Hyosung S&T Kanuni Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Uzun zamandır giremiyodum siteye, artık yine buralardayım ve yeni taşındım üsküdardayım, motorumu da güvenle parkedebilceğim bi ev tuttuk. Motoru bayramdan sonra getireceğim ama pek kimse yok gibi bana yakın he? Ama artık buluşmalara gelebilcem :)

(uzun zaman da en fazla 1 haftadır :p ama sitenin bağımlısıyız napalım her gün girmezsek olmaz :))

Son düzenleme:
Uzun zamandır giremiyodum siteye, artık yine buralardayım ve yeni taşındım üsküdardayım, motorumu da güvenle parkedebilceğim bi ev tuttuk. Motoru bayramdan sonra getireceğim ama pek kimse yok gibi bana yakın he? Ama artık buluşmalara gelebilcem :)

(uzun zaman da en fazla 1 haftadır :p ama sitenin bağımlısıyız napalım her gün girmezsek olmaz :))
oo hoşgeldin :) avcılar sahile bekleriz
bayram için gt250r toplantısı düşünüyorum tatile çıkıcaktım yalan oldu bari güzel bi gezi yapalım şöyle uzun soluklu riva taraflarına gidelim deniz+ 1gece kamp mangal nasıl olur?

@UNddocab
özelden mesaj attım.

:queen: gidon fikride çok iyiymiş unumuştum onu ben :queen: sporttu sport touring oldu :cat:

atanayım bir ilk yaz sizinleyim, her yere gelirim :cat: 10 bin km yaparım herhalde o yaz :queen:

---------- Post added at 12:34 ---------- Previous post was at 12:16 ----------

Arkadaşlar ebaymotorstan nasıl sipariş veriyoruz, alıyoruz, kargo ücretleri ne civarda, güvenli mi, bilen varsa ayrıntılı bilgi verebilir mi? :) 600F i olan arkadaşa manet elcik filan alacağızda.
hatta linki

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Fold...s=63&clkid=2100434074783944812#ht_9522wt_1013

oo hoşgeldin :) avcılar sahile bekleriz
bayram için gt250r toplantısı düşünüyorum tatile çıkıcaktım yalan oldu bari güzel bi gezi yapalım şöyle uzun soluklu riva taraflarına gidelim deniz+ 1gece kamp mangal nasıl olur?

bayram tatili sonrası olmaz mı ben bayramda memlekette olacam bayramın son günü ya da 1 - 2 gün sonrası gelcem. Tarih uyarsa kesin gelirim :cat:

@UNddocab
özelden mesaj attım.

:queen: gidon fikride çok iyiymiş unumuştum onu ben :queen: sporttu sport touring oldu :cat:

atanayım bir ilk yaz sizinleyim, her yere gelirim :cat: 10 bin km yaparım herhalde o yaz :queen:

---------- Post added at 12:34 ---------- Previous post was at 12:16 ----------

Arkadaşlar ebaymotorstan nasıl sipariş veriyoruz, alıyoruz, kargo ücretleri ne civarda, güvenli mi, bilen varsa ayrıntılı bilgi verebilir mi? :) 600F i olan arkadaşa manet elcik filan alacağızda.
hatta linki

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Fold...s=63&clkid=2100434074783944812#ht_9522wt_1013

Benim mavi manetleri bu kişiden aldım hiç bir sıkıntı yaşamadım senin de yaşayacağını zannetmiyorum. Kafana takılan birşey varsa sorarsan çok çabuk cevaplıyor. Paketlemesi ve içinden çıkan şekli gerçekten güzeldi.

Hyo satıyor zaten böyle bir modeli ya :)

GT650s diye ara resimlerde göreceksin

Şu manetleri neden ebaydan getirtiyosunuz kac paraya geliyoki, zaten karizma motor satıyo bunların aynısını zeytinburnuda...
bende bu ara feci sardımda benim motorun renginden yok sarı turuncu karışımı bi renk var aslında olurda elcikle manetin rengide tam birbirini tutmuyo diye sıkıntı olur gibime geliyo...

Benim mavi manetleri bu kişiden aldım hiç bir sıkıntı yaşamadım senin de yaşayacağını zannetmiyorum. Kafana takılan birşey varsa sorarsan çok çabuk cevaplıyor. Paketlemesi ve içinden çıkan şekli gerçekten güzeldi.

Hyo satıyor zaten böyle bir modeli ya :)

GT650s diye ara resimlerde göreceksin
gt650s de kafa grenajı var sadece yan grenajlar yok.ben motoru gt650s de yapmıştım şöyle:
bikepics-2243301-full.jpg

---------- Post added at 09:58 ---------- Previous post was at 08:39 ----------

dün yine yakıt hesabı yaptım her zamanki gibi şoklardayım :)
167km de 5.6litre yakıt tüketimim oldu :)
yaniiii 100km de 3,35litre tüketmiş benim canavar.
en son bakımlardan önce nene modda 3.5litreye düşmüştümki ben bu tüketimi 4.5 olarak beklerken 3.3 e baya şaşırdım
Ve bu 167km de tophane gezisi dönüşüde varki nasıl döndük anlatmıyım özetle 160 160 makaslar ve sürekli yüksek devir :)
Enjeksiyonlu modellerin farkını abartıyomuşum gibi olmasın ama baya fark var

Şu manetleri neden ebaydan getirtiyosunuz kac paraya geliyoki, zaten karizma motor satıyo bunların aynısını zeytinburnuda...
bende bu ara feci sardımda benim motorun renginden yok sarı turuncu karışımı bi renk var aslında olurda elcikle manetin rengide tam birbirini tutmuyo diye sıkıntı olur gibime geliyo...

