:cat: tek basına kontrol edıyorsan motorun olabilecek kaymalarını önlemek için ön frenı sıkabılırsın yada benım ılk zamanlar yaptıgım gıbı dık konumda ustunde ıken fotosunu cekebilirsin.iki teker üzerinde dik tutularak bakılması gerekiyor, en doğru sonuç bu...
:cat: tek basına kontrol edıyorsan motorun olabilecek kaymalarını önlemek için ön frenı sıkabılırsın yada benım ılk zamanlar yaptıgım gıbı dık konumda ustunde ıken fotosunu cekebilirsin.![]()
sağol erol abi manetlerın lınkını atıyorum facedenmanetler güzel olmuş güle güle kullan zincir yağının zincirin iç kısmına yani dişliye temas eden yerlerinede yedir,manetleri kaça aldın öm atarsan bende istediğim renk varsa almak isterim

Neye gore 7bin devir. Her viteste farkli olurarkadaşlar motorlarınızın 7bin devirdeki hızı nedir?
Zeytinburnu'ndan Çanakkale çıkışına kadar 331'5 kmde 60tl benzin yaktı
140-150 km/h olması lazım hatırladığım kadarıyla, torku iyi olduğu için 6. vitesde çok rahat gidebilirsin.baktınız mı 7bin devirdeki hıza?
beyler selam,
sezon başı aldığım ER-5 ten keyfimi aldım...satıp ER 6 n almak istiyorum...bana bu motorla ilgili olarak + ve - yönleri nedir, tavsiyeleriniz neler olur belirtirseniz memnun olurum.
tekeriniz her daim düz bassın.:cat: