ağabey senin xx varsa bizde de ybr esd var
ağabeyim köprüde sizi bekliyor olacağız![]()
Eyvallah kardeşim
ağabey senin xx varsa bizde de ybr esd var
ağabeyim köprüde sizi bekliyor olacağız![]()
İrfan kardeş ALLAH kabul etsin şimdikten hayırlı iftarlar diliyorum .Çok güzel insanlar bir araya gelmiş .Bende olmayı çok isterdim fakat daha önceden sözümüz olduğu için bu keyfi sizinle yaşıyamıyorum inşallah başka bir sefer görüşmek dileğiyle hepinize afiyet olsun sağlıcakla kalın
o zaman ben e 5 ten geleceğim pendik köprüsünde buluşuruz belki samet le daha önce buluşursam size yetişirim yarın akşam belli olur sonuçta abbas yolcu xx tutulmaz....
Benden diyet cola he he he
---------- Post added at 00:30 ---------- Previous post was at 00:28 ----------
arkadaşlar buluşma yerleri saat lütfen kesin yazalım da cumartesi ona göre kendimizi ayarlayalım derim
abicim biz saat 17:00 da buluşsak ve işlerimizi halledip 17:30 da köprünün orda tayfaya katılsak diyordum...bizi beklerler nasılsa...
gerçi beklemeselerde farketmez ama.....:queen::queen:
ağa menüye bayııldım.... bana 2 kişilik lütfen.. bu arada kişi sayısı 22 olmuş...
onur ise sivas koyuljisardan kavun getirecek tadımlık.....
ramazan kötü haberim var bizim buranın yerel kavunu daha olmamış dışardan gelen kavunlardan var. anca onlardan getirebilirim.
yaðmurluk lazým banada....
ramazan kötü haberim var bizim buranýn yerel kavunu daha olmamýþ dýþardan gelen kavunlardan var. anca onlardan getirebilirim.
arkadaþlar hava güzel olacak takmayýn bu kadar yaðmur meselesini.. pideyi mekaný düþünün.....:cherry: benim aklýmda motosikletten sonra hep yemek vardýr.....
---------- Mesajlar birleþtirildi - 16:23 ---------- bir önceki mesaj zamaný 16:14 ----------
1-sametagir
2-mezit
3-unnamaed
4-tek teker ramço
5-metehan
6-f54
7-ethem76
8-alper41
9-piyanist_irf
10- cbr1100xx
11- siyah atmaca
12- Onur Y.
13-speedy2 +2
14-arjantinli69
15-cenk þenver...
16-mahonyy+1
17- byhazin +1 (mustafa )
18-
güncel liste bu .... 22 kiþi.... ebubekir senin kuzen gelecekse ekle.....
bu sevindirici haberin için teþekkür ediyorum aðabeyim![]()
afferim. ulem. ramco. liste guncel. demi?
Speedy. özer abi 4 kisimi geliyor acaba?
bide ebubekirin. kuzeniyle. artı 3 kişi toplamda 25 kişi yapıyor dogrumu ?
o zaman liste 25 oluyor.
evet beyler bu kadarcık mı ?
bu arada arkadaşlar şimdi sivas koyulhisarda yağmur yağdı. ama tavuk döner ben yolumdan dönmem sahurdan hemen sonra düşücem yollara gelicem yanınıza Allah nasip kısmet ederse![]()
bu arada arkadaşlar şimdi sivas koyulhisarda yağmur yağdı. ama tavuk döner ben yolumdan dönmem sahurdan hemen sonra düşücem yollara gelicem yanınıza Allah nasip kısmet ederse![]()
Arkadaşlar İrfan Abiyle biraz önce telefonlaştım. Allah'ın izniyle tahinlileriniz bu akşam yola çıkıp yarın sabaha Karamürselde olacaklar.![]()