Hyosung S&T Kanuni Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

@Undocab
Sinop' a uğrarsanız haberim olsun :) Tanışmak isterim kamp yapacak yerde var, olmasa ev bile ayarlayabilirim. Çok motorcu geçiyor GT 250 lide geçsin isterim :)

---------- Post added at 13:55 ---------- Previous post was at 13:47 ----------

Ebat olarak baktığında evet haklısın hyosung kaslı ama ;

-Yakıt tüketiminde 250r honda hyosungdan önde
-Performans olarak bakarsan CBR 250 ve Hyosung GT 250 ile arasında sadece fabrika çıkışı 2 HB fark var çift silindir olmasına rağmen.
-Ninjayı hepsinden ayrı tutuyorum hem yakıyor hem sesi çıkıyor hemde kaçıyor parasıda ehhh dedirtmsede güzel makine 250 CC ler içerisinde ama görüntüsü çok itici geliyor banada tek sıkıntı o bence.

Durum böyleyken piyasa kızışıp fiyatları aşşa çekmesi gerekirken ve bir ayağımız yeni bir krizdeyken salakça bir artık diyorum sadece.Bunlar sadece kişisel düşüncelerim sabırla bekliyorum yamaha YZF R125 Kasasından biraz iri ve 250 CC bir motor çıkarsa "çift silindir" (ses tatminkarlığı için düşündüm) piyasa o zaman ne olur...!!!

---------- Post added at 11:57 ---------- Previous post was at 11:53 ----------

Bu arada not düşmek gerekirse ben kafa granajı hariç "daha güzel bir tasarım olabilirdi daha agresif mesela" çok beğeniyorum amam fren motor denge aritmatiği düşündüğünde (..!..) aklıma gelmesin istiyorum ;)

Yamaha da öyle kaslı 250cc bir motor çıkarsa 10 numara olur bencede :queen: ama honda 250R boyutunda bişey olur yine :pale: ama yapsınlar görelim :)

ıpone ve motul en iyi yağlar olarak geçer grup 1dekilerdir arabaya için olanlarının 4 litresi motulda 240 tldi en son

Sepetçi oğlu arkadaşım sen R1 R6 en son kasalarına hiç oturdunmu :) Motor ciddi anlamda ebat olarak küçük zaten :) Yamahadan FZ6 fazer büyüklüğünde bir racing bekleme zaten 250 CC çıkarıcaksada :) O değilde yamahadan böyle bişey beklene bilir yani 250 CC racing modunda bişey ama Suzuki'den hiç umudum yok "şahsen" çıkarsın oda GSXR 250CC :D GSXR600 kasasından yapsın oda yamaha gibi YZF R125 gibi.Bunlar çok havayi şeyler.öyle bir şey yapsalar sonra kim alır şehir içi berbat trafiklerde kullanmak için 600 CC 1000 CC motorlara kim binicekde sadece "egzost" sesini duyuracak :D Ben çok iyi bilirim 600RR olupda butun yaz işe o motorla git gel dışında, saysan bir elinin parmağını geçmeyecek kadar 180 KM hızlara bile ancak çıkan kişileri.Ancak akşam vakti çıkıcakda gazlıyacak falan. Trafikde ne ......... çocukları var motor sesi duyuyor sağ dikize bakıyor motor yanından geçeceği anda kısa bir mesafede direksiyonu sa-sol "şaka" yapan ..... çoçukları bide gülerler aldım gazını diye.Tama senin annenin nerde olduğunu bilmeye biliriz veya senin kimden olduğunu :pl: ama motora binenlerinde bi ailesi var arkadaş ya ben evli barklı adamım, vursan öldursende içeri giriceksin adamdan sayıcaklar neyse konuyu çok saptırdım özür dilerim kısacası şehir içi 250CC makul ;) Hangisi olursa olsun.

