Evet baktım da çok fiyat farkı var nette 75 tl civarı sahibindende 125 tl :farao:
Şimdi kim bilgilendirecek beni, nasıl alış veriş yapıyoruz, kargo ücreti filan çok mu?
@Teknika hocam hayırlı uğurlu olsungeç olsunda güç olmasın demiş atalarımız ama bu kadar prosedür ve bürokrasiye para ödeye ödeye kolay olur yanıda kalmıyor bu işlerin. Bende aynı şekilde bugün saat 11:30 itibariyle ehliyetimi B+A2 şekilde teslim almış bulunmaktayım. Sanki böyle üzerimden bi yük kalkmış gibi rahatladım
o polis görünce tırsma meselesini gayet iyi anlıyorum hocam
bu arada pazartesi tekrar hatırlatırım ben sana sticker işini, eyvallah tekrar tekrar saoLasın..
![]()
@Sepetçioğlu hocam valla bu internetten daha doğrusu yabancı sitelerden alışveriş konusunda bende baya bi muzdaribim. Eğer almayı becerebilirsen yada yardımsever forumdaşlarımızdan bi arkadaşımız bize almayı kabul ederse bende ortakçıyım, parasını sana yada alabilecek olan arkadaşa gönderebilirim. Bende bi Mavi renk manet seti istiyorum benim motor için, ayrıca shipping denilen ne menem ücretten de de kar etmiş oluruz sanırım..
Doobly ; sen nirelerdesin yahu
şerit yok mu şerit :cherry:
ParaLı geçişLer kaLktı ancak gişeLerin yakınında kart satıyorLar içine para yükLüyorsun.Ankara'dan İstanbula motosikletle gelirken kaç tane paralı yola girip çıkıyoruz? Üsküdara gelecem yani köprüyü geçmeyecem ama farketmiyo galiba değil mi? Ve bende kgs ogs falan yok direk paralı geçiş var mı?
bugün gps ile ölçtüm motor 95 km gösterirken gps 85 gösteriyo 120 gösterirken gps 107gibi bi rakam gösteriyo. İbredeki sapma çok fazlaymış bu kadar beklemezdim.
Gps'de geçikme yoktur kadran fazla gösterir.O sapma değil. GPS 3-6 saniye arası gecikmeli gösterir.
12 milyarlık GPS cihazları var. Haritacılar kullanır eğer onu kullanıyorsanız kadranın fazla gösterdiğini kabul ederim. Yoksa 300tl lik GPS lerden %100 doğru cevap beklemeyin.Gps'de geçikme yoktur kadran fazla gösterir.