valla bende atmaya çalıştım ama 1Gb a yakın olduğu için baya bi zahmetli olacağı için atmadım
Abi videoyu ilk önce movie maker'la yapıp gönderirsen daha rahat edersin. Videoyu film şeridine ekleyip film dosyasını kaydederken dosyanın maks. kaç mb olacağını soruyo, 50mb yaz o kalitede çıkartıp veriyo sana aklınızda bulunsun 1gb çok büyük bi rakamvalla şu an atmaya başladım 151 dakika kaldı diyor819mb
Merhaba Ankaralı Mtciler
18 yaşındayım ve çevremdeki herkes gibi bende motosiklete merak saldım)
Ancak kimse öğretmeye yanaşmıyor veya vakti olmuyor, hepsi mobiletten supersporta gelmiş oldukları için benimde kendi kendime yapacağımı düşünüyorlarama ortam yok yer yok vs vs ...
O yüzden iyi bir kurs veya kurs verebilecek birini arıyorum...
Daha önce iki tekerlekli tecrübem sadece bisikletve artçılık
)
Şimdiden teşekkürler...
gerçekten çok güzel bi geceydi
Merhaba Ankaralı Mtciler
18 yaşındayım ve çevremdeki herkes gibi bende motosiklete merak saldım)
Ancak kimse öğretmeye yanaşmıyor veya vakti olmuyor, hepsi mobiletten supersporta gelmiş oldukları için benimde kendi kendime yapacağımı düşünüyorlarama ortam yok yer yok vs vs ...
O yüzden iyi bir kurs veya kurs verebilecek birini arıyorum...
Daha önce iki tekerlekli tecrübem sadece bisikletve artçılık
)
Şimdiden teşekkürler...
1-) nezih77 selma hüseyin
2-) Yunus ve ekibi duruma göre(4-5-6 kişi bile olabiliriz)
3-) _pLay_06 ( eren ) gece 12ye kadar yanınızda kalırım yada en gec 1 e kadar =)))
4-) motoriderrr - Taşkın
5-) mukavemeth- Hakan
6-)???
gel şadan ağabey özlettin kendini haberin olsun ...hoş gördük ağabeyim sağolasıngeçenki buluşmanızı açıkcası kıskandım ama haberim olmamıştı. bu sefer gelmeye çalışacağım bu arada hüseyin hoşgeldin tekrar