Valla her cc de kategoride beğendiğim motorlar farklı 1000 cc de R1 (2004-2010 2011 beğenmedim :farao:), 600 ss de 600RR, st de FZ6 FAZER, 250 ss de GT 250R, süpermotoda Ducati Hypermotard 796, birde Ducati multistrada 1200S :) yani markaya ve cc ye göre değişebiliyor :) Yaptıkları zaman göreceğiz nasıl bir şey olacak :cat: (yalnız belirtmem lazım senin fotondaki modelin beyaz kırmızı siyah modeline hastayım :cat:) diğer markalarda renklere özen gösterseler çok güzel olur(özellikle Kawasaki :) )

Valla her cc de kategoride beğendiğim motorlar farklı 1000 cc de R1 (2004-2010 2011 beğenmedim :farao:), 600 ss de 600RR, st de FZ6 FAZER, 250 ss de GT 250R, süpermotoda Ducati Hypermotard 796, birde Ducati multistrada 1200S :) yani markaya ve cc ye göre değişebiliyor :) Yaptıkları zaman göreceğiz nasıl bir şey olacak :cat: (yalnız belirtmem lazım senin fotondaki modelin beyaz kırmızı siyah modeline hastayım :cat:) diğer markalarda renklere özen gösterseler çok güzel olur(özellikle Kawasaki :) )

Evet haklısın, benim için renk farketmez ben çok seviyorum yeni kasa 600 RR :cat:

2012de 600rrın yeni kasası çıkacak diye okumuştum yabancı bir sitede

---------- Post added at 18:01 ---------- Previous post was at 17:44 ----------

İşlemleri kendin yaparsan 215 TL'ye mal oluyor.

Muameleciye yaptırırsan 350 TL aıyorlar.

10000tlyi bulacak yani plakayla ben böyle işin ya:pr:

Bana sat diyicem ama daha 400km oldu yağı değiştireli 1600km sonra yazarım sana yağ duruyosa hala alırım:cherry: ama şimdi farklı yağ koyunca yağ filtresinide değişmek lazım senin yağ yetmeyebilir şu 15 50 nin litrelik kutusu niye yok ya

Ya siz km yapmıyorsunuz ki motorları yatırmak için mi aldınız anlamadım. Şimdi hiçbişe yapmadık biraz oturduk arkadaşlarla iftardan sonra 9 buçuk gibi evden çıktım 12 gibi geldim 60-70km yol yapmışım.
Gerçi benim de ortalama düşük %90 haftasonu kullanıyorum aylık 1000km ortalamam var. bu 2006 2007 model olup 5000 6000 km olanlara selam ederim :)
Bence boşuna çalışan motor almasınlar kazalı pertten bişe alıp dışını yaptırsınlar beklesinler başında :)

@Undocab
Sinop' a uğrarsanız haberim olsun :) Tanışmak isterim kamp yapacak yerde var, olmasa ev bile ayarlayabilirim. Çok motorcu geçiyor GT 250 lide geçsin isterim :)

Çok teşekkür ederim. Sinop ilk durağımız olacak zaten. Halam sinopta öğretmen enişte de müdür yardımcısı onun yanında kalmayı düşünüyoruz ama sizi görmeye de biryere gelir ortak noktada buluşur çay içer iki lafın belini kırarız :)

Kullanan herkes fark edilir şekilde rahat çalışma ve vites aralarının yumuşamasından bahsediyo diğer yağ değişiminde deniyim diyorum neymiş bu yağ :)
Jaso'da iş yok o zaman :p

Ben çok ciddi bir farkını göremedim sanki. Gerçi çok hassas anlamam durumu fakat göremedim. ilerleyen kmlerde artık görücez.

benim iş 13km haftada 6gün gidiş dönüşten hiçbir yere gitmesem 600km garanti yolum var işten çıkmadığım sürecede:cherry:
ortalama bi 800km de extra dolaşıyorum aylık 250liradan aşağı inmiyo benzine ödediğim para bide rahat rahat dolaşamıyorumda.şu benzin ucuz olsa her hafta sonu bi yerde kamp yapar her cumartesimi farklı ilde geçirirdim :)

@ undocab
ben Gerze deyim, biliyorsanız yolunuzun üzerinde dereyeri diye bir yer var deniz kıyısında Gerze 2 3 km kala un fabrikası var yanında çay bahçesi, et mangal filan var oradayım ben, gelmeden haberleşelim, ayarlarız buluşma işini falan. görüşürüz.