Türkiye'de varsa gerek yok tabi elin adamına ne para kazandıralım :cat: bakarım ben bir varsa oradan alırız:)

---------- Post added at 13:42 ---------- Previous post was at 13:36 ----------

Türkiye'de varsa gerek yok tabi elin adamına ne para kazandıralım :cat: bakarım ben bir varsa oradan alırız:)

---------- Post added at 13:42 ---------- Previous post was at 13:36 ----------

Valla elin adamıda elin gavuru fiyatına versın tabiki ondan alalım ben 600 rr aynasının çiftini kargo dahil 40 tl ye aldım varmı turkiyede bu fiyat hadı 60olsun hadı 70 olsun ama internet varken bir hafta bekler yarı fıyatına alırım

Valla elin adamıda elin gavuru fiyatına versın tabiki ondan alalım ben 600 rr aynasının çiftini kargo dahil 40 tl ye aldım varmı turkiyede bu fiyat hadı 60olsun hadı 70 olsun ama internet varken bir hafta bekler yarı fıyatına alırım

Evet baktım da çok fiyat farkı var nette 75 tl civarı sahibindende 125 tl :farao:
Şimdi kim bilgilendirecek beni, nasıl alış veriş yapıyoruz, kargo ücreti filan çok mu?

Arkadaşlar bugün B sınıfı ehliyetime ek olarak B+A2 ehliyetimi resmen teslim almış bulunmaktayım. :)

Bugün sevinçten güzel bir boğaz gezisi yaptım. :)

Tşk.

Artık polis görünce tırsmaya paydos. :))) Yahu 24 senelik B Ehliyetimiz var, kask var mont var, eldiven var, dizlik var, gene de tırsıyorduk. :)))

Arkadaşlar bugün B sınıfı ehliyetime ek olarak B+A2 ehliyetimi resmen teslim almış bulunmaktayım. :)

Bugün sevinçten güzel bir boğaz gezisi yaptım. :)

Abi 9. motorunu kullanıyosun yeni mi ehliyet aldın ya :D
Hadi hayırlı olsun :)

---------- Post added at 22:15 ---------- Previous post was at 22:11 ----------

Evet baktım da çok fiyat farkı var nette 75 tl civarı sahibindende 125 tl :farao:
Şimdi kim bilgilendirecek beni, nasıl alış veriş yapıyoruz, kargo ücreti filan çok mu?

Çok basit bir cümle ile şöyle söyleyeyim "Do you speak English then you can do what ever you want bro :) "

A2 motorsiklet ehliyeti almak B sınıf ehliyetim olduğu halde ortalama 480 Tl'ye mal oldu. Kurslar yanıltıcı bilgi veriyor. 150 Tl kurs ücreti ama 3 katı masraf gidiyor.

Detaylar.

150 Tl B sınıfına A2 sınıfı eklemek için kurs ücreti. ( En ucuzu bu zaten. Bazı kurslar daha pahalı.)
50 Tl Yazılı sınav harcı.
30 Tl Sağlık raporu. + yoksa kan kartı raporu 10 Tl.
10 Tl 12 Adet vesikalık fotoğraf.
5 Tl Savcılık temiz kağıdı.
70 Tl Direksiyon sınav harcı.
5 Tl Şöförler odasından 5'Li dosya parası.
67.5 Tl Ehliyet kartı parası.
85 Tl Maliye harcı.

Evet A2 ehliyetini biraz geç aldık. :)

A2 motorsiklet ehliyeti almak B sınıf ehliyetim olduğu halde ortalama 480 Tl'ye mal oldu. Kurslar yanıltıcı bilgi veriyor. 150 Tl kurs ücreti ama 3 katı masraf gidiyor.

Detaylar.

150 Tl B sınıfına A2 sınıfı eklemek için kurs ücreti. ( En ucuzu bu zaten. Bazı kurslar daha pahalı.)
50 Tl Yazılı sınav harcı.
30 Tl Sağlık raporu. + yoksa kan kartı raporu 10 Tl.
10 Tl 12 Adet vesikalık fotoğraf.
5 Tl Savcılık temiz kağıdı.
70 Tl Direksiyon sınav harcı.
5 Tl Şöförler odasından 5'Li dosya parası.
67.5 Tl Ehliyet kartı parası.
85 Tl Maliye harcı.

Evet A2 ehliyetini biraz geç aldık. :)

Benden sağLık raporu için para aLmadıLar? :queen::mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar