Şalom MT Gençlik...
bomba buluşmaydı ya...grup sürüşüne tövbeliydim ama dedim mekan yakın aha şurası dedim...başımıza gelmeyen kalmadı...

ben bu kadar risk yaşamadım bir gün içinde...hepimiz canavar gibiydik...hepimiz kafamıza göre takıldık...

kazasız belasız tamamlandığına sevindim...benim zaten koca otobüsün o süspansiyon tıslamalarıyla irkilmemi hiç unutmam...kamyon ve tırlarla mücadelemiz...bunun tek nedeni grup sürüşü ve sabit hız...90 sabite bağlayacaktık başımız ağrımayacaktı...ama rampa aşağı bile 80 sabitle gidersek başımıza her iş gelir...
birbirini tanımayan kişilerin sürüşü böyle oluyor agalar benim tecrübemle sabittir...mesela Pendik tayfasıyla birlikte gitseydik veya sadece ybr ce cbfler olsaydı yine sıkıntı olmazdı...sonucta bu gezi olaylarının içinde 2005 ten beri varım...
ben...bmwli arkadaş zaten gümlüyorduk şansa kurtardık...bmwli arkadaşı bir çekici öyle bir silme sıfır geçti ki...ben halen o aracın önünden nasıl sağa kaydığığına inanamıyorum...gezide bir tek cup arkadaşlar hız limitine uymayabilirdi onun dışındaki makinalar sabit 90 a bağlayabilirdi...
neyse bundan da ders almış oldum...Cenk kardeşe durumumu anlattım zaten benim ya en arkada ya da en önde olmam gerekirdi o egsoz sesi beynimi matkapla tırmaladı...beniş işitme sorunlarım olduğundan bu seslere tahammülüm pek yok...inanırmısınız arac kullanıyorum arka cam açıldığında gelen uğultu beni çok zorluyor...yan camlar değil bakın arka camı patron açtığında ne alakaysa o dış ses uğultusu bile rahatsız ediyor...sol kulağımda sorunlar var...sadece sağdan duyuyorum...o da aşırı hassas...
unnamed ve f54 biraderlerimle forumda süper anlaşırdık şimdi tanıştık ikiside güvenlikçiymiş ulan meslektaş çıktık çok mutlu oldum...çoğu forumdan tanıdığım arkadaşlarla yüzyüze tanışmak çok keyifliydi...iyi ki gelmişim dedim...pideler de munteşemdi...İstabuldakiler pide falan değil beyler...
İrfan çok koşturdu..karamürsel turuda keyfliydi...şimdi millet oraları gördü ilk fırsatta oralara akar he çaktırmadan...
İrfan sağol aga...eline sağlık...ben oruç tutmuyordum olayın özüne inemedim belki ama sizleri görmek bana yeter...maksat muhabbet olsun...