Ramazan geldi böyle oldu , harbi pide yemek isteyene..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
son liste böyle galiba

1-sametagir
2-mezit
3-unnamaed
4-tek teker ramço
5-metehan
6-f54
7-ethem76
8-alper41
9-piyanist_irf
10- cbr1100xx
11- siyah atmaca
12- Onur Y.
13-speedy2 +2
14-arjantinli69+1
15-cenk şenver...
16-mahonyy+1
17- byhazin +1 (mustafa )
18-UgurVolkan
19-MotoSeyyah
20-Serdar
21-Raphae1
22-
23-

İrfan herhalde 28 kişi oldu ama sen 30 diye düşün derim.
bu arada ben 15:15 gibi yola koyulmaya niyetim var,Kadıköy tarafından gelmek isteyen olursa takılsın :)

Değerli Arkadaşlar benim gelmem öğlen 13 e mesai bitimine kadar garanti değildi aslında...büyük patron hafta sonu burada...onun şoförü hanımına bakıyor...aramasın diye dua ederken tak aradı...akşama iftardan sonra arayacağını hazır olmamı istedi...aracı al eve geç dedi...o yüzden gelemiyorum...büyük patronu taşımak bizim için Nirvanadır...:p yapcak birşey yok...şimdi İrfan Agaya bilgi verdim ...özür diler anlayışla karşılayacğınızı umarım...

Remzi abide işin gerçeği hasta...Erdekte üşütmüş...yarına biryerlere çağırdılar bari yarına kadar biraz istirahat edeyim dedi motor sürecek kask takacak halim yok dedi...altında 1000 lik makina var keko hastayım diyor...ulen ben kanser olsam cbf 1000 versinler iyileşirim be...:p

ulen tamda benim has adamlarım olacak ambiansın içinde...kısmet olmadı...

bu iftarı kaçırdım belki ama bugün çağırmasalardı yarına %100 çağıracaklardı...yani bugün sürtecekler yarına bari dinlenecem biraz ...

Son düzenleme:
kaybolma gibi süper bir yetenegım var :D bu arada dönüş tahmını kacta olur?

aha kelekçi mete.....:cherry:

ceza niyetinde bir sonraki iftar senden... köftestar...

seneye bakarız gari ganga...:p etimiz ne budumuz ne ganga iftar daveti verek...:p

kaybolma gibi süper bir yetenegım var :D bu arada dönüş tahmını kacta olur?

valla 600 cc makinan var ne zaman istersen o zaman dönersin aga...istediğin saatte varırırsın babında...8.15 de iftar 21 de yemekten kalksanız makara kukara 22 de yola çıksanız 15 dakka feribota gelirsiniz...40 dakika karşıya geçme ..sonrası bi 15 dakka daha yolun olsa basarak gitsen 23 de evdesin...kaçta çıkarsan üzerine 1.5 saat koy...

cumartesi gelemeyenler toplanıp pazar gitse nasıl olur? bizde dükan kapatacağız, gelemiyorum :(

17:30da değilmi pendik köprüsü altından hareket ? bana tünal abinin söylediği öyle oldu

olmazsada biz direk eskihisara gideriz beraber bineriz feribota

İrfancım forum üzerinden ilk teşekkürü yapmak bana kısmet oldu. Diğer ark..lar henüz Topçular istikametine doğru yolda olmalılar.. Hakkını nasıl öderiz bilmem, sayende ilçemizi, muhitimizi arkadaşlara göstermiş, tanıtmış olduk, Karamürsel' e farklı bi orginazasyon havası estirmiş olduk. Sana, Yiğit e ve Ercan kardeşime sonsuz teşekkürler. Benimde elimi bi şeye sürdürtmediniz..

Fotoğraf çeken arkadaşlardan bir an önce başlık altında fotoları paylaşmalarını sabırsızlıkla bekliyorum.
Herkezse selamlar..

Harika bir organizasyon oldu seni tebrik ediyorum İrfan abi böyle mübarek bir ayda tanışmamıza vesile oldun bizi harika ağırladın herşey için çok teşekkürler . Fotoğrafları bekliyoruz .

çook güzel bir organizasyondu... İrfan abiye ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum....

Allah kabul etsin İrfan...
Rabbim hayrını kabul ve makbul eylesin...geçmişlerin nur içinde yatsın....

Bu organizasyonu daha doğrusu bu iftarı düzenleyen İrfan kardeşime teşekkür ederim. Allah kabul etsin.
Umarım toplantıya katılan arkadaşlar sorunsuz evlerine ulaşmışlardır.Katılan herkese ayrı ayrı selam ederim.

İrfan ağabe herşey için çok teşekkür ederim...
bu iftarı ömrüm boyu unutmam herhalde...
resimleri bu başlık altındamı paylaşalım?

İrfanım çook teşekkür ederim herşey çok güzeldi. Bizi çok güzel ağırladın. En güzelide o nefis pidelerindi :)

yedik içtik gezdik tozduk en önemlisi çam sakızı çoban armağanı hediyelerimizide aldık keyifli bir şekilde geri döndük :)

emeği geçen herkese ve özellikle irfanım çok teşekkür ederiz....

Allah kabul etsin İrfan...
Rabbim hayrını kabul ve makbul eylesin...geçmişlerin nur içinde yatsın....

Amin cemaat emaneti adrese teslim ettim şimdi eve geldim....irfan kardeş teşekkürler....adam gibi adamlara selam olsun derim...Allaha emanet olun

---------- Post added at 01:26 ---------- Previous post was at 01:24 ----------

bende 70 tane foto var..
nasıl koyacağım buraya yav:)

Bende gelirken 270 vaizyetleri vardı he he he he tamm irfanlık aslında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar