Evet gerçektende güzel ve benim için bir okadarda maceralı bitti o geceeee,niyemi?;bakın şöyle:Gece bitti ve vedalşıp evlere gitmek üzere çıktık yola,amca35,kabataşlı birde ben,tam fuarın basmane kapısının önünde kahramanlara döndük ışıklarda durduk işte orası benim için zurnanın zırt dediği yer oluverdiii:santa:,benim enjektöre giden hortumlardan sağdaki sen delin,haliyle motora az yakıt gidince salakladı ve stop,tabii bunu motordan inip inceleyince fark ettik işte asıl macera o anda başladı. Kabataşlı abim beni taktı cup ının arkasına,amca35 arkada güvenlik aracı oluverdi hemen düştük yola biraz sonra Yıldırım da katıldı bize bornova'yakadar çektiler benim karakaçanı,amcanın otoparka bıraktık,sağolsun Yücel abim o saatten sonra birde beni egekente evime bıraktı oda yetmiyormuş gibi ertesi günde tamircimi motorun yanına götürdü ona teslim etti.Karakaçan şimdi gayet iyi.Yardımlarını esirgemeyen tüm arkadaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ederim iyiki varsınızzz.:rendeer:Herkezin mübarek ramazan bayramı şimdiden kutlu olsun.:rendeer: