Abi buradan yazarsam reklam yapmaktan ceza yemeyelim
Ben sana kargoyu otobüse verince telefon açıp gerekli bütün bilgileri veririm. 
Arkadaşlar İrfan Abiyle biraz önce telefonlaştım. Allah'ın izniyle tahinlileriniz bu akşam yola çıkıp yarın sabaha Karamürselde olacaklar.![]()
abovv tahn mi...ulen yedirceniz tatlıyı sonra nası döncez biz...koşarak döneriz artık motorları bırakalım :queen:
irfan aga ben kuşbaşılı isterim...en zahmetli olan dimi o...dur la Remzi agayı araym geliyomu gelmiyomu öğrenem...
Abi buradan yazarsam reklam yapmaktan ceza yemeyelimBen sana kargoyu otobüse verince telefon açıp gerekli bütün bilgileri veririm.
![]()
remzi abiyi ve motoseyyah (serdar) abiylede irtibata geçersen iyi olur aga gerçiii özelden kendisine mesaj attım inşallah zamanından erken görür.. ayrıca tahinli pideciklerden çocukluğumda bursa eski garajlarından hatırlıyorum çok severdim bende ilşk defa göreceğim ve yemek kısmet olacak , eğer o gördüklerimdense gaz koluna dikkat edin :queen:
![]()
Allah seni inandırsın Serdar Agayla konuşurken onu davet ederken (sayfa ararken)senin mesajı gördüm...müsaitse büyük ihtimalle gelecek...ama nerede diyor...mekanı o haritayı bulamadım hangi sayfadaydı...
Remzi aga da azcık üşütmüş...bi ihtimal gelecek...belki yani...
aga sen mesajları iyi okumuyon...:santa:kuşbaşılı olsun diyom alooo...![]()

tamam ulem tamam kuşbaşılın hazır dedik .... ne okumuyom mesajları iftira atma üzerime :cherry:, hatta kuşbaşının üzerine bolca kaşarda serpiştireyim senin için![]()
aga ağzımın suyu akıyor...şapır şupur yutkunuyom...yapma böle...
adres basitmiş...Balık Adası ...
mete bu arada ne oldu serdar ve remzi ağabeyimle geçtinmi bağlantıya telden filan bi ara istersen paşam pide sayısını arttırayım ...
yok aga sen fırından geldin kafan gidik .ıçınla okuyon anladım seni ben...:queen: la olm okusana yazılanları...bak yazdım yukarda...:king:
yok aga sen fırından geldin kafan gidik .ıçınla okuyon anladım seni ben...:queen: la olm okusana yazılanları...bak yazdım yukarda...:king:
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:48 ----------
Aga ben sana bi lakap takıcam şimdi...diğer arkadaşlarında bunu kullanmalarını önemle rica ederim...
sana bundan sonra Kobra İrfan dicem...nasıl...o geldi içimden...
Kobra İrfan...:queen:
..
tamam tamam mete listeyi bi zamat kopyala yapıştır ypıverde güncelleyiver serdar ve remzi ağabeyimide ekleyiver
25 kişi son güncellemeyle 27 oldu doğrumu ? ben şimdi gidiyom çarşıya aga eksikler var onları tamamlayayımhadi ben kaçtım şimdilik ...
---------- Post added at 21:56 ---------- Previous post was at 21:52 ----------
ulem mete zaten benim bi sürü adım var kanka , piyanist var, mucit var ama bu mucit kelimesini genelde evimin önünden geçen yada bana gelen postacılar kullanıyor yeminle bende anlamadım , arabalarla motosikletlerle acayüp acayüp işlerle haşır neşir oluyom diye filan heralde
deeeee kobra nerden icab eddi şimdi ??????? çok ürkütücü gözüm yaa daha sevecen bişey bulaydın şam şeytanı :cherry:
27 oldu liste şimdilik..... kuşbaşılı kaşarlı pastırmalı hepsi birbirinden güzel..çek ortaya karışık....
gelemessem bütün dostlara selam olsun...
küfrettirme kendine bak akşam vakti...
Serdar Aga dedi ki MEZİT neyle geliyor...gelirken seni getirmeyi bile düşünmdü adam...olm insan ol bi telefon yaz şuraya beni çıldırtma...gelde bi dertleşek...
serdar abi yi ararım yarın...yalnız pidenin yerasını bana vercenmi..:mrgreen:
gelmicem demedimki.. gelemessem dedim ben münübüsle gidicem..kısmet olursa inşallah işleri yetiştirirsem ama tabiki orda olmyıda çok istiyorum.. artı tel yok hacı sendeki numaram açtıramadım. daha..