Kefken Çınarcık gezisi

bir ayı geçkindir gezi yapamıyordum fırsatını bulunca değerlendirdim kefkende denize girmek için yola çıktım paralı yoldan devam ettim kandıraya döndükten sonra temiz bir yol eşliğinde kandırayı geçincede çok güzel virajlarla kefkene yol aldım derken çınarçıktada köfte yiyeyim diye çınarçıga yol aldım çınarçıkta köftemi yiyip evede paket yaptıktan sonra toplçular arabalı vapur üzerinden sağ ve salimen gezimi bitirdim.herkese kazasız sürüşler sağlık sorunları nedeniyle oruç tutmuyorum

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:34 ----------

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:36 ----------

yalovadan çok yakın gidilesi bir yer

Kocaeli İl Temsilcisi
tekerine sağlık sevgili erol abi kerpe, kartal kayasındanda bi atlasaydın denize be abi :)

fakat oldukça güzel kareler, emeğine sağlık karadeniz kıyıları başka güzel valla :)

---------- Post added at 22:57 ---------- Previous post was at 22:54 ----------

kefkeni çok merak ediyorum....

motür al bi gün beraber gidelim mezit buradan 90 km kadar, kesin bir kaç arkadaş daha gelir cümbür cemaat gaz basarız :) ohhhhh beeee düşünmesi bile içimi açtı yeminle ...:)

Kocaeli İl Temsilcisi
Saol oldukça keyifli bir geziydi

saol irfan karadenizin tadı başka ;)

aynen abi de seni yalnız görüyorum ne iş abi bulamadınmı yanına bi kafa dengi :)

ayrıca eskihisardan feribotla topçulara geçmişsin sanırım doğrumu? :)

be abicim kardeşine karamürsele uğrasaydın sana güzelinden bir pide yapar yolluk hazırlardım :) sen şimdi karamürselin içindende geçmişsindir :):p:cherry:

Son düzenleme:
ben genellikle tek takılıyorum geçen sene bir esti bi baktım safranboludayım bi abimiz var müsait oluca beraber yol alıyoruz

Kocaeli İl Temsilcisi
ben genellikle tek takılıyorum geçen sene bir esti bi baktım safranboludayım bi abimiz var müsait oluca beraber yol alıyoruz

allah o günleri bizlerede nasib etsin abi her şey var zaman yok gezmeye:) yalnız gezmeye de razıyımda oda yok malesef :salut:

cenabı allah önce sağlık versin sabır edince bi bakıyorsun çıkılan yokuşlar bitiyor. pide alaçagımı yazdım bir kenara saolasan

Goz dalginligi Kefken Cinarcik gezisi yerine Kefen Cinarcik gezisi diye okudum. Diyorum bu ne yaaa saka her halde:) Guzel geziymis tessekurler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar