@Undocab
Sinop' a uğrarsanız haberim olsun
Tanışmak isterim kamp yapacak yerde var, olmasa ev bile ayarlayabilirim. Çok motorcu geçiyor GT 250 lide geçsin isterim 
---------- Post added at 13:55 ---------- Previous post was at 13:47 ----------
Yamaha da öyle kaslı 250cc bir motor çıkarsa 10 numara olur bencede :queen: ama honda 250R boyutunda bişey olur yine
ale: ama yapsınlar görelim 
Sinop' a uğrarsanız haberim olsun
---------- Post added at 13:55 ---------- Previous post was at 13:47 ----------
Ebat olarak baktığında evet haklısın hyosung kaslı ama ;
-Yakıt tüketiminde 250r honda hyosungdan önde
-Performans olarak bakarsan CBR 250 ve Hyosung GT 250 ile arasında sadece fabrika çıkışı 2 HB fark var çift silindir olmasına rağmen.
-Ninjayı hepsinden ayrı tutuyorum hem yakıyor hem sesi çıkıyor hemde kaçıyor parasıda ehhh dedirtmsede güzel makine 250 CC ler içerisinde ama görüntüsü çok itici geliyor banada tek sıkıntı o bence.
Durum böyleyken piyasa kızışıp fiyatları aşşa çekmesi gerekirken ve bir ayağımız yeni bir krizdeyken salakça bir artık diyorum sadece.Bunlar sadece kişisel düşüncelerim sabırla bekliyorum yamaha YZF R125 Kasasından biraz iri ve 250 CC bir motor çıkarsa "çift silindir" (ses tatminkarlığı için düşündüm) piyasa o zaman ne olur...!!!
---------- Post added at 11:57 ---------- Previous post was at 11:53 ----------
Bu arada not düşmek gerekirse ben kafa granajı hariç "daha güzel bir tasarım olabilirdi daha agresif mesela" çok beğeniyorum amam fren motor denge aritmatiği düşündüğünde (..!..) aklıma gelmesin istiyorum![]()
Yamaha da öyle kaslı 250cc bir motor çıkarsa 10 numara olur bencede :queen: ama honda 250R boyutunda bişey olur yine