Bizim konu düşmüş aşağılara yine..
bazen kendi kendime yazıp duruyorum gibi hissediyorum :thumright
şu sıralar nedense çıplak halini özledim motorun.Sanki başka bi motor gibi oluyodu :)
Üşenmesem sökücem grenajları ama çok zahmetli
bikepics-2248354-800.jpg

Arkadaşlar zincir yağı alacağım yalnız Castrol de 2 çeşit var. birisi zincir yağlayıcı http://www.motodor.com/index.php?js987a9b=296
diğeri ise zincir temizleyici.. http://www.motorturkiye.com/goster/2/14018/zincir-yagicastrol-chain-lube-racing
Bunların hangisi iyidir? biri temizleyici diyor, adından belli ama almaya gerek var mı? zncir yağlayıcıyı al diyorsanız, internette bulamadım. motodor da da kalmamış. ne diyorsunuz arkadaşlar? hangisinden alayım?
Linkler sadece yağı göstermek için kullandım. İkisi farklı farklı. sahibinden de yeşil olan sprey var, yağ diye temizleyici almak istemiyorum

Son düzenleme:
Arkadaşlar zincir yağı alacağım yalnız Castrol de 2 çeşit var. birisi zincir yağlayıcı http://www.motodor.com/index.php?js987a9b=296
diğeri ise zincir temizleyici.. http://www.motorturkiye.com/goster/2/14018/zincir-yagicastrol-chain-lube-racing
Bunların hangisi iyidir? biri temizleyici diyor, adından belli ama almaya gerek var mı? zncir yağlayıcıyı al diyorsanız, internette bulamadım. motodor da da kalmamış. ne diyorsunuz arkadaşlar? hangisinden alayım?
Linkler sadece yağı göstermek için kullandım. İkisi farklı farklı. sahibinden de yeşil olan sprey var, yağ diye temizleyici almak istemiyorum
temizleyici zincir üzerindeki kiri eski yağı temizler yağlayıcıda yağlar ikisinide al önce temizleyiciyi sık sonra fırçayla temizle ardından yağlayıcı sprey ile yağlarsın :)

Bizim konu düşmüş aşağılara yine..
bazen kendi kendime yazıp duruyorum gibi hissediyorum :thumright
şu sıralar nedense çıplak halini özledim motorun.Sanki başka bi motor gibi oluyodu :)
Üşenmesem sökücem grenajları ama çok zahmetli
bikepics-2248354-800.jpg

Aynen harika bu hali :cat: Bu resmi ilk gördüğümde alacağım comete gt250r farı mı taktırsam diye düşündüm direk :queen:

Gerçekten bu halide çok güzel :cat: tek farın etrafına bir koruması olsa süper olur, canın sıkıldı mı naked, olmadı ss :queen: :queen: :flower:

@ undocab
ben Gerze deyim, biliyorsanız yolunuzun üzerinde dereyeri diye bir yer var deniz kıyısında Gerze 2 3 km kala un fabrikası var yanında çay bahçesi, et mangal filan var oradayım ben, gelmeden haberleşelim, ayarlarız buluşma işini falan. görüşürüz.
Hiç bilmiyoruz karambole gidicez işte yol üzerinde buluruz biz :) geçen sene de bu şekilde kastamonu civarını gezmiştik 3 günde ve sinopa vakit kalmamıştı. şimdi zaman uzun GPS cihazı da alırım yanıma ama birimizin motordan şarj çıkması lazım :) ben gerçi harita ile hallediyorum. Kılavuz olarak.
Şimdi güldüğümüz çok feci anılıarmız oluyor böyle olunca :)

---------- Post added at 01:08 ---------- Previous post was at 01:06 ----------

Gerçekten bu halide çok güzel :cat: tek farın etrafına bir koruması olsa süper olur, canın sıkıldı mı naked, olmadı ss :queen: :queen: :flower:

oldu olacak bide yukarıya iki delik açıp istediğinizde yüksek gidon da takın tamam olsun :)

cidden çok sevdim naked halini hızı daha çok hissettiriyor :) bir dahaki bakım zamanı sökücem bi süre grenajları giydirmem artık:queen:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar