan geri dönmüştü ,

burdan yola çıkarak t-shirtlerimizin arkasına nicklerimizi yazdırmak geldi aklıma ve İstanbul'a döndüğümde asıl işi bu olmayan bir arkadaşımdan rica ettim.

benim sırtıma takendy eşimin sırtında takendy+1 yazdırdım ön sol göğüs üstüne de Türk Bayrağı diktirdim.

öncelikle baskıyı yapan arkadaşımı ayarlamam gerek sonra MT yönetimden sipariş ölçülerinde t-shirt almam gerek ,

işi üstlenirim sorun değil ancak öncelikle baskıyı yapacak arkadaşımın tek tek uğraşıp uğraşmayacağını garanti etmem gerek...

irfan abi , ben MT t-shirt ve gömleklerinden çok önceleri aldım , hani bir sabah seni aradığım gezinin devamında festivale katıldık ve MT den birçok kişi ile festival alanında olmamıza rağmen kimse kimseyi görmeden ve tanımadan geri dönmüştü ,

burdan yola çıkarak t-shirtlerimizin arkasına nicklerimizi yazdırmak geldi aklıma ve İstanbul'a döndüğümde asıl işi bu olmayan bir arkadaşımdan rica ettim.

benim sırtıma takendy eşimin sırtında takendy+1 yazdırdım ön sol göğüs üstüne de Türk Bayrağı diktirdim.

öncelikle baskıyı yapan arkadaşımı ayarlamam gerek sonra MT yönetimden sipariş ölçülerinde t-shirt almam gerek ,

işi üstlenirim sorun değil ancak öncelikle baskıyı yapacak arkadaşımın tek tek uğraşıp uğraşmayacağını garanti etmem gerek...

Evet önce işin olup olmayacağını öğrenip, gerekirse yeni bir başlık altında sipariş listesi oluştursak daha iyi olacağa benziyor

Kocaeli İl Temsilcisi

valla oğuzcum haklısın gözümcüm ancak sen o arkadaşına durumu bi anlat ancak şlede bir problem var gibi ben olcan ve alperden istemiştim sanırım ellerinde t şhört yoktu o dönem :)

valla ortaya bir konu attın şimdi sıyrıl sıyrılabilirsen oğuz banane bilader ben tişörtümü isterüm de isterüm :cherry::queen:

yani anlattığına bakılırsa sen mt yönetiminden tişörtleri alacaksın , doğrumu ? oradan asıl işi baskı olmayan arkadaşına gideceksin rica minet olacaksa ,,,, tişört isteyen sevgili dostlarımızın tek tek nıcklerini tişörtlere işleteceksin ve bizlere vereceksin buraya kadar durum anlaşılsada bana biraz sana karşı külfet olacak gibin geliyor aga :)

valla bu tişört konusunu sevgili yöneticilere duyurmak lazım gelir bence , çünki zaten daha öncelerden böyle bir tişört basılmış yada yapılmış onlar için zor olmayacaktır sanırım :)

aslında yapmamız gereken mt yönetiminden bu işlere bakan arkadaşın ümüğüne yapışıp , ben tişört istiyorumda tişört istiyorum deyip :)
bunalıma sokmak ve tişrtü kapmak lazım gelir sonrasında nıck yazma işi içinde seni bulmamız lazım gelir , daha sonra senin o yazıyı baskıyı yapacak arkadaşını buylman ve onla konuşman lazım gelir :cherry:

kısaca şöyle söyleyeyim , kara kedi nerde ? ağaca çıktı, ağaç nerde ? balta kesti, balta nerde ?? suya düştü, su nerde inek içti , inek nerde dağa kaçtı , dağ nerde ?? yandı bitti kül oldu :cherry::queen:

sevgili yöneticilerim , komserlerim şekspirlerim biz tişört istiyoz da tişört istiyoz ....:rendeer:

yalovada var tişörte baskı yapan yer hatta ben bastırmayı düşünüyorum...

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar